Şimdi Ara

Çorum ,Kastamonu , Afyon , Sakarya , Düzce ,Zonguldak ,Giresun, Rize ,Malatya ,Maraş (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zonguldak bence diğerlerinden daha iyidir hem Ankara ve İstanbul'a da yakın. Çorum'da hiçbir şey yok Giresun aşırı küçük merkezini 1 günde gezersin (zaten 1 tane güzel sokağı var.) ama manzarası epey iyidir. Rizeyi sevmiyorum Doğudaki illerde terör olaylarından rahatsız olabilirsin. Zonguldak bence en mantıklısı Karabükde öğrenciyim bir şey bullamayınca çoğu kişi Ankaraya yada Zonguldaka gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Zonguldak bence diğerlerinden daha iyidir hem Ankara ve İstanbul'a da yakın. Çorum'da hiçbir şey yok Giresun aşırı küçük merkezini 1 günde gezersin (zaten 1 tane güzel sokağı var.) ama manzarası epey iyidir. Rizeyi sevmiyorum Doğudaki illerde terör olaylarından rahatsız olabilirsin. Zonguldak bence en mantıklısı Karabükde öğrenciyim bir şey bullamayınca çoğu kişi Ankaraya yada Zonguldaka gidiyor.
    Diğerleri hakkında bir fikrim yok ancak sakın Kahramanmaraş'a gelme.
    Halkı inanılmaz yobaz, sadece şehrin batı kısmı biraz daha insancıl. Hayat akşam 10dan sonra bitiyor. Kafeler pastaneler açık oluyor ancak eğer araban yoksa yolda kalırsın çünkü otobüsleri saat 10dan sonra zor bulursun. Aktivite maktivite de yok. Anlayacağın gelme buraya

• Zonguldak'ta 6 Giresun'da 5 sene yaşadım.Şuan Trqbzon'dayım ve Giresun'a sık sık gidiyorum.Giresun'u pek tavsiye etmem güzel çok küçük bir yer.Sosyal etkinlik açısından pek iyi değil.Aralarında en iyi Sakarya gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BAE0C551

Zonguldak'ta 6 Giresun'da 5 sene yaşadım.Şuan Trqbzon'dayım ve Giresun'a sık sık gidiyorum.Giresun'u pek tavsiye etmem güzel çok küçük bir yer.Sosyal etkinlik açısından pek iyi değil.Aralarında en iyi Sakarya gibi duruyor.
    Hepniz sağolun. Sıralı olarak tercih ettim en başa Gireusun yazdım. Anlatılanalra göre çoğu kimsenin nedir ne değildir bilmediği bir il. Küçük ,kıyı kenti . Mavi ve yeşilden oluşuyormuş. küçük izmir dediler. Kızlar merkezde şortla miniyle geziyormuş. Plajda bikinili kızlar görürsün dediler ,suç asayiş yok dediler. Orduya ,Trabzona yakın.Yeşili ,denizi seviğimden giresunu başa koydum. Gece hayatı olamsada rakı,balık vs yapılcak yerler vardır.
    Zonguldğı havası pis diye başlara koymadım. Zonguldak ve Rize pahalıymış. 2. sıraya sakarya koydum, 3 e afyon öyle sıradan gittim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CagatayKhan -- 29 Mart 2016; 1:03:35 >

• aynen öyle
  • Net sakarya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıldır Düzce`deyim. Karadeniz/Marmara geçiş bölgesi kıvamında bir yer. İstanbul ve Ankara`ya 3 saat mesafe.
    Yerinde olsam;
    1. Sakarya
    2. Zonguldak
    3. Düzce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşünme bile giresun tabiiki de

• CagatayKhan C kullanıcısına yanıt
    Çorum ,Kastamonu , Afyon , Sakarya , Düzce ,Zonguldak ,Giresun, Rize ,Malatya ,Maraş

Bu seçenekler arasında seçeceğim en mantıklı karar memleketim diye söylemiyorum ama "Giresun" olacaktır.

İnsanı iyi ve misafirperverdir.
    İti kopuğu diğer illere göre daha azdır.
    Belediyesi harikadır.
    Mavi-Yeşil daha ne olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tastarakay

Çorum ,Kastamonu , Afyon , Sakarya , Düzce ,Zonguldak ,Giresun, Rize ,Malatya ,Maraş

Bu seçenekler arasında seçeceğim en mantıklı karar memleketim diye söylemiyorum ama "Giresun" olacaktır.

İnsanı iyi ve misafirperverdir.
    İti kopuğu diğer illere göre daha azdır.
    Belediyesi harikadır.
    Mavi-Yeşil daha ne olsun.
    ailene en yakın yeri seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagatayKhan

Hepniz sağolun. Sıralı olarak tercih ettim en başa Gireusun yazdım. Anlatılanalra göre çoğu kimsenin nedir ne değildir bilmediği bir il. Küçük ,kıyı kenti . Mavi ve yeşilden oluşuyormuş. küçük izmir dediler. Kızlar merkezde şortla miniyle geziyormuş. Plajda bikinili kızlar görürsün dediler ,suç asayiş yok dediler. Orduya ,Trabzona yakın.Yeşili ,denizi seviğimden giresunu başa koydum. Gece hayatı olamsada rakı,balık vs yapılcak yerler vardır.
    Zonguldğı havası pis diye başlara koymadım. Zonguldak ve Rize pahalıymış. 2. sıraya sakarya koydum, 3 e afyon öyle sıradan gittim.

2 sene orduda yaşamış birisi olarak bolca giresuna gittim ev arkadaşım giresunluydu çünkü giresun bence karadeniz bölgesindeki en rahat bölge diyebilirim mesela ordu,rize,zonguldak giresuna göre baya tutucudur, giresun kızları çok rahatdır sahili güzeldir bir nevi mini izmir diyebiliriz evet tabi biraz daha soğuk sonuçta karadeniz yazın sahilde bolca rakı balık manzarası ile karşılaşırsın yada alkolünü almış gençler oturmuş bir köşeye kendi hallerinde takılırlar kimse sana hoopp gardaş burada aile var diye kükremez kışın ucuz fiyatlı kış sporları yapabilirisn samsun,ordu,trabzon gibi bölgelere gidersinki mesela ben istanbulda yaşadığım süre zarfında arkadaşlarımla hep beşiktaş,kadıköy,beyoğlu v.s gezerdim ama orduya gittiğimde giresun,trabzon,rize,samsun,tokat v.s baya gezdik ve daha keyfliydi giresun iyidir yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

quote:

Orijinalden alıntı: CagatayKhan

2 sene orduda yaşamış birisi olarak bolca giresuna gittim ev arkadaşım giresunluydu çünkü giresun bence karadeniz bölgesindeki en rahat bölge diyebilirim mesela ordu,rize,zonguldak giresuna göre baya tutucudur, giresun kızları çok rahatdır sahili güzeldir bir nevi mini izmir diyebiliriz evet tabi biraz daha soğuk sonuçta karadeniz yazın sahilde bolca rakı balık manzarası ile karşılaşırsın yada alkolünü almış gençler oturmuş bir köşeye kendi hallerinde takılırlar kimse sana hoopp gardaş burada aile var diye kükremez kışın ucuz fiyatlı kış sporları yapabilirisn samsun,ordu,trabzon gibi bölgelere gidersinki mesela ben istanbulda yaşadığım süre zarfında arkadaşlarımla hep beşiktaş,kadıköy,beyoğlu v.s gezerdim ama orduya gittiğimde giresun,trabzon,rize,samsun,tokat v.s baya gezdik ve daha keyfliydi giresun iyidir yani

Alıntıları Göster
    %90 İstanbul , %10 bu illerden birindeyim. . Son durum bu. İnşallah Giresun veya İstanbulda olurum. Hayırlısı. Bir yerde kozmopolitlik bir yerde doğal ve rahat yaşam. Hayırlısı ..

• Malatya ve sakaryadan uzak dur hocam açık söyleyim inanılmaz yobaz halkı var.

• Benim arkadaş sakaryada görev yapıyor. Pek beğenmediğini söylüyor, it kopuk çokmuş. Giresun'u da memleketim diye söylemiyorum güzeldir, küçük ve havası temiz biryerdir. İnsanı iyidir sıcaktır. Sosyal olarak pek iyi olmasa da saydığınız diğer illere göre daha iyidir. İçeni çoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 29 Mart 2016; 20:29:18 >
  • Kastamonu için PM atabilirsiniz hocam.

• Kastamonuya sakın ha sakın neyi tercih edersen ette kastamonu hayır 😁😁

• quote:

Orijinalden alıntı: TDKmara

Kastamonuya sakın ha sakın neyi tercih edersen ette kastamonu hayır 😁😁
    millet nedense saçmalamış Kastamonu yazdığın birçok ilden daha iyidir ucuz, ulaşım kolay, şehir yapısı iyi ne büyük ne de öyle çok küçük aradığın çoğu şeyi bulursun tam bir memur kenti ben olsam

1.Sakarya
    2.Kastamonu
  • Holk kullanıcısına yanıt
    Hocam k.bakmada giresun belediyesi berbay otesi.

Universite yokusunun asfalti berbat otesi,sehirde cöp aticak yer yok,belediye calismiyor,elektirik direklerini bile elleri ile diktiler,avm desen yok surekli bir yere sabitsin rekabet yok sehirde,insanlari berbat selam veriyorsun selam almiyorlar yuzleri asik surekli neyse yani gercekleri konusun giresun guzel sehir olabilir ama gelismis sehir olarak en sonlarda bana gore

• Malatya hepsinden iyidir kim ne derse desin

• ben olsam sakarya ya da kastamonu derdim
    1.kastamonu memleketim
    2.sakarya bunların içinde her türlü en iyi seçenek maganda apaçi olmayan memleket yok türkiyede onlara bakarsak türkiyede durmamak lazım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.