Şimdi Ara

Çorum ,Kastamonu , Afyon , Sakarya , Düzce ,Zonguldak ,Giresun, Rize ,Malatya ,Maraş (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Afyon için cevap veriyorum küçük sıcak şehirdir ucuzdur öğrenci oranıda fena değildir ama halkı yobazdır. Gece 11 den sonra yapabilceğim 4-5 şey var onlardanda bir süre sonra sıkılırsın. Tavsiye etmem kısaca.
  • bunların içinde sakarya açık ara.
  • CagatayKhan C kullanıcısına yanıt
    Sakın malatya diyenleri dinlemeyin hocam. 10 da şehir ulaşımı biter, her yer kapanır, eğlenmek için gidilecek yerleri çok azdır, halkın çoğunluğu yobazdır vs... 6 yıllık üniversite hayatımın orada geçeceği fikrine dayanamayıp yatay geçiş yaptım kurtuldum.

Diğer şehirler hakkında yorum yapmak gerekirse; çorum kastamonu afyon..vs direk eliyorum. Rizeyi bilmiyorum. Lisemin bir kısmını ise Giresun'da okudum bence oldukça güzel bir şehir. 2008 yılında oradan ayrıldığım için güncel sosyal hayatı hakkında yorum yapamam. Ama mükkemmel lise yılları geçirdim. Giresunun yeri bende ayrı yani. Ama yine de önermem, neden derseniz;

Olabildiğince batıya yakın bir yeri tercih edin derim. Büyük şehirlere yakın olsun. İnsan bazen kaçmak ister, nefes almak, insan görmek ister.

Bu bağlamda ihtiyaçlarınızı ve durumunuzu değerlendirerek yine en doğru seçimi siz yapabilirsiniz. Hayırlısı olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

quote:

Orijinalden alıntı: CagatayKhan

Hepniz sağolun. Sıralı olarak tercih ettim en başa Gireusun yazdım. Anlatılanalra göre çoğu kimsenin nedir ne değildir bilmediği bir il. Küçük ,kıyı kenti . Mavi ve yeşilden oluşuyormuş. küçük izmir dediler. Kızlar merkezde şortla miniyle geziyormuş. Plajda bikinili kızlar görürsün dediler ,suç asayiş yok dediler. Orduya ,Trabzona yakın.Yeşili ,denizi seviğimden giresunu başa koydum. Gece hayatı olamsada rakı,balık vs yapılcak yerler vardır.
    Zonguldğı havası pis diye başlara koymadım. Zonguldak ve Rize pahalıymış. 2. sıraya sakarya koydum, 3 e afyon öyle sıradan gittim.

2 sene orduda yaşamış birisi olarak bolca giresuna gittim ev arkadaşım giresunluydu çünkü giresun bence karadeniz bölgesindeki en rahat bölge diyebilirim mesela ordu,rize,zonguldak giresuna göre baya tutucudur, giresun kızları çok rahatdır sahili güzeldir bir nevi mini izmir diyebiliriz evet tabi biraz daha soğuk sonuçta karadeniz yazın sahilde bolca rakı balık manzarası ile karşılaşırsın yada alkolünü almış gençler oturmuş bir köşeye kendi hallerinde takılırlar kimse sana hoopp gardaş burada aile var diye kükremez kışın ucuz fiyatlı kış sporları yapabilirisn samsun,ordu,trabzon gibi bölgelere gidersinki mesela ben istanbulda yaşadığım süre zarfında arkadaşlarımla hep beşiktaş,kadıköy,beyoğlu v.s gezerdim ama orduya gittiğimde giresun,trabzon,rize,samsun,tokat v.s baya gezdik ve daha keyfliydi giresun iyidir yani

Giresunu bir kere daha özledim be.. Ayrılmamın üzerinden 8 sene geçse de tekrar döneceğim bir gün inşallah

• Çorum için pm atabilirsiniz.
  • Sıralamayı yukarıdaki entrydeki gibi yaptım bakalım ne gelicek artık.
  • Hayatında görüp görebileceğin en büyük anadolu çomarları,cahiller ve yobazlar çorumdadır.

Bu listede çomarlıkta çorum ve malatya başı çeker
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mosveratu

Maraş'ı tercih etmeyın sosyal hayat adına pek bi şey yaşayamazsınız eğer eğlence arıyorsanız. Ha ben üniversiteli insanların takıldığı kafelerle yetinirim diyorsanız buyrun gelin derim
    Havasına gelecek olursak hep rüzgarlıdır. Kışları soğuk geçer.

Ede ne diğsiğn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeamSats

Diğerleri hakkında bir fikrim yok ancak sakın Kahramanmaraş'a gelme.
    Halkı inanılmaz yobaz, sadece şehrin batı kısmı biraz daha insancıl. Hayat akşam 10dan sonra bitiyor. Kafeler pastaneler açık oluyor ancak eğer araban yoksa yolda kalırsın çünkü otobüsleri saat 10dan sonra zor bulursun. Aktivite maktivite de yok. Anlayacağın gelme buraya

Edeler nottiğ sanna de bahım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakarya hariç nereye gidersen git.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncu serhat O kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben de Kastamonuluyum. Arayıp bulamadığın ne var söyler misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkdaşlar son dk golü Adana oldu şaşkınım, mutluyum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.