Şimdi Ara

Çorum Opel Giray Yetkili Servisinde Yaşanmış Bir Olay. Bu Vasıfsız Servisleri Kim Denetliyor? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
8.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • NE DİYEYİM ABİ EN İYİSİ RECEP İVEDİK GİBİ YAPCAN

R.İVEDİK:ALOO BU KONUŞMA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ AÇISINDAN KAYDOLUYOMU, BU KONUŞMA
    SRVS:EVET EFENDİM OLUYOR
    R.İ:O ZAMAN BU KONUŞMAYI DİNLEYEN BÜTÜN TEKNİK SERVİSİN ALLAH BİN BELASINI VERSİN DİYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIRLAMADEMOKRAT

NE DİYEYİM ABİ EN İYİSİ RECEP İVEDİK GİBİ YAPCAN

R.İVEDİK:ALOO BU KONUŞMA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ AÇISINDAN KAYDOLUYOMU, BU KONUŞMA
    SRVS:EVET EFENDİM OLUYOR
    R.İ:O ZAMAN BU KONUŞMAYI DİNLEYEN BÜTÜN TEKNİK SERVİSİN ALLAH BİN BELASINI VERSİN DİYORUM

süpersin
  • hort olacak ama.... Giray'dan araç almayı düşünenler kesinlikle vazgeçsinler. gitsinler ankaradan alsınlar, samsundan alsınlar. Burada bir ağabeyimizin sırf opel astra sedan aracını giray ile yaşadığı sorun ve sinir harbi yüzünden sattığını biliyorum. Bu özellikle giraya has bir durum. araç almaya gidip bilgi almak istediğinizde "alacak mısın ki?" diye soran "alacaksan al almayacansan s. git" havasında olan başka bir firma yoktur herhalde.
    Çorumda bunların ve özellikle de sahibi olan Haboğlu denen varlığın esnaflığından şikayet etmeyen yok gibi. daha bir tane de "iyi esnaftır" diyen duymadım. kime sorsam şikayet ediyorlar. problemli biri sanırım.
    Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppzrg -- 21 Ocak 2013; 12:41:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

hort olacak ama.... Giray'dan araç almayı düşünenler kesinlikle vazgeçsinler. gitsinler ankaradan alsınlar, samsundan alsınlar. Burada bir ağabeyimizin sırf opel astra sedan aracını giray ile yaşadığı sorun ve sinir harbi yüzünden sattığını biliyorum. Bu özellikle giraya has bir durum. araç almaya gidip bilgi almak istediğinizde "alacak mısın ki?" diye soran "alacaksan al almayacansan s. git" havasında olan başka bir firma yoktur herhalde.
    Çorumda bunların ve özellikle de sahibi olan Haboğlu denen varlığın esnaflığından şikayet etmeyen yok gibi. daha bir tane de "iyi esnaftır" diyen duymadım. kime sorsam şikayet ediyorlar. problemli biri sanırım.
    Saygılarımla

+1000000000

Giraydan araba alırken bin türlü problemi yaşayan birisi olarak uzak durun. İlgisiz, alakasız, özensiz, etc. aklınıza ne gelirse artık.
    Opel Genel Müdürlüğüne yazım neticesinde aracımı teslim aldım...
    Çoruma gittiğimde, önlerinden geçmiyorum. sinirimden başka yoldan geçiyorum.

• Selam Arkadaslar,

ben Alanyadan katiliyorum. bu sene yaz ugradigimda, Opelimi orda bakitmayi düsünüyordum. Burdaki yazilanlari okudukca, vazgectim acikcasi.
    Bana tavsiye edebileceginiz alternatif biyer varmi?

Özellikle Kaporta sorunu var, ufak tefek kazali yerleri, cizikler düzeltilecek.

@Seyyah.
    size söyle bir tavsiyede bluna bilirim, sikayetinizi Almanyada ana Sirketine yollamaniz

Adres:

Opel Adam AG
    Friedrich-Lutzmann-Ring
    65428 Rüsselsheim

saygilarimla
    katipefendi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.