Şimdi Ara

Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar.... (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
11
Favori
41.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 defa aynı yerde 200 er lira ceza yedim hatta ödemeye gittiğimde
    62 km/h hızla radara girmişim nasıl oldu bu diye şaşırdı. Erken ödemeyle 150 şer liradan ödedim.

Uçakla gitsem daha avantajlıydı kısacası haram zıkkım olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: highflyeer

quote:

Orijinalden alıntı: myz1453

Teds Amasya da da aktif şuan dikkat edin

hocam neredekiler aktif ?

Samsun tarafı. Tokat tarafı açıldı mı bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağustos ayinda 57 ile düşmüşüm Corum Osmancik'ta tuzağa... 199 tl. ile cezalandirilmişim devlet tarafindan. Bu uygulamanin trafik düzenlemesi, trafik denetlemesi ile uzaktan yakindan alakasi yok. Bir bakiyorsun 110 km levhasi daha 50 m. gitmeden birden 70 veya 50 km levhasi ve devami tuzak. Olmaz beyler olmaz boyle vatandaş tuzaga duşurulmez. Bu uygulamadan belediyelerde nasibini alip(tahsil edilen cezadan % lik aliyor işi vatandaşa hizmet olan kuruluş)uygulamayi sonuna kadar savunuyorlar yani vatandaşi yolmalik kaz görüyorlar. Erzurumdan İstanbul'a gidiyorsun ve yüzlerce adi meskun mahal yer olan birkac evden olusan yerlesim yerlerinden geciyorsun. Iddia ediyorum her gordugun evden 50-70 km ile git yolculugun 5-6 saat uzar arti dur kalk yakit tasarrufu da edemezsin. Yani neresinden tutarsan zarar. Boyle duble yol uygulamasi olmaz. Hele devlet vatandaşina tuzak hiiiiiç kurmaz. Kimse kendisini kandirmasin beyler.
  • Ordu'da aktifmiş diye haber okumuştum dün
  • Eveeet. 56 km ile ceza kagidim fotografli olarak 2 gun once geldi. Odedim soyguncu devlet. Hirsizliktan baska bir aciklamasi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Eveeet. 56 km ile ceza kagidim fotografli olarak 2 gun once geldi. Odedim soyguncu devlet. Hirsizliktan baska bir aciklamasi yok.

3 km farka kadar iptal edilebiliyor.

• BEn son geleni ödemedim daha internete düşmesini bekliyorum. Belki bir umut düşmez :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

Eveeet. 56 km ile ceza kagidim fotografli olarak 2 gun once geldi. Odedim soyguncu devlet. Hirsizliktan baska bir aciklamasi yok.

Edilemiyor bunun bir aciklamasi vardi sehir icinden gecen yol vs bir sey vardi. 50 siniri 51 olsa bile cezasi var diye biliyorum.

• quote:

quote:

quote:

Edilemiyor bunun bir aciklamasi vardi sehir icinden gecen yol vs bir sey vardi. 50 siniri 51 olsa bile cezasi var diye biliyorum.

https://forum.donanimhaber.com/radar-cezasi-3km-sa-farka-kadar-iptal-ediliyor--100530884#100530884

?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

quote:

quote:

https://forum.donanimhaber.com/radar-cezasi-3km-sa-farka-kadar-iptal-ediliyor--100530884#100530884

?

En son sayfadaki programmer onurun mesaji anlatiyor herseyi. Haram zikkim olsun emegi gecen herkesten ciksin bu soygunlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

?

En son sayfadaki programmer onurun mesaji anlatiyor herseyi. Haram zikkim olsun emegi gecen herkesten ciksin bu soygunlar.

Kusura bakmayın görmemiştim yazısını daha yeni gördüm.

Başımızda bu devlet olduğu sürece her zamı görücez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 24 Aralık 2016; 21:20:36 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

?

Kusura bakmayın görmemiştim yazısını daha yeni gördüm.

Başımızda bu devlet olduğu sürece her zamı görücez.

Arkadaşlar eve tebligat geldi, üstelik reddolunan davamın vekalet borcunu kendi istedikleri Defterdarlık ve Mal Müdürlüğü dışında bir yere yatıramayacağımı, buna ilave ödeme makbuzunun bir suretini ayaklarına yani Emniyet Hukuk İşleri Bürosu'na getirmemi de belirtmişler.

Ben ödediğim her kuruşu haram ediyorum. Siz de edin. Dini kendi çıkarları için kullananları, elindeki siyasi gücü kötüye kullananları, adalet dağıtmakla mükellef olupta güçlünün yanında olan yargı mensuplarını da Allah'a havale ediyorum ben.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Haklısınız,vatandaşın iyimserliğini kötüye kullananları Allah beter etsin.

Ödediğim her kuruş haram zıkkım olsun.

Gözleri paradan başka bir şeyi görmüyor.

• Devlet vatandaşa tuzak kurmamalı. Bu işin sorumluları (Belediyeler) hakkında yasal işlem yapılmalıdır. Binlerce insan mağdur oluyor.
    Temmuz ayında Memleketimizden dönerken 4 adet ceza yedim. Toplam tutarı 1.000 TL. Yazık günah değil mi? Milletin paraları böyle gereksiz işlere neden harcanıyor? Şehrin içinden geçilmediği sürece 70-80 km hız sınırı nedir?
    Cuma günü tebliğ oldu. Mahkemeye dava açıp kazanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLaster69

Devlet vatandaşa tuzak kurmamalı. Bu işin sorumluları (Belediyeler) hakkında yasal işlem yapılmalıdır. Binlerce insan mağdur oluyor.
    Temmuz ayında Memleketimizden dönerken 4 adet ceza yedim. Toplam tutarı 1.000 TL. Yazık günah değil mi? Milletin paraları böyle gereksiz işlere neden harcanıyor? Şehrin içinden geçilmediği sürece 70-80 km hız sınırı nedir?

Bugün Defterdarlık veznesine ücreti yatırdım. Öncesinde işlem yapan memure bayan ile kısa bir sohbet ettik. Gülerek idari para cezası mı dedi. Evet dedim. Hiç kazananı görmedim ki dedi yine gülerek. Durum ortada.

Ama forumda kazanan arkadaş var. Konuya etiketliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: bLaster69

Devlet vatandaşa tuzak kurmamalı. Bu işin sorumluları (Belediyeler) hakkında yasal işlem yapılmalıdır. Binlerce insan mağdur oluyor.

Bugün Defterdarlık veznesine ücreti yatırdım. Öncesinde işlem yapan memure bayan ile kısa bir sohbet ettik. Gülerek idari para cezası mı dedi. Evet dedim. Hiç kazananı görmedim ki dedi yine gülerek. Durum ortada.

Ama forumda kazanan arkadaş var. Konuya etiketliyorum.

Kimi kime sikayet ediyoruz bu ulkede bu devlette bu hukumette? Adamlarin her seyi zarar her seyi sorun her seyi hirsizlik.

• yapımda ve yayında emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım
  • arkadaşlar bu yerlerin tam olarak nerede olduğunu bilen varsa yazabilirmi
  • 58km ile 90 km ile 200tl ve 400tl ceza yedim dün aldım muhtarlıktan tebliğleri.Allah hesabını sorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mateach

58km ile 90 km ile 200tl ve 400tl ceza yedim dün aldım muhtarlıktan tebliğleri.Allah hesabını sorsun

geçmiş olsun. ceza yediğiniz tarih ne zaman?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.