Şimdi Ara

Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar.... (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
11
Favori
41.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 66 km ile 412 tl ceza mı gelir ya. Bu paralar nasıl kazanılıyor. Millet neyinden daha kısmak zorunda.onlarin da gözlerinin önünde Çocuğundan çoluğlarından çıksın da anlasınlar bu ahları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş o kadar takip ettim formu radarlı yerleri, gittim merzifondaki hız koridorundan ceza yemişim 92km hız ile. Eylül ayında geçmişim ceza dün geldi.
    Hız sınırı 80 miş bilmeyenler varsa tekrar hatırlatmış olayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

Vay arkadaş o kadar takip ettim formu radarlı yerleri, gittim merzifondaki hız koridorundan ceza yemişim 92km hız ile. Eylül ayında geçmişim ceza dün geldi.
    Hız sınırı 80 miş bilmeyenler varsa tekrar hatırlatmış olayım.

Eylul kacinda hocam?

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    5 eylül akşam 19:56 hız koridori giriş
    19:57 hız koridori çıkış hocam.
    Şaka gibi ya sözde formları takip ediyorum bide.

• yargicc kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun hocam bende eylulun sonunda gectim. Hala bekliyorum. Istedigin kadar dikkat et bir yerden sonra insan takip edemiyor.

• Cidden yolları iyi bilmek lazim çorumdan geçerken dikkat ediyorum hele şeker fabrikasının önü çok kötü.Garanti 350tl ceza yazıyor. Çorumdan geçerken hız sınırı 70te gidin,Çünkü tam sömürülme yolu.

• 1 temmuzdaki hiz cezam 1 kasimda geldi. Son durum nedir arkadaşlar? Şikayet edip cezayi iptal edecegimiz veya dusurebilecegimiz basvurabilecegimiz bir yer varmi ?
    400 küsür ceza gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

1 temmuzdaki hiz cezam 1 kasimda geldi. Son durum nedir arkadaşlar? Şikayet edip cezayi iptal edecegimiz veya dusurebilecegimiz basvurabilecegimiz bir yer varmi ?
    400 küsür ceza gelmiş

Hocam aynı tarihte yemisiz cezayı..bana da bugün geldi..199 tl..

Edit:56 km ile yemisim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanim -- 8 Kasım 2016; 19:12:57 >
  • 400 küsürlük cezayı erken indimle 310 liraya ödedim. Devlete giren para çıkmaz boşa uğraşmayayım dedim.
    Geçmiş olsun cümleten
    Aynı durumdayım, 8. ayda bir çok eds / tedes bölgesinden geçtim ve hala daha tedirgin bekleyiş devam ediyor. Değişik bir işkence türü, çok etkili olduğu kesin.
  • Allah onların belasını versin haram zıkkım olsun. Mart ayında yediğim 600 tl cezadan sonra yine aynı yerde geçtiğimiz haziran ayına ait ceza geldi şu an ve yine 2 dk arayla ve toplamda 600 tl ceza!!!

Sömürü bu kadar alanen yapılmamalı el insaf!!!

Düğün yapcaz para biriktirelim diyoruz 60-70 km ile abuk sabuk cezalar ile elde avuçta birşey kalmıyor. Namussuz, karaktersizler... Kan kusturuyorlar adama aç gözlü para açları...
  • 56 km/s ile 200 lira yemişiz

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

56 km/s ile 200 lira yemişiz

O yerlerde hız sınırı 50km/s zaten.53ten yeseydiniz iptal etme gibi bir şansınız vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

56 km/s ile 200 lira yemişiz

Hangi tarih?

Atama bekleyen ogretmenler gibi ceza gelmesini bekliyoruz.

28 haziranda girmişiz, daha geçen hafta geldi kağıtlar.
  • 12 temmuz
    ULUSOY KAVŞAĞI TOSYA-OSMANCIK İSTİKAMETİ
    hız 93 km/h ceza 199 lira
    Bugün tebliğ edildi. Hemen ödesem mi yoksa devamı gelir mi? Devamı gelirse itiraz ederim.
    Beklersek indirim de iptal oluyor galiba. Kararsız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hg34 -- 25 Kasım 2016; 14:48:54 >
  • Hg34 H kullanıcısına yanıt
    İtiraz edecek olsanız dahi cezayı ödemeniz lazım. Beklerseniz dediğiniz gibi indirim iptal olur.
  • Arkadaşlar merhaba. 06.07.2016 tarihinde osmancıktan geçmişim. 50 km ile geçilmesi gereken yerden 61 km hızla geçmişim ve 199 tl ceza geldi daha bugün. (30.11.2016) Bununla ilgili herhangi bir itiraz/iptal işlemi yapılabiliyor mu şuanda yoksa indirimli olarak ödeyeyim mi?
  • yakın zamanda ceza yiyen var mı? devam ediyor mu tedesler
  • 26.08.2016 da geçtiğim Osmancık'tan 05/12/2016 Pazartesi günü 69 km hızla 412 TL ceza geldi. 70 olan tabela bir anda 50'ye düşünce yedik haliyle. Ödemeyi yapacağım ama bu durumda mahkemeye verip kazanan var mı? süreç nasıl işliyor?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.