Şimdi Ara

Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar.... (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
11
Favori
41.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aceryeni

az önce 28 mayısın cezası egm ye düştü. 412 tl . muhtmeeln 70 80 arası bir hızda giderken kesilen cezadır. Hız sınırı o bölgede değişti. bize eski usulden yerleştiriyorlar. Yapacak hiçbirşey de yok gibi

emniyetin sitesinden nasıl bakılıyor. ben ad soyad tc no ve plalayı giriyorum enter a basıyorum ama sayfada değişiklik olmuyor
  • Bugün babama'da mayıs ayında osmancık çıkışı 82km ile ceza geldi 412₺. Kendi vatandaşına tuzak kuran düdükleyen başka bir ülke varmı bilen biri söylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IS8 I kullanıcısına yanıt
    Farklı tarayıcı ile bir deneyin

• Arkadaşlar ben güzelce odedim cezayı itiraz falan uğraşmaya değmez sonuc olarak adaletin düzgün işlediği bir ülke değiliz.Ceza tutanağınada baktım 56 ile ceza yemişim.
  • BaRoN55 kullanıcısına yanıt
    keşke bir tane olsada uğraşmasak 3lü 5li kombo yapan çok var, sanki herkes millet vekili maaşı alıyormuş gibi ceza kitliyorlar adalet partimizin adalet anlayışı hepsi kafalarını kuma gömmüş, hesabını nasıl verecekler bilemiyorum.

• Teds Amasya da da aktif şuan dikkat edin

• 3 taneyi odemistim 10 ar gun arayla 2 tane daha geldi onlarda gelince itiraz dilekcesiyle basvurdum...

Ama oda ne bugun bir tane daha geldi...
    1 saatin icinde yazilan toplamda 2500 tl yi bulan cezayi 2 aya yayip farkli tarihlerde bi tane bi tane gonderip duruyorlar..

Sirf itiraz edemesin ugrassin diye...
    Bu kadar olur yaa bu ne vicdansizlik arkadas....vk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F57B183FE -- 18 Ekim 2016; 4:34:08 >
  • hız sınırı 50 den yükseltilen yolun geçmiş tarih diye 50 km baz alınarak cezalarını yiyen vatandaşıyız. Bu kadar da olmaz ki. Yolunmak için nefes alıyoruz
  • 59 hız ile nisanın ortasında yediğim cezayı 149.25 tl olarak dün ödemiş bulunuyorum. 13 günde bir emniyetin internet sitesinden ceza kontrolü yapmayan sanırım indirimli ödeyemez cezalar eve değil muhtarlığa bırakılıyor bizim çok şerefli postacılar tarafından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 56 ile ceza yiyen arkadaşlar şu konuyu bir okuyun
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=100530884

• Zaten dün haberlerde gördüm.Adam 2saniyede 1400tl gelmiş geçerken dikkatli olun.Bende bildiğim halde ceza yemiştim.

• Atama bekleyem ogretmen gibiyiz Ceza gelse de rahatlasak.

7.ci ayda gectim bekliyorum hala...

• aynı günde yenilen cezalar farklı günlerde gelme şansı varmı, şimdi 3 adet görünüyor aynı gün için ilerde gelebilirmi. bu cezaları ödeyip ilerde itiraz edip haklı çıkarsak parayı nasıl geri ödüyorlar.
    malum artık yıldık günaha girmekten sövsende dövsende hiçbir kuruluş ilgile miyor öylede böylede ödettirecekler anlaşılan

• quote:

Orijinalden alıntı: termomen

aynı günde yenilen cezalar farklı günlerde gelme şansı varmı, şimdi 3 adet görünüyor aynı gün için ilerde gelebilirmi. bu cezaları ödeyip ilerde itiraz edip haklı çıkarsak parayı nasıl geri ödüyorlar.
    malum artık yıldık günaha girmekten sövsende dövsende hiçbir kuruluş ilgile miyor öylede böylede ödettirecekler anlaşılan

Farklı günlerde gelme şansı var ve aynı günde gelme şansı da var.

• Bu size gelen ceza tutanaklarının hepsini aynı zamamda egm veya trafik.gov.tr sitelerinde de görebiliyormusunuz?

• İlk 2 cezam (2x412tl) Osmanciktan gectikten 3 ay sonra gelmişti. 5 ay sonra 3. bir ceza daha geldi, 73km ile 412tl daha yemişim.Toplamda 1236tl erken odemeyle 927tl ceza ödedim. Ne dedigimi tahmin ediyorsunuzdur.

• the engine kullanıcısına yanıt
    tahmin ediyoruz merak etme, aynı dert bende de mevcut yolda tedes tabelası gördükçe sövüyorum bu hükümetimiz sayesinde küfürbaz olduk. o peşpeşe tedes kamerası koymayı akıl eden, ve aynı gün sınırsız radar cezası kesilebilen yasayı koymayı akıl edeni iyi kulaklarını çınlatıyorum

• 23.05 tarihinde çorum bilmem ne kavşağında yemiş olduğumuz ceza(72 km ile hız sınırını %30'dan fazla aşma 412 tl para cezası) 18.10 tarihinde elimize ulaştı.Fakat egm'nin sitesinde cezam görünmüyor.Şimdi biz bunu ödeyelim ödemeyelim mi?
    (GERÇİ SİSTEME YANLIŞ GİRDİĞİM PLAKA VE TESCİL NUMARASI İLEDE CEZA ÇIKMADIĞI GÖRDÜĞÜM İÇİN PEK GÜVENEMEDİM )

• Racon58 R kullanıcısına yanıt

Ceza e devletten göründü.Mahkemeye şikayet edeceğiz
  • Ben birazda o tarafa doğru İzmit'ten yola çıkacağım. hayırlısı

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.