Şimdi Ara

Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar.... (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
11
Favori
41.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Radara iptal olmuş. Ceza yiyenlerin de iptal olmuş. Para yaptıranlara da dilekçe ile iade edilecekmis. Bugün bir yakınım böyle dedi. Gerçeklik payı var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün muhtara gittim, iki tomar posta evrakı vardı. Elbette en üstte Ordu da kesilmiş radar cezası.
    Evrakların çoğu radar cezasına benziyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün pedere osmancıktan birer dakika arayla üç ceza gelmiş 199+199+412=810 lira adamın emekli maaşı gitti gece saat 2 hızlar 56-56-84 ne yapsaydı adamcağız arabadan inip iterekmi geçirselerdi diye düşündüm bi saattir internette araştırma yapıyorum itiraz eden yada sonuç alan birileri varmı diye tek bulabildiğim arka arkaya kesilen cezaların birini mahkemeler geçerli sayıyormuş bakalım bir dilekçe yazıp başvuracağız artık mahkemeye bu yanlış uygulama kaldırıldı en azından ksilen cezalarada af çıkartılması lazım hükümet adım atmalı bu konuda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EARNEST60

Dün pedere osmancıktan birer dakika arayla üç ceza gelmiş 199+199+412=810 lira adamın emekli maaşı gitti gece saat 2 hızlar 56-56-84 ne yapsaydı adamcağız arabadan inip iterekmi geçirselerdi diye düşündüm bi saattir internette araştırma yapıyorum itiraz eden yada sonuç alan birileri varmı diye tek bulabildiğim arka arkaya kesilen cezaların birini mahkemeler geçerli sayıyormuş bakalım bir dilekçe yazıp başvuracağız artık mahkemeye bu yanlış uygulama kaldırıldı en azından ksilen cezalarada af çıkartılması lazım hükümet adım atmalı bu konuda..

Hangi tarihte geçmiş Osmancık tan

• 02.04.2016 da Osmancık bilmem ne kavşagında 199TL ceza kesilmiş fotoğraflı bir şekilde.Bugun posta ile geldi. 88km hız ile. İLHAMİ TÖNGÜŞ isimli Polis Memuru yazmış. Merak ediyorum acaba Güneydoğuda da var mı bu sistemler ya da ceza yazmak bu kadar kolay mı oralarda ?
  • Guney dogu bizim en degerli yerlerimiz. Orda insanlar vergi vermez,fatura odemez. Yoksa devlet bize bakmiyor derler...

• Hammerman kullanıcısına yanıt
    posta düzenleme tarihi ne zaman acaba. bayramda n öncemi postaya verildi

• quote:

Orijinalden alıntı: termomen

posta düzenleme tarihi ne zaman acaba. bayramda n öncemi postaya verildi

Posta tarihine bakmadım.Bugun indirimli olarak ödedim 150 tl civarında. Kagıtlarıda attım.Pskolojimi bozuyor çünkü. Ceza 5 ay önce yazılmış, bugun geldi indirimden de faydalandıgıma göre yakın zamanda postalanmış olmalı. Bakalım 5 ayda 10-12 kez geçtim o bölgeden,daha gelecek cezalarım vardır.
  • 18 eylül pazar gecesi tokattan istanbula aracımla seyahat ettim. osmancık-amasya-tosya bölgelerinden geçtim 120-140 tan aşagı düşmedim bastım geldim.

Sizce ne olacak? yusuf yusufum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

18 eylül pazar gecesi tokattan istanbula aracımla seyahat ettim. osmancık-amasya-tosya bölgelerinden geçtim 120-140 tan aşagı düşmedim bastım geldim.

Sizce ne olacak? yusuf yusufum

Bi kereden bişey olmaz

• Bir kac gün önce geçmiştim çorum yolundan karşıdan gelen araç işaret etmese cezayı yiyodum hatırlatman için teşekkürler.

• aceryeni A kullanıcısına yanıt
    MART AYI OLMASI LAZIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Ankara'dan Kırıkkale üzerinden Çorum'a gideceğim, hiç gitmediğim bir şehir. Radar durumları nasıl, çoğu arkadaşım gitme hukuk dışı 4-5 tane tuzak hileli radar var git-gel 5-6 ceza yersin diyorlar. Yolu iyi bilen birisi var mı?

Kırıkkale-delicide radar var hocam deliceye gelmeden benzinlik önü.sungurluğun orda dikkat edilmesi şart hocam birde çorum girişi şeker fabrikasının orda varmış. Daha nerde var bilemem inşallah bilen çıkar. yol tarifi: kayaş,lalahan,hasanoğlan,elmadağ,kırıkkale,balışeyth,delice,sungurludan çorum kavşağını takip edin hocam.bi alternatif yol varmış ama benim yaptığım güzergah bunlar Hayırlı yolculuklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcherAngel -- 23 Eylül 2016; 22:12:06 >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Radarların işi milletin parasını almak zaten başka bir şeye yaramazlar :)

• 18.06.2016 meşhur yerde 1.6 TDI/DSG 2014 Jetta ile ceza yedik,
    Söz Konusu hızımız 250 ( ikiyüzelli) imiş, itiraz edicez, gelişmelerden haber veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep1blues -- 28 Eylül 2016; 15:53:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deep1blues

18.06.2016 meşhur yerde 1.6 TDI/DSG 2014 Jetta ile ceza yedik,
    Söz Konusu hızımız 250 ( ikiyüzelli) imiş, itiraz edicez, gelişmelerden haber veririm.

65 km ile ceza yiyeceğime böyle hakkını vere vere yemeyi tercih ederdim wosvagen size tebrik mesajı atabilir. Onlar da bilmiyordur jetta ile o limitlere cikilabildigini

• Bugün önce özel araç sonra otobüsle Samsun otoyolunun Ilgaz - Çerkeş arasında yolculuk yaptım. 60 civarı gitmeme rağmen flaş patlamadı.
    Otobüs şöforü geçen aylarda bu güzergahtaki kule radarların aktif olduğunu flaş patladığını ama bugünlerde çalışmadığını söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 28 Eylül 2016; 17:32:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akinci

Bugün önce özel araç sonra otobüsle Samsun otoyolunun Ilgaz - Çerkeş arasında yolculuk yaptım. 60 civarı gitmeme rağmen flaş patlamadı.
    Otobüs şöforü geçen aylarda bu güzergahtaki kule radarların aktif olduğunu flaş patladığını ama bugünlerde çalışmadığını söyledi.

Hocam şanslısınız ozaman o taraflar radar dolu hele tuzak radarlar 4 5 ışık patlamadan geçilmiyordu

• Zaten ilk radarda 50 nin altında geçtim. O arada hızlı giden birkaç araç gördüm. Baktım flaş patlamıyor, onlara girmeyen bana mı girecek dedim bastım gitti.
    Yine de yerleşim merkezlerinde dikkatli olmak lazım, çocuk yola koşar, köpek fırlar vs...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün itibariyle 23 Nisanda yazılan ceza elime ulaşmış 199 TL bunu odeyim mi iptal edilecek diye söylentiler var bilgisi olan varmı.Lanet olsun boyle soyguncu düzene
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.