Şimdi Ara

Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar.... (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
11
Favori
41.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Gunaydin dh.
    Yarin sabah 04:00 sularinda tokata yolculuk var :)
    Hiz kamera turkiye uygulamasini kullaniyorum, osmancik icin sadece. Gayet kullanisli ve uyariyor. Eksik yer gostermiyor fazla gosteriyor, dedigim gibi sadece osmancik icin kullandigim icin fazla radarlari onemsemiyorum.
    Hayirli ve tedes'siz yolculuklar

Topragim sadece osmancikta yok bu radarlar bende dün geldim bayram icin.

Cerkez merkezde var bunlardan 2 3 tane

Cerkez saniyeden sonra basliyor

Merzifonda var 2 tane amasya merkez de de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakbolat B kullanıcısına yanıt
    selamlar degerlı arkadaslar  Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar....

bence yollardakı uyarı levhası bu sekılde olmalı Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar....

ama malesef bu sekılde bu levha gene görunuyo bırcok yerde agacların ıcınde

bırde sunu paylasalım Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar....

bakın arkadaslar havza beledıyesı artık beledıyemı karayolumu bılemem yolu sehırden komple ayırmıs

burda suna dıkkat etmelıyız bence bu beledıyeler bıze tuzak kuruyomu acık bi şekılde kuruyo ve bızı tuzaga düşürüyo bızımde yapacagımız tek sey bu tuzaga düşmemek sosyal medeyada bunu yaymak ve en önemlısı bu tedes kurulan yerde tuvalete dahı gıtmemek yapmayalım arkadaslar ALIŞVERIŞ YAPMAYALIM LEBLEBİ ALMAYALIM onlar bızı cezalandırıyo bız oranın esnafını cezalandıralım ve oranın esnafı halkı seçımlerde bu beledıye baskanlarını cezalandırsınlar ulasabıldıgımız kadar arkadaslara ulasalım yazık gunah bayram ustu kımse ceza yıyıp üzülmesin bayramı zehir olmasın zaten ortalama 110 km hız hakkımız var tedes olan yerlerden bırakın 50 km yı 40 la gecelım 10 saatte varacagımız memlekete 11 saatte varalım .herkese hayırlı bayramlar hayırlı yolculuklar

• ibo1241974 İ kullanıcısına yanıt
    tekrar selam arkadaslar bıraz teknolojı özurluyum kusura bakmayın

bence ılk resımdekı yolun tam ustunde olması lazım uyarı levhalarının herkesın ıyıce görmesı lazım kıyıya köşeye saklanmamalı gerekırse ısıklı olmalı

bu sekılde görunur yap kardesım levhanı isteyen 60 km ıle gırsın ceza yesın isteyen 100 le gırsın ceza yesın isyteyende 50 km yı gecmesın uzulmesın

ama bızı uyar levhayı görelım
  • Az önce internette bir habere denk geldim. Sanırım hız sınırı 50 den 70 e çıkarılmış.

Yarın bu yolu kullanacağım fırsat bulursam tekrardan yazarım ama haber linkini de paylaşayım

corumradyotelevizyonu.com haberl inki
  • Ceza yiyenlere de ödediği kar mı kalacak. Daha ceza kesilmedi bari onları da 70 den hesaplasalar

• cemrek kullanıcısına yanıt
    Olay çok saçma değil mi? Hız sınırı 50 idi, ne değişti de 70 oldu? Hız sınırını belirlemek bu kadar kolay mi, kahvaltıda kızarmış ekmeğe teryag sürerken belirliyorlar herhalde.

• Hız sınırı değişiminden dolayı iptal davası açılabilir mi acaba ? bilgili arkadaşlardan yorum bekliyoruz.
  • http://m.milliyet.com.tr/suruculerin-kabusu-oldu-470-bin-ekonomi-2307728/

• Vatandaşın canını yakan radar tuzakçılarına ödül

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Meclis’te açıkladığı vatandaşa radarla tuzak kurup trafik cezası toplayan belediye ve şirketlere ceza yerine ödül geldi. Bu belediyeler şirketlerin belirlediği yerlere tuzaklı radar kurup vatandaşa ceza yazdırırsa artık cezadan 3 kat fazla pay alacak.

Mevcut Karayolları Trafik Kanunu, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün, belediyelerin kendi sorumluluk bölgelerindeki yollara kurduğu kamera sisteminden yararlanıp sürücülere yazdığı trafik cezalarının yüzde 30'unun bu belediyelere aktarılmasını emrediyor. Bu düzenlemeyi fırsat bilen çok sayıda belediye, gelirini artırmak için şehir içi yollarla kendi bölgelerinden geçen şehirlerarası yolları adeta kamera sistemiyle donattı. Sistemi kuracak parası olmayan belediyeler ise işi bir adım öteye götürüp, şirketlere ‘hasılat paylaşımı' yoluyla sistemi kurma yetkisi verdi. Şirketler de kendilerine kalacak hasılatı artırmak için sürücülerin çok kolay yakalanacağı bölgelere sistemi kurup vatandaşın canını yakmaya başladı.

BAKAN: VATANDAŞA TUZAK KURUYORLAR

Belediyelerin radar tuzağı vatandaşı bezdirince, Meclis'teki torba tasarının içine, sistemi şirketlere kurduran belediyelerin cezadan alacağı payın yüzde 30'dan yüzde 5'e düşürülmesi yönünde bir madde kondu. Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki, maddeyi anlatırken radar vurgununa daha önce dikkat çekmişti. Özhaseki, “Belediyeler kamunun yapması gereken işi hasılat paylaşımı şeklinde özel şirketlerle paylaştıklarında ortaya büyük sakınca çıkıyor. Avcı firmalar geliyor sistemi kuruyor. Avcı firma, kör noktalarda veya başka yerlerde, örneğin rampa aşağı yolda hız sınırını 40 yazıyor, 50 yazıyor. Hakikaten orada 40'la 50'yle gitmek mümkün değil. Öyle yerler var ki Türkiye'de, bulunması imkânsız yerler var. Oralarda, kör noktalarda veyahut da avcılık yapacağı yerlerde tezgâhı kuruyor, herkese hile kurmuş gibi oluyor” demişti.

‘AVCI’LAR BASTIRDI 3 KAT ARTTI

Bakan'ın bu sözleri Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda büyük yankı uyandırdı. Kameraları avcı şirketlere kurduran belediyelerin payının yüzde 5'e indirilmesini öngören madde tam onaylanacakken AKP'den sürpriz bir önerge geldi. Önergeyle bu belediyelerin payı bir anda yüzde 10'a çıkarıldı. Daha da kötüsü, tasarı Meclis Genel Kurulu'na görüşülürken gece yarısı verilen yeni bir önergeyle oran yüzde 15'e yükseltildi. Torba tasarının birbirinden farklı 82 maddesi arasında bu kıyak kaynadı. Torba tasarıyı bugün (Çarşamba) Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylandı. Vatandaşa yazılan tuzak cezalardan beslenen belediye ve şirketlerin payının üç katına çıkarıldığı yasa Resmi Gazete'de yayımlanınca anlaşılabildi.

• amasseia kullanıcısına yanıt
    Şuan Amasyadayım henüz faaliyete girmemiş, 19 Eylülde girecekmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanÇelik

Şuan Amasyadayım henüz faaliyete girmemiş, 19 Eylülde girecekmiş.

Eyvallah hocam. Ben bayramin 4. Gunu cikacagim yola Istanbul'dan. Çorum'dan Amasya 'ya kadar hep 50 basmayı düşünüyorum daha bi kaç gün önce 460 tl ceza odedim serefsizlere haram zikkim olsun.

• amasseia kullanıcısına yanıt
    Bende 4. gün Amasya'dan İstanbul'a döneceğim, Merzifon girişi ve Suluova çıkışına dikkat edin, araçlı radar koyuyorlar,Suluova'daki beyaz accentti, karşıdan gelen sürücüler selektör yaparak uyarıyor genelde.

• Bugün 3.cezada geldi. Her ay bir ceza yolluyorlar ve gelen cezalar mart ayının 16'sına ait. Osmancıktan geçerken 2 şer dakika arayla kesilmiş. Mahkemeye başvuracağım kesinlikle.
  • ...
    Bu mesaja eklenen görseller:

Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar....

• Su sellektor yaparak uyaranlara kizardim cogu zaman. Ama canim yaninca hak vermeye basladim tamamen para tuzagi. Herkes uyarsin birbirini su paragoz aclara para kazandirmasin.

• 120 km otobanda asgari hız sınırı 40 km ise 50 kmh lik yolda asgari hız sınırı 20 dir herhalde. Birdahaki geçişimde ki bayramda geçeceğim en sol şeritten 15 - 20km ile gitmeyi düşünüyorum. Ambulans hariç hiçbir kuvvet sağ şeride geçiremez beni

• Amasya içerisine de kule radarlar konuldu.

19 eylülde hizmete (!) girecek.Özellikle ilk hedef, erzurum erzincan amasya güzergahını hedef seçen kule radar, şehir girişinde ışıklara gelmeden bir tane mevcut.viraj vardır ,hızınızı düşüremezsiniz diye düşünülmüş.

asıl yem ise;uzun yola çıkmış dikkatsiz sürücüleri kapana kıstırmak için düşünülmüş. ışıkları geçince otomobil için 82 son hız ibaresiyle hızlanan, aceleci şoförler 20 metre ilerisindeki 2 .uyarı levhası olan 50 son hızı göremeyebiliyor.ışıklardan sonra sürücülerin 82 son hıza yaklaşmaları için de mesafe yaklaşık 800 metre olarak ayarlanmış.
    2.kule radar orta refüjde ağaçların arasında son anda görülerek ,siz değerli vatandaşlarımıza yeni bir hizmeti (!) gerçekleştirmiş olacaktır.
    Yap işlet devret ile yapılmış radarlar 5 yıl üretici firmaya hizmet edecek.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.