önceki konularınızın büyük bir çoğunluğunu inceledim şahsen tanımasam da olayları az çok duyup forumun sizin gibi birini kaybetmesi gerçekten üzmüştü. Hoş geldiniz umarım bir kaç kuş beyinli yüzünden tekrar keyfiniz kaçmaz video
Hoş geldiniz tekrardan Siz de olmasaydınız süperspor araçlar hakkında direk kullanıcıdan yorum alma imkanımız yok denecek kadar az
Videoda kasıtlı olarak gazlamamışsınız diye tahmin ediyorum.Şikayet etme maksadıyla videoyu açanlar elleri boş döndü
Daha önceden koyduğunuz bir video var eski bilgisayarımda,izledikten sonra indirmiştim,5 dakika sonra silinmişti.Şikayet edilen video yanılmıyorsam.Bu videodan çok daha heyecanlıydı.Purp & Yellow parçası çalıyordu videoda hatırlarsınız.Tekrar şikayet etme durumu olmazsa,sizin de izninizle yükleyebilirim uygun bir zamanda
Hoşgeldin Serhat , iyi oldu geldiğin sıkılmaya başlamıştık :)
Cok hos karsilama oldu arkadaslar... Kafam her aksam oldugu gibi yine guzel :) Valla toplanip yemege goturesim geldi sizi
sagolun varolun. Yarin Lamborghini Gallardo ile bir video paylasmayi dusunuyorum.
Arabada ki problemlerden dolayi bu aralar pek gazlayamadim ama olsun koymadiklarimi paylasirim enazindan
Sevgilerimle
Gelmenize sevindim faydalı bilgi ve tecrübelerinizi takip ediyor olacağım.
Takip takip bir daha ve her zaman takip
Hosgeldiniz insallah forumun düsen kültür seviyesi sayenizde birazda olsa yükselir ümidi ile..
Hocam gelmenize çok sevindim, iyi ki geldiniz, umarım bir daha ayrılmazsınız buralardan, canınızı sıkanlar olursa lütfen onları itibar etmeyin.
Affınıza sığınarak bir soru sormak istiyorum, herhangi bir pistte drag şeklinde gazlama yapıyor musunuz?
Grubu kest
Hoşgeldin.
hg, süper videolar devamı bekliyoruz.
Hoşgeldiniz. Performans araçlarıyla ilgili bilgileri ilk elden anlatan sizin gibi birinin forumda olması, hem forumun kalitesi hem de forumda olanlar için gerçekten çok iyi.
Off sarışına bittim lamborcini yaaa
arabayı alacak kadar zenginsin ama mazotu asla
Hoşgeldiniz foruma gelmeniz çok iyi oldu inşallah bundan sonra yorumlarda paylaşım ile alakalı olur da şurada biraz kafa dağıtırız kavga gürültüsüz....
Camaro
diablonun mesafeyi koruması iyi olmuş. mazallah tutuşabilirdi :)
isminizi arada bol bol duyuyorduk. hoş geldiniz hocam...
Tekrardan hoşgeldiniz. Konuyu ilk gördüğümde, birisi sizin konulardan birisini hortlattı sandım, bir baktım geri dönmüşsünüz.