Benzin fiyatlarına inat gözümüz azcık adam gibi araba görsün.
Hoşbulduk arkadaşlar. Eksık olmayın. Dikkate alacam soyledıkerınızı
Benzin demişken benim durum gazlarken berbat aslında
Alıntıları Göster
Hos geldiniz tekrardan serhat bey.
Mobilciler icin youtube linki olsa iyi olurdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TüplüveÖfkeli -- 1 Nisan 2012; 9:51:20 >
Lan bu gercek mi simdi serhat abi geri mi dondu vayttttt simdi guzel oldu bu bolum
orda vt varken corvet mi sürülür
Hoşgeldiniz serhat bey.
Valla geçen gün @ATTRACTION forumdan niye ayrıldı diye bi konuda senin gidiş sebebini anlattım.4 gün banı çaktılar
Gelişin çok güzel oldu valla.Gözümüz gönlümüz açılacak.Artık forumda daha güçlüsün.Sen banı yiyince forumda değerin arttı.Bi daha olmaz inş .
Her ne kadar gidişiniz kadar yankı uyandırmadıysa da, dönüşünüz çok sevindirici bir haber... Arkanızdan sizi tanıyan - tanımayan ben de dahil baya bir kullanıcı gidişiniz için üzüntüsünü sayfa sayfa dile getirmişti.
Abi hoşgeldin.
cok tesekkur ederim arkadaslar eksik olmayin
hoşgeldin serhat abi, marlboro menthol'e devamı mı video yine her zamanki gibi çok güzel ama diablo bi efsane
quote:
Orijinalden alıntı: conquête
hoşgeldin serhat abi, marlboro menthol'e devamı mı video yine her zamanki gibi çok güzel ama diablo bi efsane
Yok Blue ice iciyorum
Hoşgeldin.
Makina yüklü mü? Yüklüyse neler var üzerinde?
Önceden takip etmişliğim yoktu ama hoşgeldiniz. Corvette lerin benim için yeri ayrıdır Mobilden girenler için video yu siz veya başka bir arkadaşa Youtube koyarsa sevinirim
Abi hoşgeldin
Serhat bey hoşgeldiniz. Dönüşünüz 1 Nisan hediyesi gibi olmuş foruma... Takipteyiz... Saygılar..
Hosbulduk arkadaslar eksik olmayin sagolun
Hani böyle kabadayılar hapse girip çıkınca daha güçlü olurlar ya serhat abi de öyle oldu şimdi.. banı yiyip tekrar gelince daha güçlü oldu forumda
serhat hocam hoşgeldin yeniden sıkılmıstık artık jetta tan passat tan iyiki geldin
Hoşgeldin Serhat Ağabey,
Bire bir olarak tanışmasak da, her konunuzu takip ederdim.
Ban yemeniz oldukça üzücü olmuştu
Forumdaki en farklı paylaşımlar yapan, belki bir çoğumuzun dokunamayacağı, kullanamayacağı mükemmel araçları bizlere anlatan kişi olarak forumda oldukça değerlisiniz...
Lütfen boş konuşan insanlara kapılıp da keyfinizi kaçırmayın, hiç gerek yok.
Tekrardan hoşgeldiniz...
Bu arada video çok güzel
Hg serhat abi unutulduk sanmistik valla
quote:
Orijinalden alıntı: rstknksl
"average fuel economy"
49,8 l / 100 km
Bunun yaklaşık 10 litresini egzostan atmış zaten
Kilometre başına ~2.5TL yakıt sarfiyatı o kilometrenin böyle bir araç ile gidildiğini düşünürsek şüphesiz her kuruşa değiyordur.. Benim aracım 60kr civarı yakıyor, bu gidişi gördükten sonra çok yaktığını hissetmeye başladım