Gidişi güzelde, İzmir de bana denk gelse basarım yangın söndürücüyü araba yanıyo diye yakalarsam tabii, niye yapıyo ki böyle bişeyi bu araba
quote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTION
Eksik olmayin arkadaslar cok tesekkur ederim.
abi çok sevindim inan, hoşgeldin
Vay vay vay kimler gelmiş, hoşgelmiş...
egzozdan çıkan alevle baya sucuk falan pişer yani
quote:
Orijinalden alıntı: unforgiv3n
quote:
Orijinalden alıntı: TNTB
quote:
quote:
quote:
Benzin fiyatlarına inat gözümüz azcık adam gibi araba görsün.
Hoşbulduk arkadaşlar. Eksık olmayın. Dikkate alacam soyledıkerınızı
Benzin demişken benim durum gazlarken berbat aslında
Maşşallah 100 km'de benim aracımın deposundan 3 litre daha fazla yakıyormuşsunuz.
3 Lt değil 9-10 kat daha fazla
Yok hocam yanlış anladınız benim aracın deposu 46 litre deponun tamamından kastetmiştim.
Bu arada geri dönmenize sevindim
Maşallah tekerine taş dolaşmasın Hoşgeldin..
Hocam aracın benzin deposu kaç litre yakıt alıyor?
Sagolun arkadaslar. Bende hosbuldum
Max 65 LT aliyor. ara hizlanma cok soz konusu oldugu zaman ki tuketim bu
Sehir ici karma kullanim da 25-30 civari
Cok ilginctir ki 6. viteste 120 km sabit hizda ise ortalama 10 lt tuketiyor. Hic gaza dokunmamak sartiyla
zaten 80 e kadar 60 viteste gaza dokunmadan ilerleyebiliyorsunuz hacimden dolayi
Hoşgeldiniz,geri döndüğünüze çok sevindim umarım bundan sonra aynı tatsızlıklar yaşanmaz.
Araçtan çıkan ses ve alevler müthiş.
attraction hoşgeldin dönmene sevindim videoda çok güzel bu arada teşekkürler
Bizim tenekenin son hızını adam rolantide yapıyor iyimi
Hoş geldin arkadaşım.
Sineğin yağını nasıl daha çok sıksak da az yaksak konularından sonra ilaç gibi geldi senin bu paylaşımlar.
Kulaklarımızın pası da gitti bu arada. :)
Attraction back fire.. Hoşgeldin. Güzel paylaşım. Kimseye kulak asma, sadece pylaş git
quote:
Zeus selamlar hoşgeldin. (Facebookda isminin yanında böyle yazdıgı için dedim.) Seni tanımasamda paylaşımların hoşuma gidiyor. Tekrardan hoşgeldin.
Hocam hoşgeldin, en son 5. viteste patinaja düşen Corvette videosunu hatırlıyorum.Ben de başlayacağım diyordun aynı araca.
Şuan ki makinenin sn değerleri nedir acaba.
İsminizi duymuştum daha önce dönmenize çok sevindim Gözümüz gönlümüz açıldı konuların devamını bekliyoruz abi
quote:
Cok ilginctir ki 6. viteste 120 km sabit hizda ise ortalama 10 lt tuketiyor. Hic gaza dokunmamak sartiyla
zaten 80 e kadar 60 viteste gaza dokunmadan ilerleyebiliyorsunuz hacimden dolayi
İlginç değil aslında yüksek hacimliler her zaman yakın güçlere sahip charge lılardan ve düşük hacimlilerden sabit hızda, sakin kullanımda daha az yakar. Aynı hızı daha az güç tüketerek yakıt fışkırtarak kavramak denebilir. :)
Ülkemin vergi ve benzin durumu böyle olmasa herkese en az 2.0 üzeri tavsiye ederdim de işte malesef hal ortada. Ticari de hal ortada da bari keyif için insanların yüksek hacimden çok korkmalarının önüne geçmek lazım. Koca Mercedes bizim gibi ülkeler için 1.6 üretiyor yani daha ne olsun.
Bu arada ;
Nordschleife Lap times Pos Make / Model Time Speed Year Power (hp) / Weight (kg)
44. Chevrolet Corvette Z06 7:42.90 160 '05 513 / 1437 83. Chevrolet Corvette C6 7:59.00 155 '04 400 / 1470
Hal ortada amma Diablo Monza da C6'yı şöyle eli ayağı düzgün pilotun ayağı altında abs mabese bakmadan ciddi zorlanarak bile olsa yer :) Z06 nın ise karma, zorlu pistlerde rakibi super sport 'lar maşallah.
Diablo demişken şöyle hıfz edecek kadar kullandın mı bilmem bahsedersin biliyorsan şayet ağırlık dağılımı hissi nasıl aletin? ön arka dengesi felan, viraja felan gelirken şöyle arkayı hoop öne yuvarlayacak mış gibi oluyor mu.
Eskiden beri bildiğim Diablo ve F50 nin aşırı önden kaydığıdır denk lerine göre tabi :)
quote:
Hoşgeldiniz. Şehir içi karma kullanımınız yine iyimiş. Ben çok dikkat ederek kullanıyorum 25'ten aşağı düşmüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Miroglu_
quote:
Hoşgeldiniz. Şehir içi karma kullanımınız yine iyimiş. Ben çok dikkat ederek kullanıyorum 25'ten aşağı düşmüyor.
Arac ne?
arkadaşlar video silinmiş açılmıyo elinde olan varsa koyabilir mi yada pm atabilir mi bu araç böyle yakıyosa bugattinin şehir içi kaçtır acaba aklıma direk o geldi