Anaokulundan başlamak üzere çocugumu okula yazdıracam fiyat farkı olarak çok önemli bir fark yok. Ekonomik şartları çok ferah biri değilim. Şartları zorlayarak böyle bir işe girecem.
DOĞA KOLEJİ
Doğa koleji ;) ama yinede biraz araştır eğitimini vb.
doğa kolejinin eğitimi çok güzeldir.
hiçbiri
????
İkametiniz neresi?
Anadolu yakasındaysa Ve evinize çok ters degilse Özellikle anaokulu için Coşkun Dragos Ana okulunu tavsiye ederim....
Memnun kalacagınıza eminim Benim Cocugum orada Öğrenci idi bu sene ana okulunu bitirdi...
benim şöyle bir düşüncem var benim durumum iyi olsa da ben çocuğumu özele göndermem nasıl olsa ilerde özel ders ya da dershane takviyesine ihtiyacı olucak hem özel okul hemde bunlar birarada olmaz ben çocuğumu devlet okuluna gönderirim ama krallar gibi takviyesini de aldırırım
Doğa tabii ki.
Saçmalamayın arkadaşlar Doğa ülkemizdeki en rezil kolejlerden birisidir. Çok bilinmesinin nedeni sağlam reklam yapmasıdır.
bence en kötü lise bitene kadar devlet okulunda okunmalı ben şahsen öyle okudum çokta memnunum zaten özel okula gönderseniz bile dersaneydi özel dersti bunlara genede gönderceksiniz ülkemiz koşulları malum sbs ve öss sınavları ama liseden sonra çocuğunuz atıyorum hukuk okumak istiyorsa ve devletteki iyi üniversitelerde kazanamıyorsa vakıf üniversitesine gönderebilirsiniz zaten şehirdışına gitse bile masrafı olcak ki sizin durumunuz şimdi bunları düşünüyorsanız bu dediğimi çok rahat karşılayacaktır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme