Şimdi Ara

cosmodisk mi kosmodisk mi? bel ağrısına iyi gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bel ağrısı ne menem birşey sadece çeken bilir. Çok sıkıntılı olduğum için internetten baktım ucuz olanı seçtim beğenmezsem de iade ederim demiştim.İşin orjinal olanı anladığım kadarıyla Kosmodisk' tir.Yani K ile yazılan. Cosmodiski bayağı bir zaman denedim % 100 hiçbir yararı yok. Ayrıca iade almıyorlar, haberiniz olsun. Bana geçti sizlere geçmesin derim. Mutlu seneler.

• 92 tl para verdim ve elimde patladı diye belimde duruyor emin olun hiçbir faydasını görmedim cosmodiskin. Belde karıncalanma, sıcaklık hissi falan uyandırır diyor, sadece kaloriferin üzerinden alıp taktığımda sıcaklık hissi veriyor. Bu arada Kosmodisk kullanan varsa izlenimlerini yazarsa memnun olurum.
  • Selamlar, orijinali sadecewww.topshop.com.tr ya dawww.kosmodisk.web.tr de bulunabilir. 139 tl+kargoya geliyor.
  • Arkadaşlar o reklamda oynayan erdem adsan isimli şahıs yıllar önce giyim dükanı varken herşeyi satıp babamı dolandıran şahıstır.

Bu nedenle sözlerinin inandırıcılığını sizin yorumunuza bırakıyorum,ayrıca çeneside çok kuvvetlidir reklamda olduğu ibi inandırıcılık ve oyunculuk yeteneği çok büyüktür.
  • hepsi yalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Arkadaşlar o reklamda oynayan erdem adsan isimli şahıs yıllar önce giyim dükanı varken herşeyi satıp babamı dolandıran şahıstır.

Bu nedenle sözlerinin inandırıcılığını sizin yorumunuza bırakıyorum,ayrıca çeneside çok kuvvetlidir reklamda olduğu ibi inandırıcılık ve oyunculuk yeteneği çok büyüktür.

tam adamını bulmuslar reklamda oynatıp ınsanlara guven telkın etmek ıcın...
    eger gercekse çok fena..
  • Arkadaşlar piyasada Kosmodisk adı altında bir çok çakma ürün satılıyor. Cosmodisk olarak aldığınız ürün de sahte idir. Bu ürünlerin genel olarak orijinal adı K ile yani Kosmodisk idir.www.kosmodisk.com.tr dışındaki sitelerden alişveriş yapmamanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nullsix -- 8 Haziran 2011; 17:50:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nullsix

Arkadaşlar piyasada Kosmodisk adı altında bir çok çakma ürün satılıyor. Cosmodisk olarak aldığınız ürün de sahte idir. Bu ürünlerin genel olarak orijinal adı K ile yani Kosmodisk idir.www.kosmodisk.com.tr dışındaki sitelerden alişveriş yapmamanızı öneririm.

sende reklam yapmak için üye olmuşsun herhalde başka sayfalarda da gördüm aynısını yazmışsın. firmanın ortağı mısın nesin? bu arada ben böyle şeylerin vurgun aracı olduğunu düşünüyorum.
    eğer dikkat ederseniz bu tür ürünler sık sık çıkıyor ve bir süre çok yoğun olarak ekranlarda görülüp satışlarını (vurgunlarını) yapıp sonra ortadan kayboluyorlar... eğer işe yarayan şeyler olsa devamlılığı olur, doktorlar tarafından tavsiye edilir.
    düşünün bir kere şimdiye kadar ne ürünler gördük hangisi var şimdi ortalıkta: zayıflama kemerleri, manyetik bileklikler, stres bileklikleri, stres yüzükleri, zayıflama hapları, boy uzatan terlikler, saç çıkaran, tüy döken kremler,vb... bunların hepsi mucizeymiş gibi gösterildiler. fakat insanların umutlarından para kazanmak dışında bir amacı olmayan çöplerden başka birşey değiller...

özellikle kadınlarda, ileri yaşlarda görülen kemik erimesine bağlı bel kemiklerinin çökmesi sonucu oluşan bel ağrılarını, içi jöle dolu bir balonun patlaması gibi bir şey olan bel fıtığına bağlı bel ağrılarını, kireçlenme sonucu sinirlere baskıya bağlı olan bel ağrılarını vb. sebeplere bağlı bel ağrılarını, böyle bir alet nasıl geriye çevirebilir... bunların etkisi ancak psikolojiktir ve bu da kısa sürelidir.
    bu alet olsa olsa zorlanmaya bağlı basit ağrıları geçirir, o da zaten kullanılmasa da bir süre sonra kendiliğinden geçecek ağrılardır...

• bazı tv urnlerı cıdden ıse yarar
    ama asla ve asla
    tvden degıl

bır ıkı ay bekleyıp
    muadıllerı cıktıgında alma taraftarıyım

manyetik diz agrısı ıcın dızlık
    tvde 129ken

9.99 a dustugunde hb dan aldım
    memnunum

kozmodiskide
    yapısı ortada
    orjınalı ıse yarıyorsa
    muadıllıde ıse yaraacaktır

orjınalı ıse yaramıyorsa muadılıde ıse yaramayacaktır

ben alacak olsam
    100 yerine 12 lıra olanından alırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 1 Mart 2012; 0:34:04 >
  • Bende bel eğriliği vardı.www.kosmodisk.gen.tr sitesinde bi numara vardı aradım. Omurgada eğrilik olup olmadığını sordular önce ben de var diyince satmadılar. Çünkü kosmodisk sadece bel eğriliği olanlar takamıyormuş. Eğer sizde de böyle bir problem varsa işe yaramamış olabilir arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.