Şimdi Ara

Ilk Burun Estetiği mi yoksa Vücut geliştirme mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar çok kararsizim. Burnumda kemer var ve memnun değilim bir yanım hemen kurtul diyor tatilde varken, diğer yanım vücut geliştir sonra olursun diyor. Isteyene tipimi pm atarim ona göre bir karar da verebilirsiniz. Yardımınıza ihtiyacım var. Önce hangisi olmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önce burun

Ne kadar vücut yaparsan yap burnun sırıtcak kabak gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncel

• Burun'u aradan çıkart. çok etkiliyor suratı
  • Mad Hatter kullanıcısına yanıt
    6 ay spora gidemeyeceğim ama hocam

• ameliyattan sonra kilo vereceğin için yaptığın spor boşa gider
  • Git bi arsa falan al buruna para harcayacağına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doktor Mu Daha Üst Hakim mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Vücut geliştirme mi Boks mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam fitnıs süreklilik isteyen bi spor belli bi süre yaptın diyelim belirli ağırlıklara ve kiloya ulaştın ve sonrada ameliyat oldun mecbur iyilesene kadar sahalardan uzak kalıcan 1 ay 2 ay her nekadar sürerse sonra fitnıs devam ettiğinde kaldırabildiğin ağırlıklarda zorlanıcaksın belkide kaldıramayacaksın o yüzden önce ameliyat ol iyileş sonra kesintisiz spora devam et

• Burnunda sağlığını ve görünüşünü çok etkileyen bir durum yoksa estetiğe hiç gerek yok Adrien Brody'ye bak mesela o kadar parası var adamın estetiğe gerek duymamış hatta kemerli burunlu erkekleri kızlar çok beğeniyor çok erkeksi diyip kemeri yalıyorlar
  • once spor yapin burun isi daha zor geldi gozume spor yapip durumunuzu degerlendirin

• Senin açtığın konuları hatırlıyorum. Spor ve burun olayını kafadan 6 aydır tartışıyorsun

Sende vücut yapacak özveri olsaydı çoktan başlardın , forum köşelerinde tartışmak yerine
  • Bu aralar burun yüzünden canım hiç gitmek istemiyor, sonuçta kemer şöyle sol tarafta var sağ tarafta yok bu orantısızlık yüzünden sağ sol profilde inanılmaz farklar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klmung

6 ay spora gidemeyeceğim ama hocam

Dostum nasıl bir ameliyat o 6 ay spora gidemeyeceksin? Ben rinoplasti olmuştum 2-3 hafta içinde spor dahil normal hayatıma devam ettim.
  • Nasıl sonuçlar, nasıl geçti?

• Benim sağa doğru eğrilik vardı kemerli değildi. Yüzde yüz istediğim gibi olmadı ama artık göze batacak kadar bir eğrilik yok, yakından dikkatli bakıldığında belli oluyor. İlk 1 hafta gözlerimin altı şişti sonra geçti, 2 hafta sonra da spora başladım tekrar.
  • Kemeri aldırmaya değer mi? Sizce? Bir de nerede ne kadara yaptırdınız?

• Benimde burun kemerli ama spor yaptıktan sonra kilo aldım vücût büyüdü kafa çok sırıtmıyor hatta fiziğinden dolayı yüzüne çok dikkat bile etmiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: klmung

Kemeri aldırmaya değer mi? Sizce? Bir de nerede ne kadara yaptırdınız?

Nasıl göründüğüne bağlı. Sen aynaya bakınca sana çirkin geliyorsa onu kafana takıyorsan kurtul gitsin. Ben izmirde ekol kbb de yaptırmıştım ama fiyatı hatırlamıyorum üstünden neredeyse 6 sene geçti.
  • Adrien Brody de ki karizma adamda olsa bu konuyu açar mı üstat ne yaptın sen
  • Güncel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.