Şimdi Ara

Deneme amaçlı saçları kazıttım. (Kelliğe belki çözüm olur.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
10.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler başlıkta da belirttiğim gibi saçları kazıttım. Araştırmalarıma göre saç kazıtmanın saçı gürleştirmek adına herhangi bir faydası olmuyormuş. Beninde yanlarda ve tepelerde bayağı bir seyrekleşme oldu.

Deneyeceğim şey sarımsak. Yine araştırmalarıma göre sarımsağın saç çıkarmada etkili olduğunu öğrendim. Evden dışarı çıkmayacağım için ve kaybedeceğim bir şey olmadığı için bunu denemeye karar verdim.

Bugün saçları kazıttım. Yarından itibaren günde veya 2 günde bir kafama sarımsak süreceğim. Sanırım sürerken kafanın tahriş olması gerekiyormuş. Yani biraz acıtıcı bir yönteme benziyor.

Deney süresi 70 gün. 70 gün sonra konuyu uplayıp faydasının olup olmadığını sizinle paylaşacağım.

Umarım olumlu sonuçlanır.

Edit: Sarımsağın yanında bioxcin de kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 12 Temmuz 2012; 18:48:52 >

• adam kel beyler
  • Yani 70 gün boyunca evden çıkmıcan mı ?
  • Kardeşim git bir eczaneye zigavus adlı sampuandan al ve bırak bu sarımsak sürmeyi. Şampuan da sarımsak var ve kokusuz. Ama fiyatı biraz tuzlu, 40 tl falan, bizim peder kullanıyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RequiemDH

Yani 70 gün boyunca evden çıkmıcan mı ?

Evet 70 gün boyunca evdeyim. Kpss ye hazırlanacağım.

quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Kardeşim git bir eczaneye zigavus adlı sampuandan al ve bırak bu sarımsak sürmeyi. Şampuan da sarımsak var ve kokusuz. Ama fiyatı biraz tuzlu, 40 tl falan, bizim peder kullanıyor :D

Hocam yazmayı unutmuşum. Sarımsağın yanında bioxcin de kullanacağım.
  • geçen yaz bende kazıtmıştım üstler çok seğrek olduğu için. açıkçası bi faydası olmadı, 1 ay kel gezdiğimle kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: walkerx

geçen yaz bende kazıtmıştım üstler çok seğrek olduğu için. açıkçası bi faydası olmadı, 1 ay kel gezdiğimle kaldım

Kazıtmanın zaten bir faydası yok. Ama sarımsağın var diye duydum. Bende denemekten zarar çıkmaz diye deniyim dedim.
  • quote:

Kardeşim git bir eczaneye zigavus adlı sampuandan al ve bırak bu sarımsak sürmeyi. Şampuan da sarımsak var ve kokusuz. Ama fiyatı biraz tuzlu, 40 tl falan, bizim peder kullanıyor :D

nasıl peki dökülmeyi kesiyor mu gözlemleriniz neler
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

quote:

Peder de öyle bir değişim görmedim saçı zaten seyrekti hala seyrek. Ama kendisi fark gördü ki 6-7 aydır kullanıyor.

• quote:

quote:

quote:

Peder de öyle bir değişim görmedim saçı zaten seyrekti hala seyrek. Ama kendisi fark gördü ki 6-7 aydır kullanıyor.

dökülmeyi kesecek şampuan v.b birşey arıyorum çıkartmasada olur

• Sakalınızı keserseniz sakalınız uzamaz, saçınızı kazıtırsanız saçınız daha gür çıkmaz.
  • bepanthen, bemix evigen üçlüsünü sarımsak suyu ve zeytinyağı ile denemeni tavsiye ederim. Araştırma yap istersen önce.
  • minoxidil kullan, saban akşam yıllar boyu sıkılmazsan kel kalmazsın.
  • hocam bioxin abim kullandı bi halta yaramadı kişiden kişiye değişiyor.. haberin ola eğer mişe yaramazsa bi şampuan öneririm sorup ben gözle görülür farkı gordum yani.. saç çıkarmıyor ama dökümü engelliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 12 Temmuz 2012; 19:55:22 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dokulmeyi kesti hocam biraz ama şunu söylemeliyim bu mevzu genetik yani bu sampuanlar falan sadece olayı yavaslatir durdurmaz.

• hocam saç derisini biraz tahriş edip, saç diplerine iyice nüfuz etmesini sağlarsan sarımsağın faydalı oldugunu ben de duydum.

deney sonucunu merakla bekliyorum..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dokulmeyi kesti hocam biraz ama şunu söylemeliyim bu mevzu genetik yani bu sampuanlar falan sadece olayı yavaslatir durdurmaz.

aynen dökülmeyi keesiyor

• Beyler konuyu güncellemekte biraz geç kaldım kusura bakmayın. Bi 100 gün gibi bir şey oldu. Sonuca gelecek olursak:

- Sarımsak işe yaramadı. Hiç bir faydasını görmedim.
    - Bioxcin saç dökülmesi konusunda işe yaradı diyebilirim. Henüz döküldüğünü görmedim.

Bu arada 100 günde saçım 4,5 cm uzadı.

Sanırım tek çözüm saç ektirmek.

Yeni deneylerde görüşmek üzere esen kalın.
  • Sacım hep 3 ile 5 arasında kestırırım.Sulalede kısa da olsa saçı olan tek kişiyim
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmonDin -- 19 Ekim 2012; 10:20:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.