Şimdi Ara

Vücut geliştirme mi Boks mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Vücut geliştirme mi Boks mu?

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2024)
Giriş
  • Yaklaşık 2 ay kick boks yaptım antrenmanları güzeldi ama 8 antrenmanları güzeldi çünkü 22 yaş üstü abilerle ablalarla antrenman yapıyorduk ve sıkı geçiyordu.6 Antrenmanlarına da 14-15 yaşındakiler geliyordu hoca deseniz 14 yaşındaki mavi kuşak oğlunu bizi eğitmesi için salona koymuş kendisi takılıyordu sağda solda.17 yaşındayım 1.72 boy 57 kiloyum sizce vücut geliştirme mi boks mu? Bu arada 2 ay civarı da vücut geliştirme yaptım baya etkisi vardı 1 ay içinde 4 kilo civarı almıştım.1 ay sınıf arkadaşımla beraber yaptık o ayrıldı ve ben de 1 ay tek başıma yapınca sıkıldım ve salondan ayrıldım.

EDİT:Eğer vücut geliştirmeye gidersem Mark Wahlberg'in vücudu örnek aldığım vücut gayet estetik
     Vücut geliştirme mi Boks mu? Vücut geliştirme mi Boks mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexte[R] -- 5 Aralık 2014; 21:34:37 >

• Boks diyorum
    Bi dovus sanati ogren daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bale

• Body yap ama öyle kütük gibi bir vücut yapacaksan hiç yapma.Ronaldo tarzı zayıf ama kaslı bir vücut iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Boks diyorum
    Bi dovus sanati ogren daha iyi

Ben bokstan yanayım hocam.Sporda disiplinli olmak ve hırslı olmak hoşuma gidiyor ve bana göre boks tam bunu içeriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Body yap ama öyle kütük gibi bir vücut yapacaksan hiç yapma.Ronaldo tarzı zayıf ama kaslı bir vücut iyidir.

Hocam body yaparsam düzgün beslenme için yaparım.Göğüs ve omuz bölgesi çalışırım genelde
  • hem para vercen hem dayak yiycen :D

vucut gelistir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boks mu Body mi?????
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aştayn

hem para vercen hem dayak yiycen :D

vucut gelistir

Hocam vücut geliştirme de güzel fakat tek başına sıkıcı oluıyor
  • 1,5 sene boks yaptım refleklerim , hızım , gücüm ve en önemlisi vucüdum gelişti boks yaparken ister istemez vucütta gelişiyor o yüzden kesinlikle boks.
  • Abi cok kaslı olmak istemiyorum cok sismiyim fayt kılab daki bret pitt gibi olayım yeter
  • Resimdeki vücut çöp 6 ayda yaparsın
  • quote:

Body yap ama öyle kütük gibi bir vücut yapacaksan hiç yapma.Ronaldo tarzı zayıf ama kaslı bir vücut iyidir.

yalnız o genetıge bağlı
  • resimdeki vücut mark ın sübyan yıllarından kalma ama 6 ayda yapabilceğini düşünmüyorum 57 kilo oldugunu yazmış 6 ayda o kadar kas kütlesi almak sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerrKetzer

resimdeki vücut mark ın sübyan yıllarından kalma ama 6 ayda yapabilceğini düşünmüyorum 57 kilo oldugunu yazmış 6 ayda o kadar kas kütlesi almak sanmıyorum

Bence de 6 ayda o kadar olmaz hocam ama hedefim bu.En az 1 yıl gibi bir sürede doğru beslenilirse olur gibi
  • Kondan cahillik akıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexte[R]

quote:

resimdeki vücut mark ın sübyan yıllarından kalma ama 6 ayda yapabilceğini düşünmüyorum 57 kilo oldugunu yazmış 6 ayda o kadar kas kütlesi almak sanmıyorum

Bence de 6 ayda o kadar olmaz hocam ama hedefim bu.En az 1 yıl gibi bir sürede doğru beslenilirse olur gibi

dostum ayrıca cok düzenli olmak gerekiyor
    bana kalırsa box a yazıl genelde o yerlerde fitness aletleride oluyor zaten ordada hafiften başlarsın bu işe box+body build
    zaten body building olmadan box yapılcagınıda pek sanmiyorum

• Güreş

• quote:

quote:

quote:

bana kalırsa box a yazıl genelde o yerlerde fitness aletleride oluyor zaten ordada hafiften başlarsın bu işe box+body build

İkisine birden para veremem hocam o yüzden birini seçmem gerek.Günlük 10 lira harçlık alıyorum 5 lirası okulda gidiyor 5 lirayı kumbaraya atıyorum.Biriktirdiğim para ile yazılacağım ikisinden birine

• quote:

Orijinalden alıntı: NextArnold

quote:

yalnız o genetıge bağlı

Ben örnek verdim. Fazla abartmasın diye diyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İkisine birden para veremem hocam o yüzden birini seçmem gerek.Günlük 10 lira harçlık alıyorum 5 lirası okulda gidiyor 5 lirayı kumbaraya atıyorum.Biriktirdiğim para ile yazılacağım ikisinden birine

şehirden şehire farklılık gösterir ama burda bildiğim yerler ikisi için ayrı ücret almıyor 80-100 gibi bir aylık ikisinden de yararlanabiliyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.