Şimdi Ara

Vücut geliştirme mi Boks mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Vücut geliştirme mi Boks mu?

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: HerrKetzer

quote:

Orijinalden alıntı: Dexte[R]

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dexte[R]

quote:

resimdeki vücut mark ın sübyan yıllarından kalma ama 6 ayda yapabilceğini düşünmüyorum 57 kilo oldugunu yazmış 6 ayda o kadar kas kütlesi almak sanmıyorum

Bence de 6 ayda o kadar olmaz hocam ama hedefim bu.En az 1 yıl gibi bir sürede doğru beslenilirse olur gibi

dostum ayrıca cok düzenli olmak gerekiyor
    bana kalırsa box a yazıl genelde o yerlerde fitness aletleride oluyor zaten ordada hafiften başlarsın bu işe box+body build
    zaten body building olmadan box yapılcagınıda pek sanmiyorum

İkisine birden para veremem hocam o yüzden birini seçmem gerek.Günlük 10 lira harçlık alıyorum 5 lirası okulda gidiyor 5 lirayı kumbaraya atıyorum.Biriktirdiğim para ile yazılacağım ikisinden birine

şehirden şehire farklılık gösterir ama burda bildiğim yerler ikisi için ayrı ücret almıyor 80-100 gibi bir aylık ikisinden de yararlanabiliyorsun

Vallahi hocam İzmirin merkez yerlerinden birinde yaşıyorum ondan dolayı sadece 1inin fiyatı o civarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 ay gittim boks a 2 ayda gard alma temel vuruşlar vs. öğreniyorsun sonra yaşıtlarınla ringde antremanlar yapıyosun keyifli bir spor ayrıca bokstada vücut geliştirme aletleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: aştayn

hem para vercen hem dayak yiycen :D

vucut gelistir

Hocam görüşünüze katılmıyorum bende boksa gittim dayak yedikçe atmayı öğreniyorsun dayak atmakta zevk veriyor bu arada çoğu kişiyi gözünden yaş getirene kadar dövdüğümü biliyorum

• Ya hacılar bu ikisine de merakı olmayan tek benmıyım ne bu kas merakı herkes vücut geliştirmeyle falan uğşraıyor bi beni mi çekmiyor böyle şeyler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.