Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.258
Cevap
422
Favori
494.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    800 tl çok bi para değel cosori al geç.
  • Bağdat çıtır pane harcı ile kanat denemesi yaptım. Başka sefere de pane harcını yoğurt ile kendim hazırlayıp deneyeceğim. Görüntü bu şekilde.

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI
  • neverktulu kullanıcısına yanıt
    Tavuk güzel pişiyor. Afiyet olsun.
  • 4.7L aldım arkadaşlar ilk kullanımda plastik kokusu ağır oldu ama 3 kere boş çalıştırdım. Şu an koku yok. Gayet sessiz çalışıyor, çok yer kaplamıyor. Sadece bip sesleri fazla geldi bana.
    İlk denemem suffle oldu ve şaşırttı tavsiye edenlere de teşekkür ederim. COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI
  • Kızım_Aleynam K kullanıcısına yanıt
    Bende de 5.5 lt olanın kırmızısı var bende de hiç uyarı vermedi neden acaba çok merak ediyorum özellikle bekliyorum vermiyor
  • grknsv G kullanıcısına yanıt
    Otomatik mod kullanmıyorsundur.
  • Philipsin XXL ve L olanı arasında kalmışken bir de Cosori'ye denk geldim iyice kafam karıştı. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Philips'i o kadar pahalı yapan sadece markası mı?
  • luck runs out kullanıcısına yanıt

Marka+Garanti

Bu arada amazon 100 liraya yakın iade yaptı.Gümrük ücreti iadesi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 22 Şubat 2022; 10:12:32 >

Philips L haznesi çok küçük. Veya cosori den sonra benim gözüme küçük geldi. Görmeden almayın. Fikrimce cosori gayet kaliteli, güzel bir cihaz. Sadece garanti olmaması bir sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Machine Wizard

Philips L haznesi çok küçük. Veya cosori den sonra benim gözüme küçük geldi. Görmeden almayın. Fikrimce cosori gayet kaliteli, güzel bir cihaz. Sadece garanti olmaması bir sorun.

Amazon'da garanti konusunda sorun yaşanacağını düşünmüyorum.
    2 senelik garantisi mevcut.
    Daha önce Playstation alan arkadaşlar çok iyi bir deneyim olduğunu söylüyorlar. Gönderirken ödediğin kargo ücretini hesabına yatırıyorlar.

Benim asıl düşündüğüm 2 yıl sonra garantisi bitince yedek parçasını nereden bulacağız?
    Türkiye'de satılan bir ürün değil. Markanın servis desteği yok.
    Yurt dışından bulunabilir mi bilmiyorum?
  • Marka+Garanti

Alıntı

metni:
    Bu arada amazon 100 liraya yakın iade yaptı.Gümrük ücreti iadesi sanırım.

@KISKANIYORLAR Marka olarak COSORI de iyi ama Türkiye'de bilinmiyor sanırım. Garanti konusu kafamı çok kurcalıyor doğrusu. Hangi modelden almıştınız kırmızı olan mı? Şöyle bir yorum var ama neye göre denmiş bilmiyorum.

--------------------------------

Alıntı

metni:

Philips L yerine XXL almak daha mantıklı gibi o zaman. Bir de Uten marka airfryer var onu da araştırıyorum.

---------------------------------

Şöyle bir yorum gördüm ama doğruluğu nedir bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 22 Şubat 2022; 10:45:20 >

• Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt

Garanti olayını bilmiyordum çok iyi o zaman. İki sene sonrasında marka ücretli tamir yapmaz mı acaba? Öyle olsa da kargo ücretinden çok karlı bir durum olmaz. Bunun dışında özellik, kalite anlamında arada kalanlar varsa düşünmeden cosori alabilir. Uten çok kaliteli görünmüyordu resimlerde. Alan arkadaş beğenmiş ama aradaki fark da daha çok kullanılan, hakkında daha çok inceleme,yorum bulunan tasarım anlamında da daha şık olanı almaya değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machine Wizard -- 22 Şubat 2022; 10:55:2 >

Ben cosori almadım.Uten 5.5lt dijital modelini aldım.

• Arkadaşlar bu iki ürün arasında renk harici bir fark var mı? Varsa ne olduğunu da yazabilir misiniz?

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANIamazon
    COSORI Sıcak hava fritözü 5,5L XXL Fritöz Sıcak hava Fritözü Dijital LED dokunmatik ekranlı hava Fryer, 11 program, ön ısıtma ve sıcak tutma, Shake modu, 100 Almanca reçetesi, yağsız, 1700W
    https://www.amazon.com.tr/COSORI-frit%C3%B6z%C3%BC-dokunmatik-programl%C4%B1-%C3%A7alkalama/dp/B07N8N6C85/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=I52ZSVIKIAUZ&keywords=cosori+airfryer&qid=1645531561&s=kitchen&sprefix=cosori+airfryer%2Ckitchen%2C108&sr=1-3

Harici fark yok
  • İnsanın baktıkça kafası karışıyor Uten alacaktım fakat şuan Xiaomi ve Cosori arasında gidip geliyorum 1 hafta fiyat takibi yapıp en uygun olanı alacağım sanırım.

• Ben de Cosori alanlar kulübüne katıldım artık :)

• Selamlar
    Cosori 4.7 lt olan modeli aldik. Bugun geldi. Once manuel de yazdigi sekilde talimatlari uyguladim. Koku azaldi ama yok olmadi. Balkonda en az 40-50 dakika yüksek ısıda çalıştırdım. Halen koku gitmedi. Sirke limon suyu olayini denemedim. Cunku asitik buhar kaplamaya zarar verir mi emin olamadım.
    Kokunun gitmesi için başka ne yapmak gerekiyor?

Bir de ızgaranin içindeki lastik koruma stoperlari içime kurt düşürdü. Bu stoperlar yüksek ısıya dayanıklı sağlığa zararlı olmayan maddelerdir degil mi? Internette araştırdım ancak detay bilgiye ulaşamadım. Belki bu ortamda bilen vardır diye sormak istedim.
  • Bu 4.7 lt. Cosori hep koku şikayeti var gibi alacak olan 5.5 luğu alsın koku problemi hiç olmadı 👍
  • CengoCenk kullanıcısına yanıt
    Merhaba hayırlı olsun size de. 40-50 dakika çalıştırmanıza gerek yoktu aslında. Steam modunda iki kez çalıştırdım ben. İki çalıştırma arasında yarım saat bekledim iyice soğuması için. İkinci de sirke limon suyu ve su karışımı koydum bir cam kapta. Daha sonra yine soğumaya bıraktım.

Bu işlemleri yaptıktan sonra baya bı azalmıştı koku.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.