Hangi kargoyla geliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (2. sayfa)
-
-
DHL
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunun gümrüğü hard çıkar diye düşüniyorum baska bişiler kullanamaz mıyız evden acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım bir indirim yakalarız, ürün güzel bir şeye benziyor. Ekmek falan yapımı nasıl acaba ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben de hem kendime hem eşimin ablasına aldım preheat modu kullanmadan deneyeceğim bilgi veririm
-
selamlar, bana da bu renk geldi, oysa görseller de daha kırmızı bir alet var.
-
Bugün donmuş patates kızarttık az üzerine fısfısla zeytin yağı sıktık
***** 200 derecede 13 dakika arada 1 kere sepeti karıştırdık****
mükemmel oldu 3 4 damla yağ harika sonuç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biber ve havuç atıp kızarttık 15 dk 200 derece hiç karıştırmadan üstteki yüzeyler fazla kızarmış alttakiler az kızarmıştı bu cihazda 7 8 dkda 1 kesinlikle içindeki nevaleyi karıştırmak gerekli güzel bir tahta kaşık yahut pek sağlıklı gelmesede silikon kaşıklarla. Biberde bence ideal 18 dk falandır 200 derecede 1 yada 2 defa karıştırmak gerekli 8 dkda 1.
Bizde de benzer bir durum oldu. Sebzeler için dereceyi azaltıp, süreyi uzatmak ve sık karıştırmak daha iyi olacak sanki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gümrük ücretinden 51 tl iade geldi.
Siparişiniz xxx from Amazon Germany için 51,57 TL tutarındaki ücret iadenizi işleme aldığımızı bildirmek isteriz.
Bu geri ödeme aşağıda belirtilen ürün(ler) içindir:
Ürün: COSORI Sıcak hava fritözü 5,5 l XXL kırmızı fritöz sıcak hava fritözü Air Fryer dijital LED dokunmatik ekran, 11 pr
Miktar: 1
ASIN: B0832WY12L
Ücret iadesi nedeni: İhracat ücreti düşürüldü
Bu ürün için ücret iadenizin ayrıntıları aşağıda yer almaktadır:
Export Charge İade: 51,57 TL
-
Dün şahane bir sebze kızartması yaptık 20 dk pişti 200 derecede 7 8 dkda 1 karıştırdık karıştır diye uyarı veriyor zaten sebzenin üstüne dokunup ısıyı artırınca
Tarif
Brokoli karnabahr havuç üzerine tuz pul ve kara biber 4 5 fıs zeytin yağı. 20 dk 200 derece pişir üzerine rende kaşar at bi 5 dk 180 derecede öyle pişir toplam 25 dkda afiyetle ye.
Bana da geldi hocam 1964 ödemiştim total kırmızı olan için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar;
patlıcan kızartma süresini ararken şöyle bir tarif kılavuzu buldum. Türkçe...
manuals+Cosori Hava Fritöz CP137-AF / CP158-AF / CS137-AF / CS158-AF Tarifler - Kılavuzlar +https://manuals.plus/tr/Cosori/cosori-hava-frit%C3%B6z-cp137-af-cp158-af-cs137-af-cs158-af-tarifleri -
Şahane ama inmiyor nasıl indirecezki.
Ben çevirdim pdf olarak. Google translate çevirisi heralde ama iş görür tarif kitabı.
google docsCosori Hava Fritöz CP137-AF _ CP158-AF _ CS137-AF _ CS158-AF Tarifler - Kılavuzlar +.pdfhttps://drive.google.com/file/d/1A1tcICTCjB1EC7wDsCKNxH11Ybc1Q8GY/view?usp=sharing -
Alınabilecek uygun fiyata kampanya var mı
-
Yukarda hazır firma çevirmiş ama indiremedim 🤣
İkisi de aynı belge zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X