Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Costum Sıvı Soğutma Parçaları Satın Al 28 Ağustos 2020 22:18 1 1 Costum Sıvı Soğutma Parçaları Elimdeki fazlalık sıvı soğutma ürünleridir.BYKSKİ 120mm Radyatör:Alüminyum üretimdir.Herhangi bir sorunu yoktur.Fiyat:Forum dışına satıldı.XSPC 240mm Radyatör:Tamamen bakır üretimdir.Harhangi bir sorunu yoktur.Fiyat:fatiht44'e satılmıştır.BYKSKİ CPU Block: İntel aparatları mevcuttur.Temizliği yapıldı mavi ledlidir.Fiyat:fatiht44'e satılmıştır.Bitfenix BFF-SPRO PWM Fanlar 2 Adet sorunsuz sessiz radyatör fanlarıdır.Fiyat: fatiht44'e satılmıştır.Corsair AF120 kasa fanı: Birkaç saat kullanıldı sonra söküldü sıfır sayılır.Fiyat:fatiht44'e satılmıştır.G 1/4 hortum Rakorlar.Siyah dirsek: Tane fatiht44'e satılmıştır.Düz sıkmalı siyah rakor:tane fatiht44'e satılmıştır.Pompa-rezervuar bağlantı rakoru: fatiht44'e satılmıştır.Geçmeli döner dirsek:fatiht44'e satılmıştır.Geçmeli rakor:tanefatiht44'e satılmıştır.Pompa askı aparatı:fatiht44'e satılmıştır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün EK Vardar Evo D-Rgb White Fan 12 Adet Asus Rtx 3070 EKWB D-RGB