Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Costume National Scent Intense Parfüm Satın Al 18 Nisan 2018 17:25 1 1 Costume National Scent Intense Parfüm Merhaba, fotoğraflarda gördüğünüz parfümümü uygun fiyata satıyorum. 10.01.2016 tarihinde 413 TL'e Tekin Acar'dan aldım. ürünün kutusu faturası duruyor fotoğraflardada görürsünüz, ürünün 50-55ml civarı duruyor, şişenin tasarımından dolayı arkasına ışık tutarsanız içindeki parfüm miktarını görürsünüz. ürünün iki farklı modeli vardır bu modelin birde beyaz etiketli modeli var onlar biraz daha ucuz oluyor aralarındaki farkıda çok bilmiyorum fakat tekin acarın sitesinde ürün hakkında baştan çıkarıcı özelliği olduğu yazıyor, tekin acarın sitesi bakımda olduğu için link paylaşamıyorum, test ettiğimde bir feromon hissi verdi zaten, ürün kalıcı ve hiçbir şekilde rahatsız edici değil, tom ford black orchid'e kokusu çok yakın ama her ikisinide kullanmış biri olarak black orchid'in bir tık daha üstü kalıcılık ve koku tonları olarak. ürün unisex olup %70 daha erkeğe yakın bir koku bana göre. ürün ***TL olup ankara içi elden ankara dışına kargo alıcıya ait olmak üzere güzelce kargolar yollarım, zaten kutu tasarımı gördüğünüz gibi çok iyi muhafaza edecek şekilde tasarlanmıştır. Alıcısına hayırlı olsun.ÜRÜN satılmıştır.Not : ürün 100ML olup tarafımca 45-50 ml civarı kullanılmıştır (2 yıl boyunca)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS ROG MAXIMUS CODE X & İ7 8700K THERMALTAKE WATER 3.0 360 (3 fanlı) İşlemci soğutucu THERMALTAKE 1200W PLATINIUM RGB PSU RAZER HUNTSMAN OPTO KLAVYE (MOR SWITCH)