Şimdi Ara

Jasmin Rouge by Tom Ford

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu parfüm havaalanı atu de çok uygun gibi fiyatı 250 ml 375€ ancak söz konusu tom Ford olunca kör alış yapmaya değer gibi. Bu parfüm hakkında yorumlarınız nedir. Turkiyeye girişte bu parfümü almalimiyim kalıcılığı ve farkedilirliği nasıl acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tom Ford Jasmin Rouge: Lüks ve Çarpıcı Bir Koku

Tom Ford'un Jasmin Rouge parfümü, cesur ve baştan çıkarıcı bir çiçek kokusudur. İmza niteliğindeki beyaz yasemin, kırmızı biber ve altın kehribarın büyüleyici bir karışımıyla, duyularınızı harekete geçirecek ve kendinizi özel hissettirecek.

Tom Ford Jasmin Rouge Yorumları

Jasmin Rouge, kullanıcılardan büyük beğeni toplayan bir parfümdür. Lüks ambalajı, kalıcı kokusu ve baştan çıkarıcı aromasıyla övülmektedir.

Tom Ford Jasmin Rouge Muadili

Tom Ford Jasmin Rouge'un fiyatı bazı kişiler için yüksek olabilir. Benzer bir aroma arayanlar, daha uygun fiyatlı muadillere yönelebilirler. Bununla birlikte, orijinal parfümün benzersiz karakterini ve kalitesini sunamayabilirler.

Tom Ford Jasmin Rouge Lüks

Jasmin Rouge, Tom Ford'un lüks parfüm koleksiyonunun bir parçasıdır. Şık şişesi ve zengin kokusu, özel günler ve geceler için mükemmeldir. Kendinizi şımartmak veya sevdiklerinize unutulmaz bir hediye vermek istiyorsanız, Jasmin Rouge ideal bir seçim olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bayan parfümü değil mi o?

Bayan parfümü değilse bile çok kadınsı ve kokusu güzel değil.

Alma bence. Sırf niş parfüm diye her şeyi almamak gerekir.
  • ateş ve güneş kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınızı dikkate alicam. sanırım bu parfümü erkeklerde kullanıyor ama kokusu hakkında bir fikrim yok

• Ben olsam almazdım... İyi bir parfüm kullanıcısıyım, 40-50 parfüm kullandım şimdiye kadar. Niş parfümler de kullandım...

Şöyle ki Jasmin Rouge kullanana kadar sallıyorum git Burberry London kullan daha iyidir (ikisi de çiçeksi o bakımdan konuşuyorum)
    Peki tom Ford noir de noir nasıl bir fikriniz varmı

Tom Ford tobacco vanille de adından çok söz ettiriyor acaba hangisi iyi kalıcılığı ve farkedilirliği

Özellikle pahalı niş parfüm seçiyorum çünkü diğerleri zaten Türkiye de ucuz ve mevcut. Yurtdışından aldığıma degsin niş parfümler free shop larda uygun Fiat . Listede amouage gold man 1.sirada birde tom Ford serisi alicam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tom Ford Black Orchid aldım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tom ford tobacco vanille birçok kişi tarafından beğenilen kalıcı farkedilebilir bir koku

noir de noir ise gül temalı olduğu için önermem beğeniliyor ama kişisel fikrim bana göre değil, yani koku güzel ancak erkek için değil

farklı kokular arıyorsan ve bütçe sıkıntın yoksa başka parfümlerede yönebilirsin

nasomatto black afgano veya duro, amouage interlude man, hatta daha da uç noktalara gidip clive christan dan herhangi bir koku
  • hocam bu genc arkadasiniza da onerebilir misiniz? 18-25 yas arasi, kaliteli, kis-sonbahar tadinda, herkesinde bilmedigi ama harika kokan,kaliciligi saglam olan bir parfum var mi? tom ford dusunuyordum herkes ona sarmaya basladi,terre de hermes dedim o da olmaz, en son iste burberry dusunuyordum.Ek olarak yaz icin issey miyake kullaniyorum baska oneriniz var mI?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

hocam bu genc arkadasiniza da onerebilir misiniz? 18-25 yas arasi, kaliteli, kis-sonbahar tadinda, herkesinde bilmedigi ama harika kokan,kaliciligi saglam olan bir parfum var mi? tom ford dusunuyordum herkes ona sarmaya basladi,terre de hermes dedim o da olmaz, en son iste burberry dusunuyordum.Ek olarak yaz icin issey miyake kullaniyorum baska oneriniz var mI?

guerlain linstant extreme demek geliyor içimden ama Türkiye de satışı yok, ikinci el parfüm bölümün de satanlar oluyor bazen

herkesin bilmediği ama harika kokan dediğin için seçenekler biraz azalıyor haliyle :)

tom ford black orchid genelde beğenilir kalıcıdır farkedilir, ama bazı kişilerde beğenmez boğucu bulur

dior homme intense düşünebilirsin daha çok klasik giyime gider akşam kokusu tarzı

terre hermes de güzel kokudur ancak 4 mevsimlik diyebiliriz sonbahar kış tadın da değil tam olarak

yaz için fendi acqua, moschino forever sailing deneyebilirsin

• guerlain arastiriyorum hocam sagolun

• Amouage interlude olabilir elbette

• Maison Francis Kurkdjian – APOM Pour Homme

Nasıl Unisex kullanılabilir sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: grandherakles

Maison Francis Kurkdjian – APOM Pour Homme

Nasıl Unisex kullanılabilir sanırım

bu kokuyu bilmiyorum ama, notaları çiçek ağırlıklı görünüyor, unisex kullanılabilir, gerçi unisex olarak belirtilmemiş erkekler için yazıyor
  • hocam christian dior dior homme intense de olabilir sanirim? guerlain ile birlikte bakacagim sizce hangisi daha iyi?

• Amouage falan alma. 50 yaşında değilsen Amouage alma.

Tom Ford alacaksan Tobacco Vanille ya da Tuscan Leather al.

Creed'in Aventus'u da iyidir.

Guerlain l'instant extreme de olabilir.

Ben olsam:
    1-Aventus
    2-Tobacoo Vanille
    3-Tuscan Leather
    4- L'instant au extreme

Sıralama bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

hocam christian dior dior homme intense de olabilir sanirim? guerlain ile birlikte bakacagim sizce hangisi daha iyi?

elbette olabilir, dior homme intense kendini kanıtlamış klas bir kokudur,

bulabiliyorsan guerlain bul bulamazsan dior homme intense de gayet iyi olur
  • cok tesekkur ederim hocam

Güzel liste

• Dior home intense nin farklı version ları varmış party veya yıl olarak kokular azda olsa değişiklik varmış bu konuda fikirleriniz nelerdir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.