Şimdi Ara

Jasmin Rouge by Tom Ford (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: grandherakles

Dior home intense nin farklı version ları varmış party veya yıl olarak kokular azda olsa değişiklik varmış bu konuda fikirleriniz nelerdir

intense olarak farklı versiyonları yok bildiğim kadarıyla sadece 2011 yılında reformüle gördü

dior homme olarak ise sport versiyonu var, dior homme parfum var yeni çıktı 2014 yılında, eau versiyonu var yazlık için, edt versiyonu var intense olana göre yoğunluğu daha az

ama hepsini denemedim, yeni çıkan dior homme parfum güzel deniliyor
  • Serge Lutens - Chergui buna da bakmanızda fayda var
  • Bur_ak47 B kullanıcısına yanıt
    Serge Lutens – Borneo 1834 kullandım gayet güzel bir parfüm ancak bana göre aman Aman harika değil elbette kişiye göre değişir zevk meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi premiumperfume -- 4 Aralık 2014; 12:23:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amouage gold man den kesinlikle uzak dur.Bilediğin vede koklamadığın bir koku ise listenden sil..
  • hantsome28 kullanıcısına yanıt
    Aman hocam neden öyle söyledin şimdi. Evet bu parfümü hiç denemedim Kamikaze alış sözkonusu o da doğru .ortalama yurtdışında bu parfüme 250$ vericem gayet pahalı .beni hevenslendiren yanı uç ve ağır parfümleri seviyor olmam beni cesaretlendiren bu. Mesela ben ysl kouros severim çok kişi nefret eder ben severim. Kenzo Junge ona keza severim. Tom Ford black orchid hep kullanırım vazgeçilmez Yazlik Hafif parfüm lerle pek aram yok . Elbette farkedilirliği de çok önemli

• dostum gold man inanılmaz ağır bir koku.Hele o civet yokmu ,çekilesi değil. Ama 1 saat dayanırım dersen biraz dinginleşip uysallaşan koku pudrasallaşmaya başlıyor. Bence yurt dışında seçeneğiniz çokken Gold man alınmaz. Bence Mona Dio Orio Les Nombres d'or Vanille,Guerlain Spiritueuse Double Vanille alınır
    Kısmetse 3 ocakta gidicem ozaman kadar istişare yapıyorum bu fırsatı Iyi değerlendirmem lazım iyi birseyler almak istiyorum yazdığınız isimlerden hangisi ön planda farkedilirliği ve kalıcilik yonunden

• Tom Ford'un parfümlerinde cisiyet ayrımı yok diye bilyorum ben yanlış mıyım?
  • Bi50likdaha B kullanıcısına yanıt
    Geneli evet

• quote:

Orijinalden alıntı: grandherakles

Geneli evet

Almayı düşüklerini bileğine sık. Saat aralıkları ile kokla not düş sonra al.
    Ya da orada kağıtlar olur onlara sıktır sakla yine kokla işte.
  • Bi50likdaha B kullanıcısına yanıt
    kesinlikle öyle yapıcam dubai de fiyatlar uygunsa 5 şişe alırım

• Dubai de amouage parfumleri bizim ilkemizdeki fiyatlara nazaran daha iyi.dubai deki freeshopun aylik fiyat ve urun katologu nete konuyor.oradan alabilecegin kokulara vede fiyatlarina bakabilirsin.Ama Dubai den transit gecmeyip ulke icerisinde bulunacaksan free shoop nazaran daha ucuz yerlerin oldunu duymustum.Koku karakteri kisiden kisiye degismekle beraber yukarida yazdigim iki kokudan guerlain favorimdir

Aslına bakarsanız Filipinler e gidicem aktarmalı direkt uçuş yok türkiyeden. Bu yüzden 3 havaalanında fiyatlarını kontrol etme şansım var .belkide Filipinler parfüm konusunda daha uygun Fiat olabilir

• bahsettiğim koku mükemmel bir vanilya kokusudur.Aurası ve silllagesi çok yüksektir. Ancak fiyatı biraz tuzlu (yanılmıyorsam 75 ml =350$ gibi ) bir parfüm. Seçeneklerin içerisine Amouage interlude man,Amouage Jubilation XXV,Parfum d’Empire – Ambre Russe yada fiyat vede performans olarak üstün bir koku Arabian oud woody intense ekleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hantsome28 -- 6 Aralık 2014; 7:59:29 >
    Guerlain 'Spiritueuse Double Vanille' Eau de Parfum evet Fiat olarak biraz tuzlu amazonda 325 $ bu parfümü alırsam başka secenek bakamam aynı performansı amouage serisinde yakarım diye düşünüyorum ayrıca 200 veya 220$ bulabilecegimi umut ediyorum siz ne dersiniz. Geri kalan paraylada tom Ford uygun fiyatlı serileri var ayrıca ysl kouros da alıcam yazdığınız tüm parfümleri şimdi inceliyorum fragrantica

• Parfume ayrilan butce tabiki onemli.Bende dubai aktarmali seyahat eden hir arkadasima dubai free shooptan Amouage Memoir man ile beraber Arabian oud kalemat aldirmistim ikisine 310 $ gibi bir rakam odemistim.Aslinda Turkiye de bulunabilen kokulari egale edip butceni niş kokulara ayirabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hantsome28 -- 7 Aralık 2014; 19:59:54 >
    Valla geçenlerde Harvey Nicolas istanbul aradım ellerinde varmış amouage gold man 100 ml 864 lira dediler bugünde online baktım dubaidutyfree.com dan 220 dolar amouage interlude . 500 lira bayağı hesaplı guerlain pour Homme extreme edp de hesaplı diğer niş parfümler de var hele bir gideyim belki son anda bir kaç ekleme yapabilirim duruma göre yani kısmet

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.