< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampanyabulmaca -- 1 Şubat 2022; 19:57:56 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampanyabulmaca -- 1 Şubat 2022; 19:57:56 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
16 liraya kolonya yok adam skt sorup alt notalarını merak ediyor jsjsjskaksjs.
La sık geç ekmek 5 lira oldu .. Akşam akşam gittim alayim diye somürmüş millet 14 şubata kadar bu fiyattaymış bu arada |
Hayatımda bu kadar saçma bir site görmedim her fırsatta beni deli ediyor ne giriş yapıyor ne üye oluyor
|
hocam başta limon bergomat ön plandaydı zaman geçtikçe vanilya kokusuda eklendi ,alt nota oluyor heralde , güzel ama kalıcığı az gibi yada burun alıştıkça kokuyu çok hissetmemeye başladım , 16 tlye her türlü alınır. |
umarım güzeldir diyerek 3 kutu aldım. kolonya bile vermezler o paraya :) teşekkürler hocam. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
umarım güzeldir diyerek 3 kutu aldım. kolonya bile vermezler o paraya :) teşekkürler hocam. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Orien Urban Soul EDP Erkek Parfüm 100 ml https://www.gratis.com/orien-urban-soul-edp-erkek-parfum-100-ml/urun/10644674 |
aldık bakalım deneyelim , 1 paket cigara parası , teşekkürler. |
Ayrıca 150/30 var sabah 10.00 a kadar |
Bu kampanyayı nasil kullanıyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
otomatik düşüyor |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |