quote:Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol Pek Tarzın Değil Hocam Amma , Yinede Paylaşmak İstedim.. Coşturucu .. Yoldaş yuh! Milliyetçi diyor sen gidiyorsun Grup Yorum paylaşıyorsun. Yorumunu okudum merak etme.
quote:Orijinalden alıntı: Russkii_Tsar quote:Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol Pek Tarzın Değil Hocam Amma , Yinede Paylaşmak İstedim.. Coşturucu .. Yoldaş yuh! Milliyetçi diyor sen gidiyorsun Grup Yorum paylaşıyorsun. Yorumunu okudum merak etme. Ülkücülerin Burayı Basacağını Biliyordum.. Onlara Ufak Bir Not Oldu..
quote:Orijinalden alıntı: Erbaa82 01deadman01 Şikayet edildin mesajını silmek kurtarmayacak seni. EEE ben küfür etmedimki...Konuda tartışma çıkmasın diye sildim mesajımı.İstersen birdaha yazayım aynı mesajı
quote:Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol quote:Orijinalden alıntı: Abdurrahman HacıKerimoglu Sonunu Görmeseydim , İyi Hoş Diyecektim.. adam resmen küfretmiş.
quote:Orijinalden alıntı: hkD Pek Tarzın Değil Hocam Amma , Yinede Paylaşmak İstedim.. Coşturucu .. Dağa çıkarken dinliyosun heralde? < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >