Şimdi Ara

Counter 1.6 Snow BicakShow

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendim bizzat cektim bu videoyu alintilik calintilik degildir.

umarim Begenirsiniz Simdiden tesekkurler...

http://www.youtube.com/watch?v=Jy47EdN76XQ

Yorumlarinizi bekliyorum...

• izlemedim şimdi izliyeceğim emeğin için sağol
  • müthiş
  • Eyw arkadaslar begendiginiz icin tesekkurler
  • He bu arada beni clanina almak isteyen olursa bekliyorum ona goreVideom benim referansimdir ona gore
  • Abartılı bisey yok ama paylasım icin tskkrler..
  • GüzeL video
  • Güzelmiş. Bıçakla öldürmek için ayriyetten bir şeyler mi yapıyorsunuz? Ben ne zaman bıçakla saldırsam beni alt ediyorlar. İstisnai durumlar hariç..
  • Ya bıcaklamak aslında kolayda cok iyi denk gelmesi lazım.Ama genelde kullandıgım taktik şu. Direk arkalarına cıkmaya calışıyorum.Daha sonra eger birisiyle catısıyorsa direk sag tusla bıcağı bas. Kesin ölür. Çünkü normalde adamın canı 100 olsa bile sag tusla vurdugun zaman canım 35 yada 45(Eger kalkanlıysa) kalıyor. Bu yüzden eger bi adam ona ateş ettiyse kesin 65 yada daha az canı kalma ihtimali yüksek. Ama asıl onemli olan dogru zamanlama bide karsidakilerin oynayışı. Arkana bakmadan gidersen acımam Tek atarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: namesiz1907

Ya bıcaklamak aslında kolayda cok iyi denk gelmesi lazım.Ama genelde kullandıgım taktik şu. Direk arkalarına cıkmaya calışıyorum.Daha sonra eger birisiyle catısıyorsa direk sag tusla bıcağı bas. Kesin ölür. Çünkü normalde adamın canı 100 olsa bile sag tusla vurdugun zaman canım 35 yada 45(Eger kalkanlıysa) kalıyor. Bu yüzden eger bi adam ona ateş ettiyse kesin 65 yada daha az canı kalma ihtimali yüksek. Ama asıl onemli olan dogru zamanlama bide karsidakilerin oynayışı. Arkana bakmadan gidersen acımam Tek atarım

Teşekkürler, bunları denerim.

• Eyw Kardeşim Güzel Olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.