Şimdi Ara

Counter 1.7 çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Souce denilen oyun zaten 1.7 deil mi , ayrıca resimden çıkarabildiklerim 1.7 yazısı photoshop vede reklamlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLiqan.* -- 3 Ağustos 2008; 4:29:42 >
  • Sen geç kalmışın. Ben indirdim bunu [burdan değil. bayağı zaman oluyor(1 aya yakın)] içinden 1.6 skinli hâli çıktı .

Forumda 1.8 çıkartmışlardı
  • Counter'in 1.7 1.8 .19 gibi sürümleri bulunmamaktadır. Adamların skinlerini, menülerin arka planlarını vs. bir kaç değişiklik yaparak yeni sürüm diye yutturulmaya çalışılmaktadır. İnanmayın...
  • ve bunlara inanlarıda kınıyorum.herhangi bir oyun sitesine girer adam biraz haber okur.ne oluyor ne bitiyor diye.
    quote:

Orjinalden alıntı: letgo

Counter'in 1.7 1.8 .19 gibi sürümleri bulunmamaktadır. Adamların skinlerini, menülerin arka planlarını vs. bir kaç değişiklik yaparak yeni sürüm diye yutturulmaya çalışılmaktadır. İnanmayın...
  • adamların sierra diye sitesi var bari oradan takip edin böyle yanıltıcı şeylere kanıp boşuna msj kirliliği yapmayın arkadaşlar gözünüzü sevim aklınızı çalıştırın....
  • hala inanan var mı ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 4 Ağustos 2008; 17:35:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoLiqan.*

Souce denilen oyun zaten 1.7 deil mi , ayrıca resimden çıkarabildiklerim 1.7 yazısı photoshop vede reklamlı

Source = 2.5

@Ceyun gel bizde 1.9 çıkaralım

Kardeşim üstteki fotoğrafa 1.7 yazıp 1.6 ya skinli halini 1.7 çıktı diye yedirirlerse olacağı bu.

Firmasının adı VaLve olması lazım böyle olsaydı bende 1.9 çıkarırdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.