ben eski bir oyuncu olarak, söyleyeceklerim eskide kalmış olabilir...
potti dkt shaguar(tam nick i hatırlamıyorum mlsf)
bL
quote:
Orjinalden alıntı: Fistan
ben eski bir oyuncu olarak, söyleyeceklerim eskide kalmış olabilir...
potti dkt shaguar(tam nick i hatırlamıyorum mlsf)
bL
bL , blaster işte :)) hakikatten kaliteli bir adamdı
quote:
Orjinalden alıntı: dredd
quote:
Orjinalden alıntı: Kevin_romeo
jesuskane in kim olduğunu biliyorsunuzdur umarım....
ehuehhh...lvl yazarı olur kendileri
evet bilen çıktı...
gencal vardı bir tane. Bir tek o aklımda kalmış. Uzun zamandır oynamıyorum, yenileri tanımıyorum. Bu arada ben HL2 CD'si aldım. CD'de RAR haline getirilmiş dosyalar vardı. Onları harddiske attım. Yani setup ile kurmadım. Onunla birlikte cstrike da gelmiş. Onu nasıl çalıştırıcam. Kısayolu gelmemiş de... CS 1.5'teki linkte sanırım HL.exe - game cstrike gibi birşey vardı. Yani bunu nasıl çalıştırıcam.
feuerfrei'cooL(türk) Horrible(türk) Eye|SpawN(zenci ne oldunu anlamadım:D) SK|Potti ondan sonra aklıma gelmiyo
İşte bir undertaker klasiği... Bide GraveDigger var
vay be ne oyuncular varmış
ya bide bu 1.5 demoları indirebileceğim adresler bilen varmı arladaşlar...[:']
avaturk.net vardi galiba bak bi istersen
Jesuskan'e kafam girsin Ucankaz'ın gozlerınden opuorum Eskıden olsa oyum wicked'aydı (dodo mucx :D) ama artık "b0y" var b0y rulzz :D aeıjajıe Tekrar soluorum jesuskan'e kafam zuhheauheuh Yakalarsa dover yalnız beni :D
Bende wendetta takımıdan bl ile teke tek ile kapıışmıştı(((artık team quash tan undertaker)))
:D
undertaker'in oynadığı maçların videolarının adresini bilen varsa yazabilir mi?Tq'den biliyorum ama hiç oynayışını görmedim.Çok merak ediyorum
Eski bir cs oyuncusu olarak sayacaklarımı pek kimse bilmeyecektir;
Obi_Wan_Kenobi (ki bu ben oluyorum ) KaraBela UcanAyu DeacoN_FrosT MehaniX
Rahmetli Bruce Lee vardı çok iyi oynardı bu oyunu.Toprağı bol olsun
Wicked, Xaero , bL , Bergkamp , Kemalbaba.PoS zamanının efsane oyuncularıdır. Ayrıca [C4]Cobra ve eski theSage clanından Madrox ve Headhunter da unutulmazlar arasındadır.
quote:
Orjinalden alıntı: Game Over
İşte bir undertaker klasiği... Bide GraveDigger var
Hocam siz bu undertrak gencal (oflu)) yu görmediğinzden bu iyi oyuncu diyorsunuz ben idda ediyorum bu oyunu ondan iyi oynayabilen insan yoktur yaw adam oyuna sonrdan giriyor alıyo başını gidyor bazen bir bakmış 45 kez vurmuş 2 kez ölmüş oluyor. adam böyle oynuyor. Girdiği takımı kurtarcak cinsten oynuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: collossus
Valla ben geçende [AiR]Dominus diye bi adam izledim adam bence awp de kral...
Jeremy sen tanırsın bu arkadışı sizin takımdan herhalde.
@ sarman61
Dostum iyi diyorsunda artık 1.5 kalmadı + 1.6 oynuyor herkes + dünya Sıralamasında Türkiye maclarda 14 cü oluyor
demekki ne kasanlar var degilmi ? Efsane oyuncuları görmemişsin daha Biraz Demo Movie falan izleyin
bir macda Tk nasıl yapilir Adamlar sesi nasıl kasar Oyun nasıl oynanır ögrenin pls ;)
@Grave Kemalim Benim Serverin iyi Zamanlariydi bL under alayi bizde idi 1.6 ya atladi herkes sizde gecin artık :)
Askere gitmeden önce under ile gene atiyorduk 1.5 e taş cıkarır 1.6 da daha pis akıyorlar ;)
Siteyede gel geyik yapariz :)
esazında turkiyede tanımamıs bır cok oyuncu var herkezın bıldıgı gıbı ıı oyuncularımız var ama ben efsane sıfatına gırmedıgımıze ınanıyorum zamanında 1.5 DoDo vardı 1.6 tanKJR derim :) adam awm havada kacırmaz abı :P idolumdur