Şimdi Ara

Counter efsane oyuncuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
6.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır oynadıgımız bu oyunda , efsane denecek oyuncularla aynı serverlarda toz toprak yuttuk
    Sizlerin hatırladıgı efsane oyuncular kimLerdir? Hadi bir hatırlayın bakalım

• valla benim hatırladığım tek efsane oyuncu üsküdar daki cafede 'KARAKULE' yaw
  • Bay/İblis_Mesih
    Dede | Fandan

bu ikili awm klasmamnındaki idollerim

[AiR]Mumi
    [WsB]Blaster
    ucankaz
  • Hocam benim hatırladığım

[Air]Jeremey özelilkle sizin bu [Air] takımı çok iyi oynuyor
    underdrak gencal
    bebe bebe
    Pro
    Yaw hatırladığım çok kişi varda şu anda aklıma gelen bunlar.
    Ben çok iyi oynayamıyorum bazen orta sıralarda bazen alt sıralarda. Akşamları eve gidince oynuyorum sadece pazar günleri evde olduğum sürece oynuyorum.
  • AWP clanına hastaydım eskiden.Cidden koyu hayranıydım.Kullanışlarına bayılıyordum.Videolarını az izlemedim.ONC|uLuBeY'in de hayranıyım.Onlarında Turnuva maçlarını çok izlerdim.En son "Level Counter-Strike Turnuvası"nda oynadıkları maçları izlemiştim.Daha sonra katıldıkları turnuva oldumu bilmiyorum ama dağıldı bir süre sonra clan
  • evet
    underdark# thief
    underdark# gencaL

bunları da ekLeyelim..Bu arada sarman61 hocam ben bizim clanın en zayıf halkasıyım :))

KaiZerSoZe
    Dominus Sanctus
    mymncq
    Jordan
    Dr
    mumi

çok çok daha iyi oyunculardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

AWP clanına hastaydım eskiden.Cidden koyu hayranıydım.Kullanışlarına bayılıyordum.Videolarını az izlemedim.ONC|uLuBeY'in de hayranıyım.Onlarında Turnuva maçlarını çok izlerdim.En son "Level Counter-Strike Turnuvası"nda oynadıkları maçları izlemiştim.Daha sonra katıldıkları turnuva oldumu bilmiyorum ama dağıldı bir süre sonra clan

onşardan sonra TRK clanı esmeye başladı..Ama onların akibeti noldu bilemiyorum tabee..

Bu arada hemen birkaç isim daha ekliim

qs| player
    qs| veng
    qs| love
    hybs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben daha yeni sayılırım ama takıldığım thief love player oluyor fandan awp aldımı onuda öldürmek zor
  • undertaker(türk)
    nook
    nowem
    microsoft.com(capon :))
    ree (ispanyol)
    400kg (rus)
    re0^
  • sizin airler de iyi.. sleepwalkers clanından bi eleman var ss diye cok iyi muthiş ya..
  • undertaker
  • walla eskilerden benim zamanımda
    [tont10]Wicked vardı
  • JoS

Aklima gelenler:
    ucankaz , Jesuskane , JeremY
  • djseen
  • jesuskane'i tek gecerim.bi keresinde 50-0 yaptığını görmüştüm 1.5 oynarken... awp'de ise iblis mesih mükemmeldi...source'ta kimler derseniz player ve gencal...
  • jesuskane in kim olduğunu biliyorsunuzdur umarım....
  • player olağanüstü oynuyor gerçekten....underdark# clanındakilerde genel olarak çok iyi...airborne , thief , gencal ve creat
  • yaw şu underdrak gencal adam dün yine döktürdü adamı vuran nadir insanlar var. Ben daha vuramadım belki bu akşam vurabilirim. Birde hameşeri çıktık. Birde SNEEEEPP DİYE BİR OYUNCU VAR MESELA BUDA AKLIMDA KALMIŞ. Kapiş
  • >>N@Pss [7] Türk Türk Asıllı Alman Clanı herif türk Dehşet Oynuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kevin_romeo

jesuskane in kim olduğunu biliyorsunuzdur umarım....

ehuehhh...lvl yazarı olur kendileri
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.