Yıllardır oynadıgımız bu oyunda , efsane denecek oyuncularla aynı serverlarda toz toprak yuttuk Sizlerin hatırladıgı efsane oyuncular kimLerdir? Hadi bir hatırlayın bakalım
valla benim hatırladığım tek efsane oyuncu üsküdar daki cafede 'KARAKULE' yaw
Bay/İblis_Mesih Dede | Fandan
bu ikili awm klasmamnındaki idollerim
[AiR]Mumi [WsB]Blaster ucankaz
Hocam benim hatırladığım
[Air]Jeremey özelilkle sizin bu [Air] takımı çok iyi oynuyor underdrak gencal bebe bebe Pro Yaw hatırladığım çok kişi varda şu anda aklıma gelen bunlar. Ben çok iyi oynayamıyorum bazen orta sıralarda bazen alt sıralarda. Akşamları eve gidince oynuyorum sadece pazar günleri evde olduğum sürece oynuyorum.
AWP clanına hastaydım eskiden.Cidden koyu hayranıydım.Kullanışlarına bayılıyordum.Videolarını az izlemedim.ONC|uLuBeY'in de hayranıyım.Onlarında Turnuva maçlarını çok izlerdim.En son "Level Counter-Strike Turnuvası"nda oynadıkları maçları izlemiştim.Daha sonra katıldıkları turnuva oldumu bilmiyorum ama dağıldı bir süre sonra clan
evet underdark# thief underdark# gencaL
bunları da ekLeyelim..Bu arada sarman61 hocam ben bizim clanın en zayıf halkasıyım :))
KaiZerSoZe Dominus Sanctus mymncq Jordan Dr mumi
çok çok daha iyi oyunculardır
quote:
Orjinalden alıntı: KoMiKaZe
AWP clanına hastaydım eskiden.Cidden koyu hayranıydım.Kullanışlarına bayılıyordum.Videolarını az izlemedim.ONC|uLuBeY'in de hayranıyım.Onlarında Turnuva maçlarını çok izlerdim.En son "Level Counter-Strike Turnuvası"nda oynadıkları maçları izlemiştim.Daha sonra katıldıkları turnuva oldumu bilmiyorum ama dağıldı bir süre sonra clan
onşardan sonra TRK clanı esmeye başladı..Ama onların akibeti noldu bilemiyorum tabee..
jesuskane'i tek gecerim.bi keresinde 50-0 yaptığını görmüştüm 1.5 oynarken... awp'de ise iblis mesih mükemmeldi...source'ta kimler derseniz player ve gencal...
jesuskane in kim olduğunu biliyorsunuzdur umarım....
player olağanüstü oynuyor gerçekten....underdark# clanındakilerde genel olarak çok iyi...airborne , thief , gencal ve creat
yaw şu underdrak gencal adam dün yine döktürdü adamı vuran nadir insanlar var. Ben daha vuramadım belki bu akşam vurabilirim. Birde hameşeri çıktık. Birde SNEEEEPP DİYE BİR OYUNCU VAR MESELA BUDA AKLIMDA KALMIŞ. Kapiş
>>N@Pss [7] Türk Türk Asıllı Alman Clanı herif türk Dehşet Oynuyo
quote:
Orjinalden alıntı: Kevin_romeo
jesuskane in kim olduğunu biliyorsunuzdur umarım....