Şimdi Ara

CS:GO Bayan Oyuncular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Steam hesaplarıyla dünyanın heryerinde çok sayıda bayan oyuncusu bulunan bu güzel oyunumuzun belki Türkiye'de de yetenekli (ilgili ama amatör hiç farketmez) oyuncuları vardır, onlarla iletişime geçer bir sohbet ederiz bayan bayana, belki bir klan kurarız, olmadı beraber maçlar oynarız diye burdan ses duyurmak istedim.

Bu ilham bana Kopenhag CS:GO maçlarından geldi. Oradaki bayan yetenekli arkadaşlar buna neden oldu.

Olur da bir arkadaşınız bir kardeşiniz bayan oyuncu varsa, burda iletişime geçelim.

İlginiz ve sohbetiniz için şimdiden teşekkürler :)

• Vay anasını ya, çok şaşırdım cidden. Klanınızı kurun da bi maç yapalım.
  • Şaşırdın mı çok var :D
  • Kesinlikle çok var hem de. :D
  • Var tabii ki olmaz mı? Bir kaç tane ekli bile listemde, fakat isterim ki daha da çoğunluk olalım.

Gerçi şu fps olayı biraz can sıkıyor benim fps 70-80 arası, oyüzden CSS'den ikna edemediğim kızlar oluyor ama yılmayacağım :)

Not ettim maç isteğini :D
  • Vayy Türkiye'de KO, LoL, WoW, Silkroad, GTA falan oynayan bayan oyuncu görmüştüm ama CS: GO ilk oldu.
  • 1.6'dan ya da CSS'den geçiş yapamıyorlar henüz, herkesin bir bilgisayar sorunu var. Biraz daha update ile bence bu yılın sonuna doğru bayanlar artış gösterecektir :)
  • Takımımız çok yakında aktif olacaktır =))
  • Konu dışı görmesin.
  • Buralar değerlenir :) Yazın bizide maç yapalım :)
  • Maçlarda çok kıza rastlıyorum bende güzel de oynuyorlar. Devam ederler inş.
  • Yabancılar çok , Türkler de artar umarım.

Yazarız tabii :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSS'de Epidemic'in bayan klanı da vardı sanırım
    Onlar CS:GO geçtiler mi bilmiyorum.
  • Merhaba paylaşımınızı görünce şaşırdım yüzümde saçma bir tebessüm oluştu :) çok fazla bayan oyuncu ülkemizde yok size cvp yazmak için siteye üye oldum :) CsGo oynuyorum orta seviye hadi bayan bayana sohbet edelim belki bir rekabetçi gireriz saygılar sevgiler sevgiler sevgiler
  • Başarılar

• konuyu sslerle destekleyelim lütfen
  • Nova üstü ranklarda olan bağyan oyuncuları pm den ayrıntılı konuşmak için beklerim her zaman.

Silverlar gelmesin.

Amcui ile yayınlara/videoya çıkma şansı. 2.5k aboneli youtube kanalımda beleş reklam fırsatı

• Eski sevgilimle cs go atıyorduk bayağı iyi oynuyordu o yüzden şaşırmadım.
  • 3:41 aklıma geldi

• selam ben melisa rankım global elite isterseniz beraber oynayabiliriz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.