Şimdi Ara

NEDEN CS GO?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlis anlamayin sadece meraktan soruyorum. Battlefield 4, Call Of Duty Black Ops 3, Rainbow six siege gibi mmofps'ler varken neden CS Go? Simdi o oyunlar daha farkli Cs go daha farkli diyecekseniz hic yazmayin. Yok cod arcadeymis yok bf simulasyonmus. Fps fps ile, rpg rpg ile karsilastirilir arkadas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes zevki kendinedir bence. Yazdığın oyunların çoğunu oynadım fakat csgo hepsinden daha iyidir bana göre,gerek aim olsun gerek mekanikler olsun

• Adakyrk kullanıcısına yanıt
    Ben kotu bir sey demedim zaten. Sadece nedenini soruyorum. NEDEN?

• Bağımlılık bence bf4 oynadım 600saat sonra yine cs ye sardım codun 3 4 versiyonunu oynadım saatlerce yine cs ye döndüm bende anlamıyorum ne var csde. Belki boşluğu dolduran yegane şeydir cs :)

• Daha eğlenceli geliyor. Sade ve güzel.
  • Tamamen taktik oyunu. COD gibi çok hızlı değil. Fiyatı çok uygun. CS 1.5'ten beri FPS dünyasının en iyi oyunu
  • ne saçma sorular soruyorsunuz arkadaş. lan birini seversin ," neden " diye mi sorarsın kendine? seviyorsundur çünkü. cod'u zamanında çok oynadım. severim. ama cs go'yu da ayrı seviyorum. cod mw2 multiplayer'da 50 nuke atıp oyunu full pro derecesinde oynuyordum fazla bi emek vermeden. ama cs go da çok fazla emek vermeden olamazsın. ve bunun sebebi de cod'un arcade olmasıdır. cs go ondan 2 kat daha gerçekçidir. adamlar kolay ölmez , silahlar seker.

Ayrıca counter strike serisi külttür. eskimez. eskimiyor. 1.6 , 1.5 , 1.2 ve source'u hala binlerce insan oynuyor. bad company serisini oynayan kaç kişi vardır şuan? 10.000'i geçer mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    cs go sebepsiz oyunda atılma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neden olmasın
  • COD BF falan aşırı hızlı . Bebe oyunu gibi dalıp vuruyosun
  • L337 kullanıcısına yanıt
    Evet kardesim ben herseye neden sorusunu sorarim. Soran da degil sormayan da problem vardir. Sana dokunan ne? Madem sacma o zaman neden cevap yaziosn?

• quote:

Orijinalden alıntı: UCAMAYAN SARBİ

Evet kardesim ben herseye neden sorusunu sorarim. Soran da degil sormayan da problem vardir. Sana dokunan ne? Madem sacma o zaman neden cevap yaziosn?

Adam bir sürü yazı yazmış onlara cevap verememissin sadece ufak bir kismina muhalefet olmuşsun. Adam troll beyler boşa mesaj atmayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.