Şimdi Ara

Smoke Çalışmak İstiyorum. Sınırsız smoke ile nasıl bir dust 2 map açabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
29.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Smoke Çalışmak İstiyorum. Sınırsız smoke ile nasıl bir dust 2 map açabilirim?

Videolarda olduğu gibi tek başıma sınırsız smoke ve flash ile , dust 2 haritasında nasıl çalışabilirim ? Birde mesela smoke attıktan sonra attığım iz belli olucak ve hemen videolardaki gibi havada uçabilmem vs.

Bilenler yardımcı olabilirse çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stattrak -- 9 Mayıs 2015; 17:30:16 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO'da Sınırsız Smoke ile Dust 2 Çalışma Haritası Açma

CS:GO'da sınırsız smoke ile Dust 2 çalışma haritası açmak, oyun becerilerini geliştirmek ve stratejileri uygulamak için faydalı bir yöntemdir. İşte aşama aşama bir kılavuz:

1. Workshop'tan Haritayı İndirin: Steam Atölyesi'ni ziyaret edin ve "Dust 2 Smoke Çalışma Haritası" veya benzer anahtar kelimeleri arayın. İndirmek için uygun haritayı seçin.

2. Haritayı Etkinleştirin: Steam kütüphanenize gidin ve "Atölye" sekmesine tıklayın. İndirdiğiniz haritayı bulun ve "Abone Ol" seçeneğine tıklayın.

3. Özel Maç Oluşturun: Ana menüden "Oyna"yı seçin ve ardından "Özel Maç Yarat"a tıklayın. "Harita" seçeneğinde, Workshop'tan indirdiğiniz Dust 2 Smoke Çalışma Haritası'nı seçin.

4. Bot Ekleme: Dilerseniz, botlar ekleyerek maç ortamını canlandırabilirsiniz. "Takımlar" sekmesinde, "Bot Ekle" seçeneğine tıklayın ve istediğiniz sayıda bot ekleyin.

5. Sınırsız Smoke Özelliğini Etkinleştirin: Konsolu açmak için "~" tuşuna basın. Aşağıdaki komutu konsola girin:

sv_cheats 1 mp_buytime 9999 mp_roundtime_defuse 60 mp_roundtime_hostage 60 mp_freezetime 0 mp_maxmoney 16000 mp_startmoney 16000 mp_teammates_are_enemies 0

1. Smoke'ları Kullanma: Harita sınırları dışında sınırsız smoke kullanabilirsiniz. Dilerseniz, komutları kullanarak smoke'ların özel efektlerini ayarlayabilirsiniz.

Bu adımları izleyerek, CS:GO'da sınırsız smoke ile Dust 2 çalışma haritası açabilir ve dumanlı ortamlarda becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Stattrak kullanıcısına yanıt
    Botlarla oyun kurup oyuna girince bot_kick yapın. Daha sonra aşağıda belirttiğim komutları konsola yapıştırın. Smoke'u alıp fırlattıktan sonra V tuşuna basıp noclipi aktif edebilirsin.

sv_cheats 1 
    sv_infinite_ammo 1
    ammo_grenade_limit_total 5
    mp_warmup_end
    mp_freezetime 0
    mp_roundtime 60
    mp_roundtime_defuse 60
    sv_grenade_trajectory 1
    sv_grenade_trajectory_time 10
    sv_showimpacts 1
    mp_limitteams 0
    mp_autoteambalance 0
    mp_maxmoney 60000
    mp_startmoney 60000
    mp_buytime 9999
    mp_buy_anywhere 1
    mp_restartgame 1
    bind "v" "noclip 1"
  • quote:

Orijinalden alıntı: trimbaler-

Botlarla oyun kurup oyuna girince bot_kick yapın. Daha sonra aşağıda belirttiğim komutları konsola yapıştırın. Smoke'u alıp fırlattıktan sonra V tuşuna basıp noclipi aktif edebilirsin.

sv_cheats 1 
    sv_infinite_ammo 1
    ammo_grenade_limit_total 5
    mp_warmup_end
    mp_freezetime 0
    mp_roundtime 60
    mp_roundtime_defuse 60
    sv_grenade_trajectory 1
    sv_grenade_trajectory_time 10
    sv_showimpacts 1
    mp_limitteams 0
    mp_autoteambalance 0
    mp_maxmoney 60000
    mp_startmoney 60000
    mp_buytime 9999
    mp_buy_anywhere 1
    mp_restartgame 1
    bind "v" "noclip 1"

Çok teşekkür ederim. Peki bir sorum daha var . Bunu çalışırken . Orjinal config imi etkileyecek birşey yok sanırım bu komutlarda dmi ?

Çünkü bi kaç kere orjinal config im bozuldu rekabetcilerde çok düüüş yaşamıştım oyunu silip yukledim oyle düzeldi.

Birde burdan komutların hepsini copy paste konsola yapıstırınca direk hepsi işliyormu yoksa sıra sıra mı yazcaz ?

• Stattrak kullanıcısına yanıt
    Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg

Dilersen üstteki uzantının sonunda bulunan .cfg olarak kaydedilmiş dosyalardan birini kopyalayıp aynı noktaya yapıştırabilirsin. Daha sonra dosyayı notepad ile açıp içerisindekileri silip üstte yazdıklarımı ekleyebilirsin. Örneğin ben bomba.cfg olarak kullanıyorum, çalışacağım zaman serverı açıp exec bomba.cfg yazıyorum konsola. Orjinal configinize etki etmez çünkü bunların hepsi sv_cheats 1 ile çalışan komutlar. Bu komutlarda sunucularda kapalıdır sıkıntı olmaz.

Ayrıca üstteki bind "v" "noclip 1" komutunda yanlışlık olmuş. bind "v" "noclip" olarak kaydederseniz V'ye bastığınızda açılır/kapanır halde noclipi kullanabilirsiniz.
  • teşekkürler benim de işime yaradı yalnız şu yanlış yazdım dediğin yeri anlamadım
    bind "v" "noclip 1" in yerine tam olarak ne yazıcaz?
  • bind "v" "noclip"

1 silinecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.