Elinde Counter-Strike Xbox sürümü bulunan bir kişi varsa benle lütfen iletişim kursun. Xbox dosya yapısı üzerinde çalışıyorum.
Biz bezen cafede toplu iceworld yapıoruz
bundan 5 yıl önce cs den başka favori oyun yoktu ama nesli tükenmiş kel aynak gibi şimdi
artık CS eskidi artık.ben tamamen CALL OF DUTY ye yöneldim
Ara sıra arkadaşları Dust ta diziyom
Eskiden internet cafelere manyak gibi gidip oynardık ama artık evimizde internet olmasına ragmen o kadar oynamıyoruz..
bana göre kesinlikle çocuk oyunu..bat2 dururken bu oyuna vakit harcayanlara şaşarım..
Şüphen olmasın hala var
quote:
bana göre kesinlikle çocuk oyunu..bat2 dururken bu oyuna vakit harcayanlara şaşarım..
Anlamadığın oyunlar hakkında böyle konuşmamalısın
Bende Oynarım Arada Sırada Zaman Geçiriyoz İşte Ama Güzel Oyun Bide Ip İle Oynarsan Bütün Serverler Nerdeyse Full Oluyo
hamachi üzerinden source oynuyorum çok sık degıl ama kolay kolay bırakamam
Hilecilerden bıktığım için artık oynamıyorum. Hile yapmayanlar da uyanıklık edip DX7 kuruyorlar ve flash yemiyorlar. Aslında bu da bir hile ama artık vazgeçtim. Sonuçta bir şekilde insanlar bunun oyun olduğunu unutup bi yerden avantaj elde etmeye çalışıyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: erozbey90
quote:
Orjinalden alıntı: Superkene
Ben botlarla takılıyorum.Ama internet cafelerde artık çoluk çocuk oyunu oldu.Viyak viyak bağırıyorlar bide...
+1 katılıyorum "ya abi nie vurdun beni yaa ingeeee "
aynen
arkadaşlarla bazen CS oynamaya gideriz internet cafelere.Ama eskisi gibi tadı cıkmıyo.
Cs:s Bütün server lar her gece full çekiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme