Şimdi Ara

Counter Oynayan Varmı Hala..? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internet cafelerde yasaklamamışlar mıydı bu oyunu ?
  • 1.5 den ziyade cs source oynuyorum 1.5 den daha fazla zevk veriyor banabazende 1.6 çok az ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

internet cafelerde yasaklamamışlar mıydı bu oyunu ?

Türkiye burası dostum yasaklasalar kaç yazar

Bu arada CoD2 şu an da aktif server olarak muhtemelen cs yi geçmiştir, tabi araştırma yapmadan kesin bilgi vermek zor...Yani demek istediğim cs oynayanlar, başka oyunlara kayıyor, bf ve cod gibi
  • arkadaslarla hala internet kafede oynuyoruz
  • Eskisi kadar olmasa da rağbet var bulunduğum çevrede.Maalesef forumda pek oynayan yok,bölümün hali içler acısı...
  • Oynanmaz mı la
  • internetten oynamk isteyen arkadaşlar oyunu açar açmaz play cs ye tıklamayın da console a tıklayın
    oraya " connect cs1.senoyna.com " ya da türevleri yazılabilir netten googledan 1.5 serverları filan yazarak bulabilirsiniz ordan kendisi baglanır yalnız serverlar cheating death ya da sxe injected adlı programları ister wall tarzı hileler için filan bunları indirin ve oyuna girmeden açın dediklerini google a direk yazarsanız indirirsniz kolay gelsin iyi oyunlar..
  • Efsaneler ölmez vala ben haftada en az 1kez online oynuorm
  • cafelerde oynayan vardır hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

hiçbişeyden haberiniz yok serverler full çekiyor akşamlaeyincs serverleri türk yabancı farketmez

• rüyalarıma giren ilk youn beee.nasıl oynanmaz o oyunnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

internet cafelerde yasaklamamışlar mıydı bu oyunu ?

kardeş counter i yasaklarlar mı yauv ama artık cafelerde 12 yaş sınırı var ya o olmasaydı yasaklayabilirlerdi ama o da zordu
  • alakası yok counter halen çok kişi tarafından oynanıyor. Sadece forumlarda pek göremezsiniz counter oynayanları. irc takılılolar. irc.quakenet.org !
  • ben serverlere giremiyom fll
  • 2,5 var source yapay zeka bot lar mütiş saatelece oynuyorum milita ve dust da
  • efsaneler ölmez yalnızca şekil değiştirir
  • counter antika oldu çoktan.ben de de var amma şimdi hiç oynamıyom
    millet genellikle bi türlü böle online oyunlara saptı. hiç kise oynamıyo artık.
  • bedava olan serverlarda hile,küfür çok fazla.Orjinal oynanır oynanırsa.
    çok nadirde olsa internet cafe de arkadaşlarla oynuyorum.
  • Counter'da birşey mi? Ben halflife'a bot atıp oynuyorum hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: smtcsr_32

arkadaslar c.s yi online nasıl oynayabilirim bi yardım edin edene rep

ilk açılan ekranda en üstde konsol diye bi bölüm var oraya gir 62.68.192.202 yaz yer varsa girersin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.