Şimdi Ara

Counter pick için yaptığım program (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wachowski X

Tebrıkler kardesm

Sagol kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barborospasa

quote:

Orijinalden alıntı: HurinThalion

Her saniye siteye bakmaktan bıkmıştım emeğe saygı indiriyorum bende gj bro

edit : indirdim hata alıyorum (uygulama düzgün başlatılamadı cart curt) xp kullanıyorum laptop w7 onla denemedim.Xp ile bi alakası olabilir mi?

net framework veya net framework2 lazım çalışması için w7 de çalışır (korsan deilse :D)

yok değil para verdim aldım framework indiriyorum hadi hayırlısı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W84ME2JOIN

guzel bir program olmuş.
    ama anti şampiyonu değiştir. anti hero gibi bişey yap yabancı isim koycaksan.

Ne fark var ? ingilizce olunca havalımı oluyor ? Hadi yabancılar kullanacak diyelim ama program türkçe ?

yazıları doğru anlasan daha iyi olur.programın turkçe olduğunu biliyorum duzgun turkçe bi isim koysa daha iyi olur demek istedim. ben illa ingilizce olsun demedim ingilizce yapcaksa tam olsunda kötü gorunmesin dedim.

• quote:

quote:

quote:

guzel bir program olmuş.
    ama anti şampiyonu değiştir. anti hero gibi bişey yap yabancı isim koycaksan.

Ne fark var ? ingilizce olunca havalımı oluyor ? Hadi yabancılar kullanacak diyelim ama program türkçe ?

yazıları doğru anlasan daha iyi olur.programın turkçe olduğunu biliyorum duzgun turkçe bi isim koysa daha iyi olur demek istedim. ben illa ingilizce olsun demedim ingilizce yapcaksa tam olsunda kötü gorunmesin dedim.

neyse uzatmaya gerek yok

• Kassadin e karşı oynama önerisine yazmış : uğraşmayın banlayın gitsin
  • quote:

Kassadin e karşı oynama önerisine yazmış : uğraşmayın banlayın gitsin

dökümanda birşey yazmıyor aklıma hiçbirşey gelmiyor kassadin için bende onu yazdım
  • quote:

quote:

dökümanda birşey yazmıyor aklıma hiçbirşey gelmiyor kassadin için bende onu yazdım

güncellemeler gelcekmi çoğu şampiyon eksik
  • iyi güzel uğraşmışsın dostum ama programı bide pack yapsaydın çok copy pase gibi duruyor kodlaması çok saçma olmuş gereksiz şeyler çok

private void supportcheckVersionToolStripMenuItem_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Process.Start("http://www.snoxd.net/index.php/topic/172-1298-1310135120-ebenezerclient-editor/");
    }

Edit : Copy Pase
  • Hahaha nasılda saldırıyorlar..Emek vermişssin ama boşa emek vermişssin yani merak etme ortada cokda iyi bişi yok o programı yapmak 3-4 saatimi alır..kodlama zaten en fazla 15 dakika..cevirilerde zaten cok iyi değil..
    Bunu kullancagıma gider siteden bakarım daha iyi..İçine bilmem ne virüsü atmadıgın ne malum ? Değer mi bunu kullanmaya..
  • quote:

quote:

quote:

başlıcam birazdan counter solo top rangedps support vb tarzı giriş menüsü açılcak ordan istedigin bölümü seçip geçiceksin ÖRN : ortakorüdoru seçtigin zaman bu bölüm açılcak bu tarzmı eksik yoksa mid lane bakımındanmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Hahaha nasılda saldırıyorlar..Emek vermişssin ama boşa emek vermişssin yani merak etme ortada cokda iyi bişi yok o programı yapmak 3-4 saatimi alır..kodlama zaten en fazla 15 dakika..cevirilerde zaten cok iyi değil..
    Bunu kullancagıma gider siteden bakarım daha iyi..İçine bilmem ne virüsü atmadıgın ne malum ? Değer mi bunu kullanmaya..

Kardeşim virus atıcak kadar neden şerefsiz olim kendi planlarını kendine sakla 2.si önünü tutan yok buyur derim trollemene gerek yok hadi kolay gelsin

edit : Madem değermi madem virüs var neden indiriyorsun abi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barborospasa -- 22 Mart 2012; 23:11:30 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

başlıcam birazdan counter solo top rangedps support vb tarzı giriş menüsü açılcak ordan istedigin bölümü seçip geçiceksin ÖRN : ortakorüdoru seçtigin zaman bu bölüm açılcak bu tarzmı eksik yoksa mid lane bakımındanmı ?

Diğerleri de olsa daha iyi olabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Diğerleri de olsa daha iyi olabilir

Genel mantık baktım ben Sion TF de olabilirdi Dogru ama şimdilik beta tarzı yaptım isteyen olursa yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: esthecat

iyi güzel uğraşmışsın dostum ama programı bide pack yapsaydın çok copy pase gibi duruyor kodlaması çok saçma olmuş gereksiz şeyler çok

private void supportcheckVersionToolStripMenuItem_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Process.Start("http://www.snoxd.net/index.php/topic/172-1298-1310135120-ebenezerclient-editor/");
    }

Edit : Copy Pase

yanlız VB :S c# deil

Edit : copy pase derken anlamadım tamm ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barborospasa -- 23 Mart 2012; 1:16:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

veigarın counterı ryzedir.
    xerathin en fazla zorlayan ahriyi yazmamıssın.
    ryzei morgana counterlar demıssın tamtersi daha uygun olur :)

Morgana ryze'ı counterliyo kardeş.
  • valla emeğine sağlık ama çok boş olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basar

valla emeğine sağlık ama çok boş olmuş :)

Boş derken açıklarmısın biraz ?
  • quote:

quote:

sadece mid champion larını yapmışsın anladığım kadarıyla.. ve şöyle açıkliyim boşluğu, yeni başlayanlar için verilen tavsiyeler var gibi geldi...
  • quote:

quote:

quote:

sadece mid champion larını yapmışsın anladığım kadarıyla.. ve şöyle açıkliyim boşluğu, yeni başlayanlar için verilen tavsiyeler var gibi geldi...

Asıl mesajda belirtmiştim Yeni başlayan arkadaşlar için zaten tecrübesi olan kişilerin kullanacağını sanmıyorum
    Sadece mid lane olmasınıda belirttim BEta gibi düşün arkadaşım eyer hoşlarına giderse arkadaşların devam etcem

• açıklamaları okumamıştım pardon :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.