Şimdi Ara

Counter pick için yaptığım program (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AreYouReady

çok sağol ellerine sağlık

Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)
  • yeni baslayanlar icin tavsiyeler var demis =) len oglum zaten oynamıs adam napsın counterpick programını ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztaofeelthepower

quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

veigarın counterı ryzedir.
    xerathin en fazla zorlayan ahriyi yazmamıssın.
    ryzei morgana counterlar demıssın tamtersi daha uygun olur :)

Morgana ryze'ı counterliyo kardeş.

hadi deniyelim
  • Oyunu öğrenemye çalışan arkadaşlar için güzel bi program olmuş ellerine sağlık kardeşim.Ama benim görüşüm counter diye bişy yoktur karşıdaki counterinse back oynarsın olur biter ama yinede saol.
  • quote:

Hahaha nasılda saldırıyorlar..Emek vermişssin ama boşa emek vermişssin yani merak etme ortada cokda iyi bişi yok o programı yapmak 3-4 saatimi alır..kodlama zaten en fazla 15 dakika..cevirilerde zaten cok iyi değil..
    Bunu kullancagıma gider siteden bakarım daha iyi..İçine bilmem ne virüsü atmadıgın ne malum ? Değer mi bunu kullanmaya..

Tamam hacı beğenmiyorsan git kendin yap onu kullan adamın konusunuda trolleme artık.
  • quote:

Hahaha nasılda saldırıyorlar..Emek vermişssin ama boşa emek vermişssin yani merak etme ortada cokda iyi bişi yok o programı yapmak 3-4 saatimi alır..kodlama zaten en fazla 15 dakika..cevirilerde zaten cok iyi değil..
    Bunu kullancagıma gider siteden bakarım daha iyi..İçine bilmem ne virüsü atmadıgın ne malum ? Değer mi bunu kullanmaya..

Alsanıza şunu dışarı.yetkili bi abiyi çağırın çıkartsın şunu dışarı.
  • Vurun daha ölmedim
  • O google docs o kadar doğru değil bence. -Prolar tarafından yapılmadıgını da biliyorum ben.-

Prolar tarafından yapılan guide falan istiyosanız bi tek lolpro da düzgün database var o konuda. O bile US-EU farkından veya elo farkından dolayı yapmanın saçma oldugu seyler içerebiliyor.
  • oh oh güzel güzel yorum kalsın burda pc ye geçince bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

O google docs o kadar doğru değil bence. -Prolar tarafından yapılmadıgını da biliyorum ben.-

Prolar tarafından yapılan guide falan istiyosanız bi tek lolpro da düzgün database var o konuda. O bile US-EU farkından veya elo farkından dolayı yapmanın saçma oldugu seyler içerebiliyor.

İstersen bakarbilrsin saçma içerikli açıklama varmı kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: chicheck

yeni baslayanlar icin tavsiyeler var demis =) len oglum zaten oynamıs adam napsın counterpick programını ?

zaten yapma amacım o benim tecrübesi olan napsın programı
  • Buna benzer bir konu açmıştın zaten aynı konudan niye birdaha açıp post kasmaya çalışıyorsun.Eski konunu uplaman yeterdi

http://forum.donanimhaber.com/m_58622153/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58622153
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

Buna benzer bir konu açmıştın zaten aynı konudan niye birdaha açıp post kasmaya çalışıyorsun.Eski konunu uplaman yeterdi

daha yeni oldugum için bilmiyordum teşşekkür ederim öğrendiğim iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barborospasa

quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

Buna benzer bir konu açmıştın zaten aynı konudan niye birdaha açıp post kasmaya çalışıyorsun.Eski konunu uplaman yeterdi

daha yeni oldugum için bilmiyordum teşşekkür ederim öğrendiğim iyi oldu

Önemli değil takıldığınız herhangi bir nokta olursa özel mesaj aracılığıyla yardımcı olabilirim.Bu arada programınızda başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 23 Mart 2012; 17:07:47 >

• Trollemek ne demek öğrenin lütfen lan sinir krizi geçiriyorum şu forumu okurken.
  • up!
  • Up,yeni gelenler de görsün
  • link ölmüş ağlayanı yok
  • link kırık
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.