Şimdi Ara

Counter Strike

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1)CS'de wasd tuşlarıyle oynarken eğilmek gerektiğinde ctrl'ye nasıl basılıyor,küçük parmakla çok zorda? Acaba bunun için başka tuş mu atanıyor genelde?
    2)Bazı kutuların üzerine diğer elemanlar atlarken benim zıplamam yetersiz kalıyor,bazı kutuların üstüne çıkamıyorum. Mesela Italy'de CT iken ileride sağdaki sokağa girerken kutular var,onlara. Neden olabilir?

• 1- istediğin tuşu kendin yarlayabilirsin...
    2- kutunun dibine kadar git zıplama tuşuna bastıktan hemen sonra eğilme tuşuna bas.. ancak o zaman çıkarsın. bu arada ileri tuşuna basmayı da unutma..
  • + 1
  • Teşekkürler
    Bir de şu var. Adamların direk üzerine ateş etmeme rağmen vurulmuyorlar,özellikle internette. Lagden dolayı mı acaba? Lag varken(ki hep var) adamın biraz önüne mi ateş etmek lazım?
    Gerçi adam hareketsizken de vurulmuyor ister head ister göğüs vs olsun. Günde 5-6 saat oynayıp 3-4 adam vurabiliyorum.
    Bu tempoyla oynarsam birkaç haftada indirmeye başlar mıyım adamları? Biraz taktik verirseniz sevinirim...
  • dostum bence podbot yükle nete girmeden biraz antremen yap.
    Ayrıca özellikle uzaktan ateş ederkene ateşe basılı tutarsan isabet ettiremezsin tekli atmayı dene. Özellikle kafaya nişan almayı unutma:))
    Ayrıca mesela tek başına oyunu açıp kutulara felan belli noktalara ateş edip sonra gidip ateş ettiğin yere yakından bakarak kurşunlarının nasıl dağıldığını görebilirsin, bu da sana nasıl ateş edeceğin hakkında fikir verir.
    Birisine seri ateş etmek zorunda kalırsan da ateşe başladıktan sonra yavaş yavaş namluyu aşağı indir ki, tepme yüzünden yukarı giden kurşunlar adama gelsin.
    Bol Şans ve fragler :))
  • Sağolasın Batuhano
  • Başka taktikler de olursa sevinirim yani :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SÜREKLİ HAREKETLİ OL TABİ ÇATIŞIRKEN.
  • Adama head yapamasam da koluna bacağına bir şekilde tutturursam bir kaç isabetten sonra indiririm di mi? Her silahla?
  • yok eheh
    En sert silah bile ayağa tek vuruşta öldürmüyor.
    Mermi gönderme enerjilerini okursan az mermi olarak
    Bilimsel bir şekilde AK47&AWP nin güçlü olduğunu göreceksin
    ama ben yine de Aug/Colt derim :)
  • sen kalk ben oynarım
  • sen hep head shota çalış.. en kötü silahla bil 2 3 vuruşla bitirirsin işi..
  • bende colt un uzerine silah tanimam.
  • en çok adamın belden yukarı olan kısımlarına ateş et özellikle kafasını 1 kurşunda gider.taramalılarda basılı tutarsan alet yukarı çıkar ve kurşunlar boşa gider onun için hep silahı aşağıya tut.sonra adamla karşı karşıya kaldığında hareketli ol mermiyi bitmesede doldur tuşuda r dir.böyle yani oynaya oynaya zevkine varıcaksın.İyi eğlenceler...[OK]
  • evet isabete göre değişe bilir
  • ve ana silah mermisi bittiğinde hemen "2"ye bas,
    ve Secondary yani küçük silahı çıkart.
    Yani şarjör dolmasını bekleme çatışmalarda
  • Sağolun arkadaşlar,atışlarım gelişmeye başladı.
    Sanane,anet gibi serverlar All Seing'de gozukmuyorlar. Bunlara direkt CS menüsünden nasıl spectator olarak bağlanabilirim?
  • ?
  • sensitivity yi kullanabileceğin en düşük ayara geitrmeye çalış ne kadar düşük o kadar stabil el hareketi o kadar isabetli atış demektir. ben mesela 4.5-5 arası kullanıyorum mouse a göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.