bana kendinizin eklediginiz ve oynayabildiginiz serverleri atabilir msiiniz????
62.68.202.218 & CS1.BZTCLAN.COM <r00t> CLAN SERVER HEPİNİZİ BEKLERİZ...
Allah rızası için bana cs 1.5 war3 modunda bir won server bula bilirmsiniz
hamachimi?
quote:
Orjinalden alıntı: Kalamarion111
62.68.202.218 & CS1.BZTCLAN.COM <r00t> CLAN SERVER HEPİNİZİ BEKLERİZ...
Abi geliyorum ama atıyorsunuz
kardes bööle site ismi gibi yazions onlara nasıl giices? msela buna cs1.senoyna.org nasıl giricem bi anlatırsanıs spr olr
consol a connect c1.senoyna.com enterla girersin
kardeşş ben bu dediklerinizi tam anlamıyorum uzun süredir arıyorum ama ; bulamıyorum :( her IP adresine girdiğimde atıyorlar ... bu IP adreslerini 62.68.250.100 felan diye yazabilrimisiniz? sizin dediklerinize nasıl gireceğimi bulamadım
KARDEŞŞ ben nasıl clana girebileceğimi bilmiyorum . uzun zamandır knight felan oynuyordum bu yüzden counteri online nasıl oynanır bilmiyorum bana bilgi verirmiisniz .. ardım ederseniz sevinirim
1.5 te sırf surf yada % 80 90 surf olan bi server söyleyebilirmisiniz
Ark.lar bilgisayara format attım "favsvrs.dat" upload edermisiniz plz..
CS 1.5'e Girdiqten Sonra Consol'a Tıqlayıp Consoleyi Açıyoruz Veee... connect cs1.csrulez.net cs2.csrulez.net cs1.onlycs.net ten cs6 ya kadar serverlarınız Vardırrr.... Ama Noktayı Ç Karakteri İLe Yapıoruz Beyler... Bnm Oyundaki Nickim : qL I 5tone . Bl@ck_KiII
Burn Serverlar Açılmıştır SErver SAtılır Adminlik Satılır İletişim : BurnClan@hotmail.com
şu an aktif olan bi server 14+2 admin sodclanserveri 62.68.202.126 baştan söleyim server admin kaynıyo hile ve küfür edene direk ban cakıyolar ben memnunum
yoq arkiler hibir servere girilmiyor ya yoqmu gercekten calısan bir server
cs1.genckafe.net cs2.genckafe.net
7x24 Admin Vardır..
beyler cs7.supercs.org gelin serverda surekli admin war gelmenizi öneririm LAG yok PİNG yok