Bu arada cd ile uğraşmak istemiyorum diyorsanız(zaten cd hile açmayı pek engellemiyor)
İşte cs 1.5 [NN]-Clan server
80.93.213.147
Deneyin vazgeçemeyeceksiniz!!!
(cd den daha iyi koruma yapan adminler var)
10 ytlye admin doldurmaya başladığınızdan beri serverınızın kalitesi yerlerde geziniyor. Özellikle Boogieman nickli şahıs arkadaşlarını kayırıp görev yapmadıkları halde slaylamazken uzun süre zaman olmasına rağmen diğer oyuncuları slaylayabiliyor. Clanınızda bulunun Paradise kişisininde iyi oynayan oyunculara kesinlikle tahammülü yok. Herkesin kendisinden düşük frag yapmasını bekliyor. Aksi takdirde spec olup o kişiyi izlemiş süsü verip bir süre sonra oyundan atabilmek gibi bir yetisi var.
Haklısınız CD korumuyor ama oyunculara güveniniz yok ise sürekli güncellenen SXE programını kurabilirsiniz. Hoş o da oyunu aşırı zorluyor ama çözüm yok maalesef.
admin vurmucan böle serverlarda ilk bakcan adına kim bu admin mi haa dicen ben bunu vurursam banlanırım o zaman o beni vursun :P ne adamlar var ya :D geçen bi servera girdim üst üste 2 kere admini aldım hs falan da deildi karşı karşıyayız duvardan çıkar çıkmaz da degil aldım 2 kere bi bakdım banned :D dedim böle adminin taa. ... :D
cs1.oyundayiz.biz cs2.oyundayiz.biz cs3.oyundayiz.biz cs4.oyundayiz.biz cs5.oyundayiz.biz (warcraft) cs6.oyundayiz.biz cs7.oyundayiz.biz cs8.oyundayiz.biz cs9.oyundayiz.biz cs10.oyundayiz.biz ben hep bunlarda oynuyorum ama boş bulmak biraz zor oluyor
31 Ağustos'u 1 eyLüL'e bağLıyan gecede, KanKa cLan server aiLesi olarak senoyna.com aLemine iki server iLe giriş yapıyoruz. 6 aydır farkLi bir sağLıyıcıdan kaLiTeli hizmeT anLayışımızı sizLer iLe devam eTTirmek isTiyoruz. Pro veya Fun serverLarımızda SizLeride aramızda görmekTen muTLuLuk duyarız. kim biLir beLki sizde KanKa'Lardan biri oLcaksınız ;)
pardon cd key isteyince ne yapmamız gerekiyor belki yukarılarda yazıyordur ama okuyamadım şimdi acil biri cevap yazarsa sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: animaniax
pardon cd key isteyince ne yapmamız gerekiyor belki yukarılarda yazıyordur ama okuyamadım şimdi acil biri cevap yazarsa sevinirim
cd key isTediğinde, seninLe aynı CD Keyi kuLLanan oyuncuLar vardır oyunda. CD keyini değişTirmen gerekLi. Oyuna gir ve Chat e gir ama ipTaL eT. Tekrar oyuna girmeye çaLışTığında CD key isTicekTir. isTediğinde farkLı bir CDKey yaz. eğer Cdkey geLmezse haLfLifeyi kaLdır Tekrar yukLe ;)
İşte Orjinal Cd Keyler :
7060-92221-2785
5531-10604-0817
2837-26196-8502
9464-54350-6230
3728-42526-5629
quote:
Orjinalden alıntı: frenzy
quote:
Orjinalden alıntı: Shadow1243
Sxe li yokmu beyler,bunlara girilmez..
sXe 3.9 anTi hiLe programı mevcuTTur. cs1.5 server.