Şimdi Ara

Counter Strike 1.6 nonsteam Mini Lig | PUAN TABLOSU 1.SAYFADA,YARININ SAATLERİ BELLİ..3.SAYFA (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
15.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kız aykan xD nerdesinnnnnn bu akşam bi ezelim sizi yihyihyih

lamerus aykan yaaa

.
  • team.visual - RTG 16-13 (visual galip)

Counter Strike 1.6 nonsteam Mini Lig | PUAN TABLOSU 1.SAYFADA,YARININ SAATLERİ BELLİ..3.SAYFA

Counter Strike 1.6 nonsteam Mini Lig | PUAN TABLOSU 1.SAYFADA,YARININ SAATLERİ BELLİ..3.SAYFA

• Kız Aykan olarak derim ki;

VENİ, VEDİ, VİCİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium!

team.visual - RTG 16-13 (visual galip)

Hayatında Hakemlik bilmeyen zihniyete

•  Counter Strike 1.6 nonsteam Mini Lig | PUAN TABLOSU 1.SAYFADA,YARININ SAATLERİ BELLİ..3.SAYFA

Bu sadece Erdal'a dır... Kisme usutne alınması cok zevkli bi maçtı.. Erdal bu arda 4 kişi kaldıgınız zaman 3 el oynadık ve 3 unude aldınız zaten. ayda 2 sini. Sorna sen geldin son eli aldık.. Sen yokken daha iyiler emin ol

Bu arad Erdal Block ladım seni yazdıklarını goremeyeceğim kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeeDSmoKa -- 30 Ocak 2010; 0:05:14 >

• Arkadaşım 4kişi kalıp server pause yapmadığımızdansa kastın ; Daha önceki hiçbir maçta uygulamadığımız ve ilk msgda msnde yedek oyuncu hazırda dursun dediğimiz için uygulama gereksinimi duymadık.
  • Oyuncu değişimi yarıda yapılır bazı nedenlerden dolayı değişim yapılacaksa hakeme söylenir oda duruma göre yapması gerekeni yapar daha önceden söylediğimiz gibi yedek oyuncular msnde hazır durumda bulunmaları gerekmektedir bunu başta belirtmiştik.Hakeme oyuncu değişimi yada benzeri birşey söylenmemiş password sorulmuş kendi kendine adam oyundan çıkıp girmiş.Bu esnada birkaç el geçmiş el aldığınızda ses çıkarmamışsınız ama el verince neden pause yok vb muhabbetler içine girmişsiniz.Olayı abartıp ortamı germenin bir manası yok işine gelmiyorsa katılmayacaksın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegean-Man -- 30 Ocak 2010; 0:53:41 >
  • bu Quad val ya! Ne biçim lig bu ya görevli kim

• Nedense hakeme maçı durdurmasını söyleyen olmadı. Maçın sonucundan sonra bu itirazlar oldu.
  • şimdi ben bu ligden hiç bişey anlamadım ne puan tablosu guncelleniyor ne başka birşey bir sürü gelmeyen rakıp var lig ligden cıkmaya başladı ? ne olcak bi açıklama getirin bi amaçsız mac atmaktan başka birşey yaptımız yok bir acıklama beklıyorum ne olucak eleme usulümü yapıcaksınız yoksa ligden cıkmamı beklıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirhana

şimdi ben bu ligden hiç bişey anlamadım ne puan tablosu guncelleniyor ne başka birşey bir sürü gelmeyen rakıp var lig ligden cıkmaya başladı ? ne olcak bi açıklama getirin bi amaçsız mac atmaktan başka birşey yaptımız yok bir acıklama beklıyorum ne olucak eleme usulümü yapıcaksınız yoksa ligden cıkmamı beklıyoruz

Sorduğun sorunun içinde zaten cevaplarınıda veriyorsun..her gün bir takım ayrıldığından puan tablosunu güncelemek bir yana..bozulan maç fixtürlerini toplarlayamıyoruz bu birincisi..ikinciside hesap sorar gibi bir üslup takınmana gerek yok..çünkü sorunların çözümü aşamasında pek yardımcı olmuyor...amaç eğlenmek, oyundan keyif almak..oynadığın oyundan keyif almıyorsan bunuda düzeltecek olan bizler değiliz..bilgin olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daSbo -- 30 Ocak 2010; 12:33:12 >

• Lige devam eden TAKIMLAR:

1-Veterans
    2-dtS
    3-team.visual
    4-<RTG>
    5-just depend'nce
    6-innocent
    7-nGuards
    8-gravewormz
    9-kill2Live
    10-bt-gaming

dts vs just depend'nce 31 0cak Pazar 20:00
    sw : cs1.oyuntech.com

veterans vs k2l 30 Ocak Cumartesi 21:00
    sw. cs1.oyuntech.com

nguards vs rtg 31 ocak pazar 21:00
    sw: cs1.oyuntech.com

gravewormz - innocent 30 Ocak Cumartesi 20:00
    sw:vsl.siberoyuncu.com

team visual - bt gamıng 31.Ocak pazar 22:00
    Sw:vsl.siberoyuncu.com

Takımlara başarılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daSbo -- 30 Ocak 2010; 20:55:41 >
  • Tüh ya bizim maç pazarmış.
  • Şiyar abi hafta sonu maç mı var
  • Hangi mapta oynuyoruz ?
  • Şiyar abi bizim map nere
  • mill olsun
  • comminuté ^ JouLe [ Plunder ]
    comminuté ^ Demonz [ Demonz ]
    comminuté ^ IncusPretive
    comminuté ^ Baneful [ Baneful ]
    comminuté ^ RoTT*

Yaz yeni lige
  • Bizim maçı oyuntech servera alabilir miyiz bazı oyuncularımız orada ping sorunu var da
  • BEYLER DONANIM HABER MİNİ LİG BAZI SEBEBLER VE BAZI ARKADAŞLARIMIZIN TATİLE CIKMASINDAN DOLAYI ÇEKİLİYORUZ EMEĞİ GEÇEN VE BİZİ DESTEKLEYEN HERKEZE TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM

#gravewormz
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.