Şimdi Ara

Counter Strike 1.6 nonsteam Mini Lig | PUAN TABLOSU 1.SAYFADA,YARININ SAATLERİ BELLİ..3.SAYFA (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
15.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TR4NC3

quote:

Orijinalden alıntı: ace`of`sPades

Villianın yerine baska takım girdi

Uhahaha Garibim Burak sevinmişti .

Bugün oynancak olan gravewormz - veterans maçının saatini 21:00 ' a alabilir misiniz ?

Malesef alamayız oyuncularımızı ona göre ayarladık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium!

quote:

Orijinalden alıntı: TR4NC3

quote:

Villianın yerine baska takım girdi

Uhahaha Garibim Burak sevinmişti .

Bugün oynancak olan gravewormz - veterans maçının saatini 21:00 ' a alabilir misiniz ?

Malesef alamayız oyuncularımızı ona göre ayarladık.

22:00 yada 21:30'a alın mümkünse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR4NC3 -- 27 Ocak 2010; 18:07:06 >

• Viliian ın yerine başka takım girdi bize haber edilmedi arkadaşlarımızda onun için bugün on değil işleri var eğer biz yenik sayılırsak itiraz ederim.
  • size haber edilmesi mecburi değildir sanırım, çünkü onların turnuvadan çekildikleride haber edilmedi. Siz bunu forumdan okudunuz. onların yerien baska takım girdiğini de forumdan okudunuz ( bizde aynı şekilde ) şurda ağız tadıyla bir lig yapamadık. ..kunu çıkardınız..
  • Ya ne ..kunu çıkarıcam ysaa aykan abi saçmala lütfen bilgi yok bişi yok işlerim var nerdne haberim olcak sabah adam çekildik dedi gördüm dün WB gaming katıldı heralde WB ydi onu gördüm sorudm kutay abiye villian çekilmedi dedi o zaman benlik bir konu yoktu.Bugün öğlen villian çekildğini söyledi gördüm ve hükmen galip olduğumuzu düşündüm ve haklıyımda.
  • Gene birisi 16 -0 yazılacak ama bakalım kim? Olaylar karısıcak bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

Ya ne ..kunu çıkarıcam ysaa aykan abi saçmala lütfen bilgi yok bişi yok işlerim var nerdne haberim olcak sabah adam çekildik dedi gördüm dün WB gaming katıldı heralde WB ydi onu gördüm sorudm kutay abiye villian çekilmedi dedi o zaman benlik bir konu yoktu.Bugün öğlen villian çekildğini söyledi gördüm ve hükmen galip olduğumuzu düşündüm ve haklıyımda.

Düşünmen haklı olduğunu göstermez.Oynayın işte oyununuzu yenmeyi yenilmeyi bırakıp da şu oyundan zevk almaya bakın.En azından başkalarına tat aldırın.
  • Ya anlamıyorsunuz heralde deli oldum ben burda adamlar çekilmiş daha neyini tadını madını şey ettiriyon şimdi burda.Çekilmiş admalar çe-kil-miş ama bunların yerine giren takım yok mesajlara ve kutay abiyle aramızda geçen konuşmalara göre.
  • La wR nini macı bunalrla değilmiş ki
  • bt-gaming - anop (16-11)

not : rapid ile share arasındaki (-) işaretini kaldırınız.
    Demoyu indirmek isteyenler :http://rapid-share.com/files/342077259/btinop-1001271810-de_nuke.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegean-Man -- 28 Ocak 2010; 2:11:15 >

• dtS - SPLENDOR (16-7) dtS galip

Demoyu indirmek isteyenler :http://rapid-share.com/files/342080130/splendordts-1001272031-de_nuke.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegean-Man -- 28 Ocak 2010; 2:10:11 >

• 16 - 10 k2L yendi. Güzel maçtı beyler tebrikler
  • quote:

16 - 10 k2L yendi. Güzel maçtı beyler tebrikler

teşekkürler. çok heyecanlı bir maçtı.
  • kill2Live 16 - 10 team.Visual (k2l galip )

Demoyu indirmek istiyenler içinhttp://rapid-share.com/files/342078667/killvisual-1001272133-de_nuke.rar.html

Not: - kaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brand* -- 28 Ocak 2010; 0:04:27 >

• Tebrikler beyler ellerinize sağlık, gayet güzel bir maçtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şikayetname

kill2Live Captor:ama t de daha iyiyiz

Başka ss mi yoktu ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captor. -- 27 Ocak 2010; 22:22:16 >
  • RTG - just depend'nce (16-12) RTG galip

Demoyu burdan indirebilirsiniz :http://rapid-share.com/files/342063266/rtgVSjust-1001272135-de_nuke.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegean-Man -- 28 Ocak 2010; 2:09:27 >

• yehu bizde yendik xD 16 - 12 qüzel maçtı tbrkler...
  • 16-13(nGuards galip)

Demoyu buradan indirebilirsiniz :http://rapid-share.de/files/49065014/ngvswr-1001272041-de_nuke.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegean-Man -- 28 Ocak 2010; 2:08:11 >

• Sta1nLess' in yazdığına bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Watson -- 27 Ocak 2010; 23:20:36 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.