Şimdi Ara

Counter Strike 1.6 Reklam Kaldırma +R3p PlS !!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİLDİĞİMİZ GİBİ CS 1.6 YI AÇIYORUM SONRA EKRANA JAİL.XPRINCELIYIZ.BİN DİYE BİR REKLAM GELİYOR BU REKLAMI HİÇ BİR ŞEKİLDE KALDIRAMADIM OYUNU SLDM YÜKLEDM V7 İNDİRDİM V23-26 PACK YÜKLEDİM TIKK YOK YA HİÇ OLMUYOR BEN SİZE RESİMDE VEREYİM ACİL YARDM LTFEN ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN YOKSA FORMAT ATTIRMAK ZORUNDA KALACAĞIM ARKADAŞLAR... ŞİMDİDEN ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Counter Strike 1.6 Reklam Kaldırma +R3p PlS !!!!!

• Oyunu kaldırdıktan sonra valve klasörünü silip tekrar kurulum yaparsan sorun ortadan kalkacaktır.
  • arkadaşım dediğin şeyi en az 10 kere uyguladım hiç bir şey olmadı gine aynı tas aynı hamam
  • Kardeşm öncelikle cs nereye yüklüyse valveyi tamamen kaldır .
    Eğer oynadıqın sw nin reklamıysaa hiçbi türlü kalkmaz çünkü o sw ye girdiqin için oto olarak onu yapıyor.
    Oyunu silip bastan yükle sonra sw deqistir önr:mygamearea,oyunyöneticisi bunlar arka planı deqistir
    rmiyo.
  • kardeşim 1 kere girmiştim sw ye bi daha girmdm ve valveyi siliyorum zaten kaldıracağım zaman şu anda oyun yöneticisi-cs oyuncu-oyun kurucusu-mygamearena faln hepsini denedm hiç bir şekilde dzlmiyor yaaaaa acil yardmm ltfennnn
  • kardeşim 1 kere girmiştim sw ye bi daha girmdm ve valveyi siliyorum zaten kaldıracağım zaman şu anda oyun yöneticisi-cs oyuncu-oyun kurucusu-mygamearena faln hepsini denedm hiç bir şekilde dzlmiyor yaaaaa acil yardmm ltfennnn
  • bu hareket her server için nerdeyse geçerli,boşuna uğraşmayın,bir başka server da yine oluyor.2 sefer sildim ,uğraşmaya değmez.terbiyesizler ,girmek istesem girerim, ne diye menülerle reklamlarla dolduruyorsun,yeni yeni adetler.1.6 çıktı bunlar çıktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    Counter-Strike Beta 7.1
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım sen o servera girdiğin için yapılan bir reklam...
    Xprincegamingi bilirim reklam yaparlar hemde çok.Başka serverlara gir mesela bir bayrak kapmaca serverı gibi kendi sevdiğin serverlara gir.yani sevdiğin serveri bu giriş menüsünde tut arkaplanda fotosu olur new game falan o karışmıyor.
    Ayrıca Oyunu Silsen Ve Yüklesen Çözülecek Bir Şey Değil,Serverını Seçmelesin...
  • kimse doğrusunu yazmamış, yada bilmedikleri için yazamamışlar. işin doğrusunu biliyorum, 8 senedir sunucu satıyorum. oradan biliyorum. c/windows/system32 orada cs ile ilgili herşeyi sil tamamdır.
  • Hacı ben buldum, herkes çok gülücek ama mantıklı bir hareket yaptım ve kazandım. Lanet mygamearea için de şuan aynı şey geçerli.
    valve klasörünün adını valve2 yaptım, düzeldi. :D Çünkü terbiyesiz MGA'lar sxe setup'ının içine +1 dosya ekliyorlarmış. Bu da system32'de yer alıyor. Yani ne değişiklik yaparsan yap yine server listen ve arkaplanın aynı oluyor. Programcığın olduğunu öğrenince aklıma o programcığın valve yolu üzerinden gittiğini düşündüm. Nitekim haklıydım da. valve2 yaptım, düzeldi. Bundan sonra da sadece sxe offical sitesindenwww.sxe-injected.com adresinden yükle. MGA'ya mümkünse hiç girme. İyi eğlenceler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.