Şimdi Ara

Counter Strike 1.6 Steam Hakkında Sorular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Steam almayı düşünüyorum ama aklımda bir kaç soru var. Biraz saçma gelecek ama kendi sabit bilgisayarımda sorun var ve uzun süredir kullanamıyorum ve steam sahibi olmak istiyorum. Yani steam satın alıp istediğim zaman net kafede gidip kurup oynayabilir miyim ? Yoksa steam tek bir seferlik client kurulumuna mı izin veriyor? Tahminimce kurmak istediğim bilgisayarda her seferinde steam id ve password girişi yapmam gerekiyor ama emin değilim. Birde bu oyunun setup dosyasının boyutu kaç mb? Yani istediğim zaman kurmak için flashıma atabilir miyim ? Amacım steamı alıp orda burda millete dağıtmak değil. Oyunu iyi oynadığımı düşünüyorum ve işi biraz daha profesyonelliğe götürmek istiyorum. Bilen arkadaşların cevaplarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.. :)

• Steamı istediğin bilgisayara yükleyebilirsin fakat aynı anda hesaba 2 kişi giremez.Cs 400 mb civarı heralde, tümsteam dosyalarını atıp orda çalıştırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wewrere41

Steamı istediğin bilgisayara yükleyebilirsin fakat aynı anda hesaba 2 kişi giremez.Cs 400 mb civarı heralde, tümsteam dosyalarını atıp orda çalıştırabilirsin.

yani her seferinde steama id pass girip sonra oyunu kuracağım öyle mi ? peki her bilgisayara oyunu download etmeme gerek yok değil mi?
  • İnternet kafede bu şekilde olmaz bence, birisi şifrenizi çalmaya kalkabilir. Zaten çoğu kafede deepfreeze gibi koruma var her makinaya oturduğunuzda steam kurmak 2 dk, oyunu flash bellekten atmak 5dk, oyuna girip sunucu bulmak 3dk derken 10 dk gitti. Bu söylediklerim sırasında bilgisayarda bir ton trojan keylogger sizi bekliyor olacak. Steam hesabınız arka planda çalışan virus ve ya önceden açılmış bir hile nedeniyle banlanabilir. Çok sağlıksız bir yöntem bence internet kafelerde böyle hassas oyunları kur oyna yapmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemagX

İnternet kafede bu şekilde olmaz bence, birisi şifrenizi çalmaya kalkabilir. Zaten çoğu kafede deepfreeze gibi koruma var her makinaya oturduğunuzda steam kurmak 2 dk, oyunu flash bellekten atmak 5dk, oyuna girip sunucu bulmak 3dk derken 10 dk gitti. Bu söylediklerim sırasında bilgisayarda bir ton trojan keylogger sizi bekliyor olacak. Steam hesabınız arka planda çalışan virus ve ya önceden açılmış bir hile nedeniyle banlanabilir. Çok sağlıksız bir yöntem bence internet kafelerde böyle hassas oyunları kur oyna yapmak.

internet kafeye güveniyorum yani yaşadığım şehir büyük bi yer değil ve insanlar burda oyun için birbirlerini yemiyorlar yani keylog olsa bir çok şifrem çoktan çalınmıştı. sahibinin de oyunla falan işi yok. bilgisayara oturmadan reset atarsam oyunu kurarsam sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. ayrıca bir oturdum mu 5 - 6 saatten aşağı kalkmıyorum yani 10 dk devede kulak pozisyonuna geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can0650 -- 26 Eylül 2012; 20:46:20 >

• Ben sadece olası tehlikeden söz ediyorum. İstediğiniz şekilde steam kurup, steam üzerindeki oyunları oynayabilirsiniz. Benim gittiğim bir kafede virüs bulaşmış bilgisayarı deepfreeze ile kitlemişlerdi. Her açılışta virüs aktif oluyor. Nod32 v2 var hiç bir uyarı verdiğide yok. Olan orada bilgisayarı kullanana oluyor.
  • quote:

Ben sadece olası tehlikeden söz ediyorum. İstediğiniz şekilde steam kurup, steam üzerindeki oyunları oynayabilirsiniz. Benim gittiğim bir kafede virüs bulaşmış bilgisayarı deepfreeze ile kitlemişlerdi. Her açılışta virüs aktif oluyor. Nod32 v2 var hiç bir uyarı verdiğide yok. Olan orada bilgisayarı kullanana oluyor.

Keyloggera karşı ekran klavyesi kullanmak çözüm olur mu peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: can0650

quote:

Ben sadece olası tehlikeden söz ediyorum. İstediğiniz şekilde steam kurup, steam üzerindeki oyunları oynayabilirsiniz. Benim gittiğim bir kafede virüs bulaşmış bilgisayarı deepfreeze ile kitlemişlerdi. Her açılışta virüs aktif oluyor. Nod32 v2 var hiç bir uyarı verdiğide yok. Olan orada bilgisayarı kullanana oluyor.

Her mouse tıklayışını ekran görüntüsü alan keylogger mevcut ona göre dikkatli olmanı öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghn

quote:

Orijinalden alıntı: can0650

quote:

Her mouse tıklayışını ekran görüntüsü alan keylogger mevcut ona göre dikkatli olmanı öneririm.

hay mübarek insanlar hırsızlığın her yolunu geliştirdi desene

• Özellikle paralı hesaplar ve banka hesapları hırsızların en çok aradıkları. Ücretsiz olan oyun hesapları bile ülkemizde kafelerde bu kadar çok çalınıyor ise, içerisinde para ile oyun alınmış ücretsiz steam hesabı çok dayanmaz gibi kafede.
  • steam ticket atmam gerekiyor yardımlarınız bekliyorum pmpmpm
  • Arkadaşlar bende steam var ama içinde hiçbir oyun yok hiç deyilse iinde cs olsa ?? bunu yapana metin2 serverimda editlik + cs 1.6 swemde ortaklık ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: xedeer41

Arkadaşlar bende steam var ama içinde hiçbir oyun yok hiç deyilse iinde cs olsa ?? bunu yapana metin2 serverimda editlik + cs 1.6 swemde ortaklık ???

Senin steam sahibi olmana gerek yok nonsteam oyna bir şey değişmeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: xedeer41

Arkadaşlar bende steam var ama içinde hiçbir oyun yok hiç deyilse iinde cs olsa ?? bunu yapana metin2 serverimda editlik + cs 1.6 swemde ortaklık ???

Ne alakası var.Oyunu satın alman gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.