Şimdi Ara

Counter Strike 1.8 MP Mümkünmü ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler İLK Defa CS Oynuycam COD Serisi GİBİ CS Orjinal Değilse Serverler açılmıyormuş..

Ben MP İçin Ne YAPABİLİRİM ???

Gine Botlarla oynamıyımda..

• Hala korsanla uğraşıyorsunuz. Counter Strike Source 5 Dolar olmuş git al kafan rahat etsin.
  • 1.5 Ama o
  • Son fırsat arkadaşlar, 5 dolar diyorum, orjinal ve bir kere aldıktan sonra eğer oyun güncellenir ise internetten güncellemeyi otomatik indirebiliyorsunuz.

Ayrıca DVD-Rom versiyon orjinal oyunlarda oynamak için, DVD nin takılı olması gerekirken, Steam üzerinde aldığınız oyunlar DVD gerektirmiyor, DVD şeklinde gelen oyunlar Hard diskinize binlerce dosya açarken, Steam GCF dosyaları hep paket halinde. Oyunu tekrar kurmak isterseniz, bir dakikanın altında kurabilirsiniz.

Kendi hile koruması da var, Arkadaşınız bir serverda oyuna girerse (ve steam friends e ekli ise) onun girdiği server ekranda yazıyor, bu servera sizde girebilirsiniz.

CS Source şuanda FPS Banana da en çok üzerinde çalışma yapılan (oyun, skin, map, model, arka plan gibi...) oyundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemagX

Son fırsat arkadaşlar, 5 dolar diyorum, orjinal ve bir kere aldıktan sonra eğer oyun güncellenir ise internetten güncellemeyi otomatik indirebiliyorsunuz.

Ayrıca DVD-Rom versiyon orjinal oyunlarda oynamak için, DVD nin takılı olması gerekirken, Steam üzerinde aldığınız oyunlar DVD gerektirmiyor, DVD şeklinde gelen oyunlar Hard diskinize binlerce dosya açarken, Steam GCF dosyaları hep paket halinde. Oyunu tekrar kurmak isterseniz, bir dakikanın altında kurabilirsiniz.

Kendi hile koruması da var, Arkadaşınız bir serverda oyuna girerse (ve steam friends e ekli ise) onun girdiği server ekranda yazıyor, bu servera sizde girebilirsiniz.

CS Source şuanda FPS Banana da en çok üzerinde çalışma yapılan (oyun, skin, map, model, arka plan gibi...) oyundur.

güzel anlatmışsında steam elden alınabiliyor mu ? internete pek güvenmiyorum da

• Kampanya sona erdi. Şuanki CS Source fiyatı 20 dolar. Ayrıca oyunda bot desteği vardı. Tam da değişik özelliklerde eski bilindik silahlarla farklı bir multiplayer FPS oyunu arayanlara göre ve 5 dolar idi; kaçırdınız

Tam incelemedim ama galiba en uygun multiplayer FPS oyunu CS Source, bir çok multiplayer oyununda VAC2 kadar hile koruması yok. Hatta BattleField ve Call of Duty oyuncuları yabancı forumlarda neden Punk Buster (serseri kovar kod isimli hile koruma) yazılımı VAC (Valve Anti Hile) kadar iyi olamıyor diye tartışıyorlardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    cs 1.6 harita
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.