selam arkada$lar... benim gibi oyunu single player i oynayan varmi bilmiyorum eger varsa bir bölümde takıldım (downed Pilot) pilot u bulundugu hucreden nasil cikartacagimi soylerse bitiren arkada$ sevinirim... tam cozumum (reviev) bulamadim ing yada tr doc olan yada yerini bilen yazarsa iyi olur saygilar sevgiler...
walla ben oynuom ama neresinden bahsediosunuz bilemiom :D oyunun başlarında bi elemanı helikoptere götürüoduk ama ordan bahsetmiosun sanırım.
yok arkada$im orasi dee oyunun ba$i daa... sen hehralde benim yere gelmedin daha... diyom ya "downed pilot" bolumunden bahsediyorum... orda parmaklklar arkadasnda bir pilot amca var onu kurtarmak lazm parmaklklari acamadim...adam yuzume melul melul bakiyor icim ciz ediyor allah seni inandirsin... cunki belli tipinden sen inanmazsn...:)
oyunu bitirdim ben dün tekrar oynarken tam o bölümde kapadım bakarım birasdan
ewt merdivenlerden yukarı çıkıp odadaki kolu indir aşağıda kapı açılcak kapıdan git biyerlere bomba kurunca kafesi açılıyo
Abi yeter bırakın artık bıkmadınızmı şu counter belasından onun modası geçti:)
gectimi... sen condition zero yu oynada sonra yorum yap arkadasim... sierra nın (hilf life/hilf life2 /counter strike) modasi gecmez...
KinGaglE +10 arkadaşlar ne biçim oyun ya aldım pişman oldum.yapay zakanın bu kadar saçma sapan olduu bi oyun oynamadım. bazen temizlediğinden emin olduun bi yerde ilerlerken bi anda hoppa die adam çıkıo karşına hani tamam çıkıoda bi..k yapsa iyi mal gibi üstüne koşuo :)
+1000 de nediyelim söylüyoruz :D
bence zero nun grafıgı adına yakımıyo ben en az half-2 gibi olmalı bence.ben suan 1.6 ınternettten oynuyom yabancılar ıle grafık berbar ama yınede vaz gecemıyommmmmmmmmmmmmm ama zero sıng player yanı nasıl dıyım ben yetersız buldumm
abi oyun berbat o cold u nasil yapmislar ole hanim evladi silahi gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme