Şimdi Ara

Counter Strike fazla hız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce konu açtım ama yanış yere açtım galiba :D

Merhaba arkadaşlar biz 8 mbit internet kullanıyorduk 4 kişi sonra bi kişi daha geldi ve sonrada biz 20 mbit yaptırdık sonra ttnet yeni modem getirdi adı ZTE ZXHN H168N işte bizde TP-lnk vardı onda süper hız yapabiliyorduk o modem bozulunca mecbur ttnetin verdiğini kullanmaya başladık o yeni verdikleri kablosuzdu ve dier komşuda geldi ondan sonra olan oldu oyuna girince 10-15 saniye geçiyor ve oyundan atıo gelen hata ise reliable channel overflowed işde forumlarda okudum csoyuncudan indirdim düzeldi dediler bende indirdim bundada ilk raund bişey yok ama ikinci raund öle lag oluyor sonra ctdeki adamlar t ye geçmiş ama bende hala ct kostumüyle ve ardından reliable channel overflowed forumda okudum bizim hızımız 20 mbit diğerlerine göre hızlıymış felan işde yani modemdenmi yoksa 20 mbit hızdanmı bi türlü bulamadık bi yardım be

• dostum oyle diyolar zaten. benmde wolf oynarken dio hızınız digerlerine gore fazla ama aksine 3 5 indirme var die hızım düşmüş
    yani senin internet hızın epeyi düşüyo diye o uyarıyı alıyosn sana onerim wifi yı devre dişi birak yada şifresini değiş wifi kablolu baglantıdan cok kasıyor.
  • max fps ile ilgili olabilir mi ki?
  • telefonun androidse WiFi Kill progrmini imdir, oyun oynayacagin zaman kendi wifi hattina baglan komsularini internetten at. ben sahsen gelemem oyle seylere.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrica senin bu ufak sorunun hizdan degil yavasliktan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.