Faceit Alman sunucularına 200 - 300 ms atıyor. Valve sunucuları da stabil değil. Şurada başka biri de yazmış bu sorunu: turknet iletişim hizmetleri a.ş. CS Go da ping sorunu yaşıyorum https://forum.turk.net/t/cs-go-da-ping-sorunu-yasiyorum/35230
Yeni bir sorun değil bir süredir böyle bu ve ping ile bizim bağlantımız yok diyorlar sorunu bildirince. @TurkNet Destek |
CS:GO Yüksek Ping Sorunu ve Türknet
Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) oyuncuları, Türknet internet servis sağlayıcısıyla yüksek ping sorunları yaşıyor olabilir. Ping, oyun sunucusuna ve geri gönderilen verilerin gidiş-dönüş süresini ölçer ve oyun deneyimini önemli ölçüde etkileyebilir.
Yüksek ping, oyuncuların çevrimiçi maçlarda gecikme, gecikmeli tepkiler ve mermi kayıt sorunları yaşamasına neden olabilir. Bu, oyunun adil ve keyifli olmamasını sağlayabilir.
Türknet kullanıcıları, özellikle son zamanlarda CS:GO'da yüksek ping sorunları bildiriyor. Sorunun nedeni şu anda araştırılıyor ancak muhtemelen ağ tıkanıklığı, yönlendirme sorunları veya altyapı sorunları olabilir.
Türknet, sorunu çözmek için çalıştığını açıkladı. Kullanıcıların, aşağıdaki adımları izleyerek pinglerini iyileştirmeye çalışmaları önerilir:
- Oyunu kapatıp yeniden başlatmak
- İnternet bağlantısını kontrol etmek ve gerekirse yeniden başlatmak
- Diğer cihazların internet kullanımını sınırlamak
- Farklı bir sunucuya bağlanmak
- En son oyun güncellemelerini yüklemek
Sorun devam ederse, Türknet destek ekibiyle iletişime geçilerek yardım alınabilir.
Yüksek ping sorunları, oyun deneyimini bozabilir ve oyuncuların keyif almasını zorlaştırabilir. Türknet, sorunu çözmek ve oyunculara mümkün olan en iyi çevrimiçi oyun deneyimini sunmak için çalışıyor.