Şimdi Ara

Counter Strike Global Offensive [2012 Ana Konu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
8.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Edit cift msj.

Orta okuldayken e oynardik,saka maka nErdeyse 15 sene oldu,ilk oynadigimiz zamandan.

Hocam psn hangi ülke bende yok.UK ve TR

US de çıktı.
  • quote:

quote:

Edit cift msj.

Orta okuldayken e oynardik,saka maka nErdeyse 15 sene oldu,ilk oynadigimiz zamandan.

Us.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

quote:

Edit cift msj.

US de çıktı.

US PSNde bende gördüm ama benim UK
  • Çok lag oluyor bende ama biraz oynadıktan sonra düşüyor, sizde de oluyor mu?
  • Yaklaşık 5 saattir oynuyorum hatta platin trophysini aldım. Haritalar 1.X ve Source'da neyse bu oyunda da aynı sadece dengeyi sağlamak için ufak değişiklikler yapılmış. 4 mode var. Arms Race, Arsenal Demolation, Classic Casual, Classic Competitive. Arms Race modu gun game ile aynı, her düşman öldürdüğümüzde açılan yeni silahı kullanıyoruz. Toplam 26 silah var ve ilk kim 26. silahla düşman öldürürse o maçı kazanmış oluyor. Classic Casual bildiğimiz bomba kur ve rehine kurtar modunun yeni başlayanlar için olan veriyonu. 1 maç toplamda 10 round sürüyor ve takım arkadaşlarına hasar veremiyorsun. Classic Competitive ise Casual'ın daha katı kurallı versiyonu ve 20 round sürüyor. Arsenal modu ise çok küçük haritalarda 2 takımdan biri bombayı kurmaya çalışıyor diğerkide bölgeyi savunuyor. Silah alma ekranı yok, Arms Race'de olduğu gibi her düşman öldürdüğümüzde yeni bir silah açılıyor. Silahlar arasındaki denge çok iyi. Grafikler, silah ve karakter modellemeleri, sesler gayet güzel. Dualshock 3, PS Move ve klavye-mouse desteği var. Bu kontrol türlerinden istediğinizle oynayabiliyorsunuz. Dualshock 3 ile oynayan birisi PS Move veya klavye ile oynayanların oyununa giremiyor. Sıralama tablosu bile farklı. Klavye-mouse ile 1 saat kadar oynadım PC'de nasılsa PS3'de de aynı. Doğru ayarları yaparsanız nişan almak çok kolay. Daha yeni çıktığından olsa gerek bazı modlarda oyuncu bulmak biraz sıkıntı oluyor. Offline olarak bütün oyun modlarını botlara karşı istediğimiz ayarları yaparak oynayabiliyoruz. Yaklaşık 10 dk süren eğitim bölümü var. Counter Strike 4-5 yılda bir çıkmasına rağmen 15$'a yani DLC fiyatına satılıyor olması dolayısıyla Valve'i tebrik etmek lazım. Ben çok beğendim, ister PC'de ister PS3'de oynayın ama bu oyunu kaçırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Yaklaşık 5 saattir oynuyorum hatta platin trophysini aldım. Haritalar 1.X ve Source'da neyse bu oyunda da aynı sadece dengeyi sağlamak için ufak değişiklikler yapılmış. 4 mode var. Arms Race, Arsenal Demolation, Classic Casual, Classic Competitive. Arms Race modu gun game ile aynı, her düşman öldürdüğümüzde açılan yeni silahı kullanıyoruz. Toplam 26 silah var ve ilk kim 26. silahla düşman öldürürse o maçı kazanmış oluyor. Classic Casual bildiğimiz bomba kur ve rehine kurtar modunun yeni başlayanlar için olan veriyonu. 1 maç toplamda 10 round sürüyor ve takım arkadaşlarına hasar veremiyorsun. Classic Competitive ise Casual'ın daha katı kurallı versiyonu ve 20 round sürüyor. Arsenal modu ise çok küçük haritalarda 2 takımdan biri bombayı kurmaya çalışıyor diğerkide bölgeyi savunuyor. Silah alma ekranı yok, Arms Race'de olduğu gibi her düşman öldürdüğümüzde yeni bir silah açılıyor. Silahlar arasındaki denge çok iyi. Grafikler, silah ve karakter modellemeleri, sesler gayet güzel. Dualshock 3, PS Move ve klavye-mouse desteği var. Bu kontrol türlerinden istediğinizle oynayabiliyorsunuz. Dualshock 3 ile oynayan birisi PS Move veya klavye ile oynayanların oyununa giremiyor. Sıralama tablosu bile farklı. Klavye-mouse ile 1 saat kadar oynadım PC'de nasılsa PS3'de de aynı. Doğru ayarları yaparsanız nişan almak çok kolay. Daha yeni çıktığından olsa gerek bazı modlarda oyuncu bulmak biraz sıkıntı oluyor. Offline olarak bütün oyun modlarını botlara karşı istediğimiz ayarları yaparak oynayabiliyoruz. Yaklaşık 10 dk süren eğitim bölümü var. Counter Strike 4-5 yılda bir çıkmasına rağmen 15$'a yani DLC fiyatına satılıyor olması dolayısıyla Valve'i tebrik etmek lazım. Ben çok beğendim, ister PC'de ister PS3'de oynayın ama bu oyunu kaçırmayın.

Hocam klavye mouse olayı harika olmuş, Source tadı var diyosun anladığım kadarıyla.

US Psn mi? En son gece baktığımda UK veya TR'de yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sethdrift2

Hocam klavye mouse olayı harika olmuş, Source tadı var diyosun anladığım kadarıyla.

US Psn mi? En son gece baktığımda UK veya TR'de yoktu.

Haritalar Source'dan copy paste ama Source'da adam öldürmek kolaydı bunda biraz daha zorlaşmış. Bence 1.6 havası biraz daha ağır basıyor.

Şimdilik sadece US PSN'de var UK ve TR PSN'de ne zaman çıkar bilemiyorum.
  • Haydi US PSN Kart almaya ozamaaan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

Haydi US PSN Kart almaya ozamaaan

Sanıyorum UK ve TR'ye de bugün geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bugun akşama kadar beklıycem baktım cıkmıyor psn kart la halledıcez ısımızı.
  • quote:

Yaklaşık 5 saattir oynuyorum hatta platin trophysini aldım. Haritalar 1.X ve Source'da neyse bu oyunda da aynı sadece dengeyi sağlamak için ufak değişiklikler yapılmış. 4 mode var. Arms Race, Arsenal Demolation, Classic Casual, Classic Competitive. Arms Race modu gun game ile aynı, her düşman öldürdüğümüzde açılan yeni silahı kullanıyoruz. Toplam 26 silah var ve ilk kim 26. silahla düşman öldürürse o maçı kazanmış oluyor. Classic Casual bildiğimiz bomba kur ve rehine kurtar modunun yeni başlayanlar için olan veriyonu. 1 maç toplamda 10 round sürüyor ve takım arkadaşlarına hasar veremiyorsun. Classic Competitive ise Casual'ın daha katı kurallı versiyonu ve 20 round sürüyor. Arsenal modu ise çok küçük haritalarda 2 takımdan biri bombayı kurmaya çalışıyor diğerkide bölgeyi savunuyor. Silah alma ekranı yok, Arms Race'de olduğu gibi her düşman öldürdüğümüzde yeni bir silah açılıyor. Silahlar arasındaki denge çok iyi. Grafikler, silah ve karakter modellemeleri, sesler gayet güzel. Dualshock 3, PS Move ve klavye-mouse desteği var. Bu kontrol türlerinden istediğinizle oynayabiliyorsunuz. Dualshock 3 ile oynayan birisi PS Move veya klavye ile oynayanların oyununa giremiyor. Sıralama tablosu bile farklı. Klavye-mouse ile 1 saat kadar oynadım PC'de nasılsa PS3'de de aynı. Doğru ayarları yaparsanız nişan almak çok kolay. Daha yeni çıktığından olsa gerek bazı modlarda oyuncu bulmak biraz sıkıntı oluyor. Offline olarak bütün oyun modlarını botlara karşı istediğimiz ayarları yaparak oynayabiliyoruz. Yaklaşık 10 dk süren eğitim bölümü var. Counter Strike 4-5 yılda bir çıkmasına rağmen 15$'a yani DLC fiyatına satılıyor olması dolayısıyla Valve'i tebrik etmek lazım. Ben çok beğendim, ister PC'de ister PS3'de oynayın ama bu oyunu kaçırmayın.

Hocam supersin vallahi

Birkac sorum daha olacakti.

Oyun kac gb
    Turkcemi ?
    Bende kablosuz klavye seti var. Tam uyum saglarmi yani ayarli yapmak zormu ve tepkimesi pc ile aynimi - lag olayi cod kadar varmi ( host sacmaligi gibi ) ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

Haydi US PSN Kart almaya ozamaaan
    PSN Kart alma olayını nasıl yapıcaz hocam bi yardım etseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

quote:

Hocam supersin vallahi

Oyun kac gb
    Turkcemi ?
    Bende kablosuz klavye seti var. Tam uyum saglarmi yani ayarli yapmak zormu ve tepkimesi pc ile aynimi - lag olayi cod kadar varmi ( host sacmaligi gibi ) ?

Türkçe sadece PC versiyonuna özel . Bir şey değil zatne beta bile TR . Ana menüde ne kadar yazı var sanıyorsun birde açılıştaki küçük yazılar başka bir şey yok

• Tr oymanın hiç bir avantajı yok. Çünkü oyunu Türklerle oynamıyorsunuz, yani mutlaka vardır ama genel olarak ingilizce oynamakta yarar var.

Steam'den aldım izlenenimlerim şöyle; Fena değil ama eksikleri var. Sniper rifle dışında hiç bir silah ile zoom yapılamıyor. Oyunda buglar mevcut tabi bazen oyunda takılmalar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

quote:

Hocam supersin vallahi

Oyun kac gb
    Turkcemi ?

Türkçe sadece PC versiyonuna özel . Bir şey değil zatne beta bile TR . Ana menüde ne kadar yazı var sanıyorsun birde açılıştaki küçük yazılar başka bir şey yok

Arrkadasim , kisaca var veya yok deseydin daha aciklayici olurdun. Gereklilik konusunada ben karar verseydim. Yinede tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Tr oymanın hiç bir avantajı yok. Çünkü oyunu Türklerle oynamıyorsunuz, yani mutlaka vardır ama genel olarak ingilizce oynamakta yarar var.

Steam'den aldım izlenenimlerim şöyle; Fena değil ama eksikleri var. Sniper rifle dışında hiç bir silah ile zoom yapılamıyor. Oyunda buglar mevcut tabi bazen oyunda takılmalar oluyor.

Lan kantır bu ne zoomu zaten öyle olsa oynanmaz cs mi len :D

• Oyun guzel ama bir cod akiciligi yok,klavye ile daha rahat oynanir heralde,cunku gamepadde yeterince tuş yok.

• quote:

Oyun guzel ama bir cod akiciligi yok,klavye ile daha rahat oynanir heralde,cunku gamepadde yeterince tuş yok.

CS hiç hızlı olmadiki cod kadar . KS 'ler koşan perkler derken tamamen arcade oldu.CS proluk istiyor
  • Us'dan almamak lazım bekleyip TR'den yada UK'dan almak lazım oyunu. US olanda daha fazla lag olacaktır avrupadaki psn'lere göre. bekliyoruz bakalım hala bi atraksiyon yok çıkmadı gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayqho

Us'dan almamak lazım bekleyip TR'den yada UK'dan almak lazım oyunu. US olanda daha fazla lag olacaktır avrupadaki psn'lere göre. bekliyoruz bakalım hala bi atraksiyon yok çıkmadı gitti.

us yada tr en iyisi uk dan almamak lazım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.