Şimdi Ara

Counter Strike Global Offensive [2012 Ana Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
8.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekostros

Videolara bakıyorumda baya canım çekti ya Yıllardır oynamam Counter şu an deli gibi oynayasım var gelsin bir an önce TR psn'e.

Videodan anlaşılabileceği gibi gamepad ile bir fark eski fpslerde kontrol nasılsa öyle olacak.Bu mouse klavye işini fazla büyütmeyin, valve olayı dengelemiş.

• Sotecilik kavramını hayatımıza sokan yegane oyundur kendisi. İnternet kafelerde zamanında az ekmeğini yememiştir hani. Bu oyunun revaçta olduğu yıllarda biz quake3 oynardık. Cs oynayana da oyuncu gözüyle bakmazdık. Buna rağmen CS oynamışlığım çoktur. Anılarım depreşti, UK de satışa çıksın almayı düşünüyorum.
  • Umarım oyun en kısa sürede Avrupa bölgesinde çıkar çünkü Amerikan serverlarına bağlanınca lag oluyor. Ping 200-300 arasında değişiyor. Ayrıca dün sürekli gerçek kişilerle oynarsan bugün sadece 4 kez 5 vs 5 maç tamamlayabildim. Online modlarındaki botlarda hile açık adamlar duvarı izliyor, düşmanı görünce oto-aim devreye giriyor. Eğildiğin anda HS, kurtuluş yok.
  • Su an avrupa store ye girilmiyor acaba bir ihtimal cs gelirmiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden aynı anda çıkmıyor anlamıyorum.Bilmediğim mantıklı bir sebebi varmı acaba. Oyun hazır bitmiş us psn'e koymuşsun saat farkı neyse ona göre aynı gün ekleyin işte tüm bölgelere neyi bekliyorlar
  • ps 3 te aldim, gayet basarili, ancak muazzam grafikler beklemeyin,
    demin 1.01 updatei yukledim, ne amacla oldugunu bilmiyorum. ara sira frame dusuleri goruyorum
  • oyun nasil arkadaslar alinmaya degermi

• quote:

Orijinalden alıntı: gs33

oyun nasil arkadaslar alinmaya degermi

13 TL tabi değer yahu geliştirilmiş grafikler yeni modlar ne bekliyorsun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

nisan alma yok ya ne bilim 13 tl degil ben direk alcam us psn uzerinden

• quote:

quote:

quote:

nisan alma yok ya ne bilim 13 tl degil ben direk alcam us psn uzerinden

CS böyle oynanır zaten direk kafasına nişan ala alaa alışmışız hardcore fps oynamayı unutmuşuz
  • quote:

Neden aynı anda çıkmıyor anlamıyorum.Bilmediğim mantıklı bir sebebi varmı acaba. Oyun hazır bitmiş us psn'e koymuşsun saat farkı neyse ona göre aynı gün ekleyin işte tüm bölgelere neyi bekliyorlar

Mantıklı bir sebebi var. Amerika'daki PSN güncellemeleri ve oyun dağıtımlarını SCEA, Avrupa'dakileri ise SCEE yapıyor. SCEA'nın güncellemekle sorumlu olduğu 4-5 PSN Store varken SCEE'de ise bu rakam 15-20. Ayrıca US PSN'de satılan oyunlarda 5-6 dil desteklerken UK veya TR PSN'de satılan oyunlar en az 13 dil destekliyor. Altyazı-dublaj vs. yüzünden çıkışı gecikiyor. Bu gecikme durumu ilk değil, daha önce Trine 2 US PSN'de çıktıktan 3 ay sonra Avrupa'da çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Neden aynı anda çıkmıyor anlamıyorum.Bilmediğim mantıklı bir sebebi varmı acaba. Oyun hazır bitmiş us psn'e koymuşsun saat farkı neyse ona göre aynı gün ekleyin işte tüm bölgelere neyi bekliyorlar

Mantıklı bir sebebi var. Amerika'daki PSN güncellemeleri ve oyun dağıtımlarını SCEA, Avrupa'dakileri ise SCEE yapıyor. SCEA'nın güncellemekle sorumlu olduğu 4-5 PSN Store varken SCEE'de ise bu rakam 15-20. Ayrıca US PSN'de satılan oyunlarda 5-6 dil desteklerken UK veya TR PSN'de satılan oyunlar en az 13 dil destekliyor. Altyazı-dublaj vs. yüzünden çıkışı gecikiyor. Bu gecikme durumu ilk değil, daha önce Trine 2 US PSN'de çıktıktan 3 ay sonra Avrupa'da çıktı.

MGS 2-3 'te gelmedi ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Musculation

bu oyun konsolda oynanmaz beyler steamden satin alin ben bugün aldim oyun sahane olmus...

ps3'e klavye takabiliyorsun maus'ta

klavye ile mouse tan degil arkadasim.. ps3 te countera fazla ragbet olmaz arkadaslar demis zaten botlarla oynuyoruz diye.. pc versiyonunda 1 tane bile bota rastlamadim bütün serverlar full cekiyor bu arada 13 tl iyiymis ben steamden 14 € ya aldim neredeyse 2 kati fiyatina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 23 Ağustos 2012; 23:54:49 >
  • quote:

quote:

quote:

bu oyun konsolda oynanmaz beyler steamden satin alin ben bugün aldim oyun sahane olmus...

ps3'e klavye takabiliyorsun maus'ta

klavye ile mouse tan degil arkadasim.. ps3 te countera fazla ragbet olmaz arkadaslar demis zaten botlarla oynuyoruz diye.. pc versiyonunda 1 tane bile bota rastlamadim bütün serverlar full cekiyor bu arada 13 tl iyiymis ben steamden 14 € ya aldim neredeyse 2 kati fiyatina

Tamamda niye olmasın :) . Daha UK'ya açlmadı server ondan dolayı arkadaş US SERVERi bulmada zorluk çekiyordurBen pc'de oynadım ta mayısta falan o zamandan beri var bende alphasına betasına hepsine katıldım

• Oyunda trophy desteği var mı?
  • PSN'ler hala belirli günlerde mi güncelleniyordu ? Bugün yarın gelme ihtimali yok herhalde
  • Pc için satın aldım bakalım playstationda gözüm yemedi
  • beyler us psn'den falan kardeşlik ile almak isteyen yok mu ya da hesabını satan,takaslayan falan?
  • Oyunu pek araştıramadım ama bi sorunum var serverlar hep 5vs5 midir ? Yani pc'de ki gibi 20-30 kişi oynayamıyomuyuz bu oyunu ??
  • Teske nisan alma olsa, ama ozunu cok korumuslar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.