Şimdi Ara

Counter Strike Global Offensive [2012 Ana Konu] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
8.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Teske nisan alma olsa, ama ozunu cok korumuslar

CoD'dan ne farkı kalır o zaman
  •  Counter Strike Global Offensive  [2012 Ana Konu]

beyler pcde online serverlara bağlanınca bu hatayı alıyorum sebebini bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA060 -- 25 Ağustos 2012; 16:13:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA060
    beyler pcde online serverlara bağlanınca bu hatayı alıyorum sebebini bilen varmı

"Library" gir. Oyuna sağ tıkla > Properties > Local Files > Verify integrity of game cache

Umarım problemini çözer. Steam forumdan alıntıdır.
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2901363
  • quote:

Orijinalden alıntı: delio

quote:

Orijinalden alıntı: uA060

"Library" gir. Oyuna sağ tıkla > Properties > Local Files > Verify integrity of game cache

Umarım problemini çözer. Steam forumdan alıntıdır.
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2901363

Deneyeceğim hocam çok saol

• quote:

Orijinalden alıntı: Nothing is mine

Oyunda trophy desteği var mı?

Evet var. Trophy listesini görmek istiyorsan aşağıdaki linke tıklaman yeterli.

http://www.yourgamercards.net/games/view/1473-csgo
  • beyler oyun güzelse direk alıcam steam üzerinden 15 dolar çok makul bir fiyat ama cs 1.6 ya alışmışım onun gibi mi?Farklılıklar falan nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisistratos

beyler oyun güzelse direk alıcam steam üzerinden 15 dolar çok makul bir fiyat ama cs 1.6 ya alışmışım onun gibi mi?Farklılıklar falan nedir?

Oyun cok iyi ozellikle PC versiyonu muazzam olmus hem grafik olarak hem klavye fare ikilisi olarak. Ben pre-order ile 13,5 dolara aldim. Eski cs ne ise bu da o ama daha gelismisi ve ayrintilisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisistratos

beyler oyun güzelse direk alıcam steam üzerinden 15 dolar çok makul bir fiyat ama cs 1.6 ya alışmışım onun gibi mi?Farklılıklar falan nedir?

Oyun cok iyi ozellikle PC versiyonu muazzam olmus hem grafik olarak hem klavye fare ikilisi olarak. Ben pre-order ile 13,5 dolara aldim. Eski cs ne ise bu da o ama daha gelismisi ve ayrintilisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekleyemicem daha fazla steam'den alıyorum bende şimdi.
  • Uk psne gelmedi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Uk psne gelmedi mi ?

Gelmedi.
  • Dahada gelmeyecek gibi
  • CS:GO'daki rütbe sistemi CoD veya BF'dekinden çok farklı. İyi veya kötü oynamanıza göre sürekli değişiyor. Mesela karşı takımdaki rütbesi yüksek birini öldürür ve o maçı kazanırsan rütben yükseliyor ama rütbesi düşük biri tarafından öldürülür ve maçı kaybedersen rütben düşüyor. Oyundaki matchmaking sistemi aynı rütbedeki kişileri aynı serverda topluyor. Aslında bu sistem daha karmaşık ELO ranking olarak aratırsanız formülleri filan var. Benim rütbem 3 yıldız, bundan daha yükseği var mı bilmiyorum ama hep denk geldiğim kişiler mükemmel oynuyor. En ufak ayak sesini duyduklarında duvarın arkasından hs, bu nasıl iştir anlamadım
  • Steam'den arkadaşıma gift olarak alacaktım ama Steam Store'da sayfa beyaz gözüküyor ve öylece kalıyor sitede de aynı öyle
    acaba çok alan oldu da key mi kalmadı nedir?
  • sondurum nedir oyunda hile falan varmı ? fiyati baya iyi
  • yazın alacağım inşallah.bu sene öss var :(
  • bu oyunun miladi cokdan doldu benim icin, bun oynayacagima cod oynarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

bu oyunun miladi cokdan doldu benim icin, bun oynayacagima cod oynarim

daha oyun çıkmadi bıle tre psnye nasıl doldu hacı
    cod çoluk çocuk oyunu açıp kulaklıktan bağırıyorlar bunda yok öyle bir şey headshoti yedimi susar
  • Oyun aşırı iyi + bağımlılık yapıyor :D
  • sonsuza kadar gelmeyecek bu gidişle us psn'ye
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.